Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangisini alayım

MODOK

Öne çıkan mesajlar

bi upgrade yapmayı düşünğyorum anakart,ekrankartı,ram,kasa
şu anda kullandıgım sistem
p4 1.7 , ekran kartı leadtek A170 geforce4 mx440-se 64mb(ddr t) , via chipsetli anakart , 512 sdram,

almak sitediklerim ; anakart GA-8ıpe1000pro2 gıgabyte gt edition , ekran k ati 9600 pro/xt , 2x 256 mb (400 mhz) dual twınmoss almayı düşünüyorum sizce nasıl p4 1.7 işlemcimi değiştirmeyi düşünmüyorum sizce yeterlimi yoksa illa 2.6 800 fbs mi olsun ya da amd 2500 dahamı iyi olur (buna bi anakart tavsiye anti parantez) ben ovc yapmasambile amd 2500 p4 1.7 kadar iyi olurmu hatta dahamı iyi şimdiden çok teşekurler tavsiyeleriniz için
Sosyal ağlarda paylaş

HAH helal kurtardık . AMD yi unuttun ne mutlu sana .
AMd ve Intel pentıum lar arasında büyük fiyat farkları olabılır. Buna bende gıcık oluyorum . ama amd her bakımından rezıl . Bir süre iyi verim alabilirsin ama kontrolsüz güç güç değildir :)Overlok yapamıyorsun.Bılmıyom yapan varmıdır. Ben yaptım burda amd 1700 e 1 saat te 88 dereceye cıktı.
Şimdi sen amd alıcaksan yanınada 30 dolara iyi bir fan alıcaksın.Bunu yapacagına git ıntel al . overlok da yaparsın babalar gibi. Board da asus olsun. p4 1.7 iyidir . Olmadı 2.2 yap .
Sosyal ağlarda paylaş

Oc herkezin yiyeceği halt diil zaten.Kafana göre oc edip sonra niye 80-100 derece oluyo, amd soba gibi,beş para etmez felan demesin kimse.Dandirik 2 fanla ,artic silver diye birşey bilmeden midi towerla oc yapmayın zaten.

İşlemci alıcaksan p4 3.0 al o zaman ne oc gerekir ne başka bişey.Tabi daha az ödeyip aynı hızı yakalamak mümkünken bu sadece enayilik.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

bundan önceki işlemcim p4 1.7 idi. p4 1.7 gerçekten kötü bir işlemci asus 9600pro ve amd 2500 ile şu anki sistemine göre çoooooooook çoooooooooooooook daha fazla performans alırsın. bilgisayar almandaki amaç sadece oyun oynamak ise gidip p4 2.8'e 800fsb alma parana yazık. amd 2500 kullanıyorum almanı şiddetle tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 11 December 2003 13:54 tarihinde demiş ki:
Ya modok AMD Yİ AKLINDAN CIKAR .

amd 2500 alıcagına git p4 2.6 al . Bir de uyumlu Asus board al en iyisi. AMD sakın alma . Bırakın vazgecin artık bu ucuz AMD sevdasından.
Kim hangi bilgisine göre konuşuyor şurda anlamış değilim ?
herkez sallıyor kulaktan duyduklarını
git bi araştırma yap sende gelip burda soracağına
www.tomshardware.com a gir arat cpu benchmarklarını ekran kartı benchmarklarını asus anakartta iyi kaliteli bir marka diye ekran kartındada bu böyle olacak diye birşey yok
ki zaten asus ekran kartında sıçışlarda
alacağın kart hercules prophet 9600 xt olsun parana kıy 20$ fazla ver pro dan bu kartla 20 dolardan daha fazla perf. farkı alırsın zaten
işlemcinide oc yaparım sogutmayada 100$ verebilirim diyorsan
amd athlon 2000+ thorton al
overclockdan anlamam onlada uğraşamıyorsam diyorsanda amd athlon 2500+ barton al
p42.6 performansını 100$ ucuza kullan
www.darkhardware.com
www.tomshardware.com.tr
www.donanimhaber.com
burlarda bi ara bak bakalım neymiş ne değilmiş[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Castigater, 11 December 2003 17:05 tarihinde demiş ki:
bundan önceki işlemcim p4 1.7 idi. p4 1.7 gerçekten kötü bir işlemci asus 9600pro ve amd 2500 ile şu anki sistemine göre çoooooooook çoooooooooooooook daha fazla performans alırsın. bilgisayar almandaki amaç sadece oyun oynamak ise gidip p4 2.8'e 800fsb alma parana yazık. amd 2500 kullanıyorum almanı şiddetle tavsiye ederim

Hehehe kusura bakma ama baştan sona sallamışsın. Oyun oynamak sa amacın git p4 2.8 al demişssin. KIRO AMd ler oyunlarda daha verimli. p4 ler değil.

Ya sizce bi düşünün . Bu İntel salakmı? Bunlar aptalmı? Aynı Hızdakı işlemcileri 50-100 dolar arası büyük bir para farkı ıle satıyor? AMD sevdasından vazgecin.
İntele para konusunda bu kadar büyük tepki varken bu herıfler aptalmı hala pahalı satıyor? Sizce arada bir fark yok mu? hatta bissürü.. Parana yazıkmış . Overlok nedir bılmıyor . Overlok lazım olucak belki napıcak herıf? Yapıcak AMD sıne overlok u çat bi yanacak iptal . Sonra basıcak adam sana küfürü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 11 December 2003 16:02 tarihinde demiş ki:
Oc herkezin yiyeceği halt diil zaten.Kafana göre oc edip sonra niye 80-100 derece oluyo, amd soba gibi,beş para etmez felan demesin kimse.Dandirik 2 fanla ,artic silver diye birşey bilmeden midi towerla oc yapmayın zaten.

İşlemci alıcaksan p4 3.0 al o zaman ne oc gerekir ne başka bişey.Tabi daha az ödeyip aynı hızı yakalamak mümkünken bu sadece enayilik.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.

Ben yanlıs yapmısımdır diye, Zaten tekrar sistem ve donanım uzmanı arkadaşım yaptı ve sonuç aynı;

Kerim sakın bunlara overlok yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 11 December 2003 17:12 tarihinde demiş ki:
said:

amd 2500 alıcagına git p4 2.6 al . Bir de uyumlu Asus board al en iyisi. AMD sakın alma . Bırakın vazgecin artık bu ucuz AMD sevdasından.
www.tomshardware.com a gir arat cpu benchmarklarını ekran kartı benchmarklarını asus anakartta iyi kaliteli bir marka diye ekran kartındada bu böyle olacak diye birşey yok
alacağın kart hercules prophet 9600 xt olsun parana kıy 20$ fazla ver pro dan bu kartla 20 dolardan daha fazla perf. farkı alırsın zaten
overclockdan anlamam onlada uğraşamıyorsam diyorsanda amd athlon 2500+ barton al
www.darkhardware.com
www.tomshardware.com.tr
www.donanimhaber.com
burlarda bi ara bak bakalım neymiş ne değilmiş[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?

bende biliyorum o sayfalardan kıyaslamaları yapmasını zaten yaptımda ayrıca sonuçta boyle bi forum bölümü açılmış tabiki de sorucam tavsiye alacam neyse fazla uzatmaya gerek yok eyer param olursa bilirim gidip bende 2.6 3.0 almayı başka parçalarda alacamdiye bari işlemciyi amd 2500 barton alayım demiştim hem fiyatı hemde ovc yapmasanda fena degil ama herneyse şu anda p4 1.7 kalsın performansımı (aşırı derece!!!)
düşürceme inanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 11 December 2003 17:51 tarihinde demiş ki:
said:
Castigater, 11 December 2003 17:05 tarihinde demiş ki:

Hehehe kusura bakma ama baştan sona sallamışsın. Oyun oynamak sa amacın git p4 2.8 al demişssin. KIRO AMd ler oyunlarda daha verimli. p4 ler değil.

Ya sizce bi düşünün . Bu İntel salakmı? Bunlar aptalmı? Aynı Hızdakı işlemcileri 50-100 dolar arası büyük bir para farkı ıle satıyor? AMD sevdasından vazgecin.
İntele para konusunda bu kadar büyük tepki varken bu herıfler aptalmı hala pahalı satıyor? Sizce arada bir fark yok mu? hatta bissürü.. Parana yazıkmış . Overlok nedir bılmıyor . Overlok lazım olucak belki napıcak herıf? Yapıcak AMD sıne overlok u çat bi yanacak iptal . Sonra basıcak adam sana küfürü

sallayan biri varsa o da sensin yok amd1700 ü o/c yaptımda 80-100 derece olduda bırak bu işleri allah aşkına. bi konuda doğru düzgün bilgi sahibi olmadan burda yazıcıoğlundaki tezgahtarlar ayağında atıp tutarak insanları yanıltma harcanacak olan para az buz bi para değil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MODOK, 11 December 2003 18:22 tarihinde demiş ki:
said:
baaluo, 11 December 2003 17:12 tarihinde demiş ki:
said:

www.darkhardware.com
www.tomshardware.com.tr
www.donanimhaber.com

bende biliyorum o sayfalardan kıyaslamaları yapmasını zaten yaptımda ayrıca sonuçta boyle bi forum bölümü açılmış tabiki de sorucam tavsiye alacam neyse fazla uzatmaya gerek yok eyer param olursa bilirim gidip bende 2.6 3.0 almayı başka parçalarda alacamdiye bari işlemciyi amd 2500 barton alayım demiştim hem fiyatı hemde ovc yapmasanda fena degil ama herneyse şu anda p4 1.7 kalsın performansımı (aşırı derece!!!)
düşürceme inanmıyorum

aradaki performans farkını göstermek için şöyle bir tablo linki vereyim sana;

http://www.tomshardware.com.tr/cpu/03q1/030210/barton-14.html

tabi bu tabloyu incelerken p4 ler ile amd ler arasındaki fiyat farkınıda düşün. p42.0 ile amd2000+ karşılaştır tabloda (piyasada satılan senin işlemcine en yakın işlemciler bunlar olduğu için örnek verdim) p4 2.0 149$, amd2000+ 68$ (oyunlar için söylüyorum) aynı performansı almak varken niye daha fazla para vereyimki?

birde bu tablo var;
http://www.tomshardware.com.tr/cpu/03q1/030210/barton-15.html

[Bu mesaj Castigater tarafından 11 December 2003 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...