MODOK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ati 9600 pro mu yoksa nv fx 5600 mü bide ati 9600 pro nun herculesi mi yoksa asus yapım olanımı alınır yoksa fark etmezmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bi upgrade yapmayı düşünğyorum anakart,ekrankartı,ram,kasa şu anda kullandıgım sistem p4 1.7 , ekran kartı leadtek A170 geforce4 mx440-se 64mb(ddr t) , via chipsetli anakart , 512 sdram, almak sitediklerim ; anakart GA-8ıpe1000pro2 gıgabyte gt edition , ekran k ati 9600 pro/xt , 2x 256 mb (400 mhz) dual twınmoss almayı düşünüyorum sizce nasıl p4 1.7 işlemcimi değiştirmeyi düşünmüyorum sizce yeterlimi yoksa illa 2.6 800 fbs mi olsun ya da amd 2500 dahamı iyi olur (buna bi anakart tavsiye anti parantez) ben ovc yapmasambile amd 2500 p4 1.7 kadar iyi olurmu hatta dahamı iyi şimdiden çok teşekurler tavsiyeleriniz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ya modok AMD Yİ AKLINDAN CIKAR . amd 2500 alıcagına git p4 2.6 al . Bir de uyumlu Asus board al en iyisi. AMD sakın alma . Bırakın vazgecin artık bu ucuz AMD sevdasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ok de bu alacağım parçalarla p4 1.7 işlemcim kalsa değiştirmesem iyi çalışırmı yoksa illa 2.6 800 falanmı alsam (çok para sonra ancak ) (tamam amd yok söz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Sadece ekran kartı al yeter sana. Radeon 9600 XT al asus yada hercules.O kadar.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 HAH helal kurtardık . AMD yi unuttun ne mutlu sana . AMd ve Intel pentıum lar arasında büyük fiyat farkları olabılır. Buna bende gıcık oluyorum . ama amd her bakımından rezıl . Bir süre iyi verim alabilirsin ama kontrolsüz güç güç değildir :)Overlok yapamıyorsun.Bılmıyom yapan varmıdır. Ben yaptım burda amd 1700 e 1 saat te 88 dereceye cıktı. Şimdi sen amd alıcaksan yanınada 30 dolara iyi bir fan alıcaksın.Bunu yapacagına git ıntel al . overlok da yaparsın babalar gibi. Board da asus olsun. p4 1.7 iyidir . Olmadı 2.2 yap . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 intel almak gibi bir enayilik sakın ha yapma. barton 2500+ alıyorsun ve olay bitiyo. basit...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yok, olmuyo olayda bitmiyo çünkü ovc yapmicaksam amd 2500 barton almam gereksiz illa p4 1.7 i değiştiriceksem p4 2.4 800 alırım ama yinede teşekür tavsiye için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 +1 intel olayında LvL_Sabo ya[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bu amd takıntı olmuş galiba ovc siz bi 2500 barton bi halta benzemez bence :) ben zaten ovc yapmican demiştim bu durumda p4 daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 oc yapmak zarar getirmez voltaj vermediğin sürece. ayrıca oc yapmıcaksan bile yine de aradaki vereceğin fiyat farkına hayatta değmez...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Oc herkezin yiyeceği halt diil zaten.Kafana göre oc edip sonra niye 80-100 derece oluyo, amd soba gibi,beş para etmez felan demesin kimse.Dandirik 2 fanla ,artic silver diye birşey bilmeden midi towerla oc yapmayın zaten. İşlemci alıcaksan p4 3.0 al o zaman ne oc gerekir ne başka bişey.Tabi daha az ödeyip aynı hızı yakalamak mümkünken bu sadece enayilik.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bundan önceki işlemcim p4 1.7 idi. p4 1.7 gerçekten kötü bir işlemci asus 9600pro ve amd 2500 ile şu anki sistemine göre çoooooooook çoooooooooooooook daha fazla performans alırsın. bilgisayar almandaki amaç sadece oyun oynamak ise gidip p4 2.8'e 800fsb alma parana yazık. amd 2500 kullanıyorum almanı şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Deli333, 11 December 2003 13:54 tarihinde demiş ki: Ya modok AMD Yİ AKLINDAN CIKAR . amd 2500 alıcagına git p4 2.6 al . Bir de uyumlu Asus board al en iyisi. AMD sakın alma . Bırakın vazgecin artık bu ucuz AMD sevdasından. Kim hangi bilgisine göre konuşuyor şurda anlamış değilim ? herkez sallıyor kulaktan duyduklarını git bi araştırma yap sende gelip burda soracağına www.tomshardware.com a gir arat cpu benchmarklarını ekran kartı benchmarklarını asus anakartta iyi kaliteli bir marka diye ekran kartındada bu böyle olacak diye birşey yok ki zaten asus ekran kartında sıçışlarda alacağın kart hercules prophet 9600 xt olsun parana kıy 20$ fazla ver pro dan bu kartla 20 dolardan daha fazla perf. farkı alırsın zaten işlemcinide oc yaparım sogutmayada 100$ verebilirim diyorsan amd athlon 2000+ thorton al overclockdan anlamam onlada uğraşamıyorsam diyorsanda amd athlon 2500+ barton al p42.6 performansını 100$ ucuza kullan www.darkhardware.com www.tomshardware.com.tr www.donanimhaber.com burlarda bi ara bak bakalım neymiş ne değilmiş[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Castigater, 11 December 2003 17:05 tarihinde demiş ki: bundan önceki işlemcim p4 1.7 idi. p4 1.7 gerçekten kötü bir işlemci asus 9600pro ve amd 2500 ile şu anki sistemine göre çoooooooook çoooooooooooooook daha fazla performans alırsın. bilgisayar almandaki amaç sadece oyun oynamak ise gidip p4 2.8'e 800fsb alma parana yazık. amd 2500 kullanıyorum almanı şiddetle tavsiye ederim Hehehe kusura bakma ama baştan sona sallamışsın. Oyun oynamak sa amacın git p4 2.8 al demişssin. KIRO AMd ler oyunlarda daha verimli. p4 ler değil. Ya sizce bi düşünün . Bu İntel salakmı? Bunlar aptalmı? Aynı Hızdakı işlemcileri 50-100 dolar arası büyük bir para farkı ıle satıyor? AMD sevdasından vazgecin. İntele para konusunda bu kadar büyük tepki varken bu herıfler aptalmı hala pahalı satıyor? Sizce arada bir fark yok mu? hatta bissürü.. Parana yazıkmış . Overlok nedir bılmıyor . Overlok lazım olucak belki napıcak herıf? Yapıcak AMD sıne overlok u çat bi yanacak iptal . Sonra basıcak adam sana küfürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Jarlaxle, 11 December 2003 16:02 tarihinde demiş ki: Oc herkezin yiyeceği halt diil zaten.Kafana göre oc edip sonra niye 80-100 derece oluyo, amd soba gibi,beş para etmez felan demesin kimse.Dandirik 2 fanla ,artic silver diye birşey bilmeden midi towerla oc yapmayın zaten. İşlemci alıcaksan p4 3.0 al o zaman ne oc gerekir ne başka bişey.Tabi daha az ödeyip aynı hızı yakalamak mümkünken bu sadece enayilik.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Ben yanlıs yapmısımdır diye, Zaten tekrar sistem ve donanım uzmanı arkadaşım yaptı ve sonuç aynı; Kerim sakın bunlara overlok yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: baaluo, 11 December 2003 17:12 tarihinde demiş ki: said: Deli333, 11 December 2003 13:54 tarihinde demiş ki: Ya modok AMD Yİ AKLINDAN CIKAR . amd 2500 alıcagına git p4 2.6 al . Bir de uyumlu Asus board al en iyisi. AMD sakın alma . Bırakın vazgecin artık bu ucuz AMD sevdasından. Kim hangi bilgisine göre konuşuyor şurda anlamış değilim ? herkez sallıyor kulaktan duyduklarını git bi araştırma yap sende gelip burda soracağına www.tomshardware.com a gir arat cpu benchmarklarını ekran kartı benchmarklarını asus anakartta iyi kaliteli bir marka diye ekran kartındada bu böyle olacak diye birşey yok ki zaten asus ekran kartında sıçışlarda alacağın kart hercules prophet 9600 xt olsun parana kıy 20$ fazla ver pro dan bu kartla 20 dolardan daha fazla perf. farkı alırsın zaten işlemcinide oc yaparım sogutmayada 100$ verebilirim diyorsan amd athlon 2000+ thorton al overclockdan anlamam onlada uğraşamıyorsam diyorsanda amd athlon 2500+ barton al p42.6 performansını 100$ ucuza kullan www.darkhardware.com www.tomshardware.com.tr www.donanimhaber.com burlarda bi ara bak bakalım neymiş ne değilmiş[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? bende biliyorum o sayfalardan kıyaslamaları yapmasını zaten yaptımda ayrıca sonuçta boyle bi forum bölümü açılmış tabiki de sorucam tavsiye alacam neyse fazla uzatmaya gerek yok eyer param olursa bilirim gidip bende 2.6 3.0 almayı başka parçalarda alacamdiye bari işlemciyi amd 2500 barton alayım demiştim hem fiyatı hemde ovc yapmasanda fena degil ama herneyse şu anda p4 1.7 kalsın performansımı (aşırı derece!!!) düşürceme inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Deli333, 11 December 2003 17:51 tarihinde demiş ki: said: Castigater, 11 December 2003 17:05 tarihinde demiş ki: bundan önceki işlemcim p4 1.7 idi. p4 1.7 gerçekten kötü bir işlemci asus 9600pro ve amd 2500 ile şu anki sistemine göre çoooooooook çoooooooooooooook daha fazla performans alırsın. bilgisayar almandaki amaç sadece oyun oynamak ise gidip p4 2.8'e 800fsb alma parana yazık. amd 2500 kullanıyorum almanı şiddetle tavsiye ederim Hehehe kusura bakma ama baştan sona sallamışsın. Oyun oynamak sa amacın git p4 2.8 al demişssin. KIRO AMd ler oyunlarda daha verimli. p4 ler değil. Ya sizce bi düşünün . Bu İntel salakmı? Bunlar aptalmı? Aynı Hızdakı işlemcileri 50-100 dolar arası büyük bir para farkı ıle satıyor? AMD sevdasından vazgecin. İntele para konusunda bu kadar büyük tepki varken bu herıfler aptalmı hala pahalı satıyor? Sizce arada bir fark yok mu? hatta bissürü.. Parana yazıkmış . Overlok nedir bılmıyor . Overlok lazım olucak belki napıcak herıf? Yapıcak AMD sıne overlok u çat bi yanacak iptal . Sonra basıcak adam sana küfürü sallayan biri varsa o da sensin yok amd1700 ü o/c yaptımda 80-100 derece olduda bırak bu işleri allah aşkına. bi konuda doğru düzgün bilgi sahibi olmadan burda yazıcıoğlundaki tezgahtarlar ayağında atıp tutarak insanları yanıltma harcanacak olan para az buz bi para değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Sallayın devam. Bu arada AMD ye ara vermeden devam. Herkese amd önerıyorum.Yalnız daha sonra bana Deli333 önerdi diyip küfürü basmayın lütfen. AMD kullanmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: MODOK, 11 December 2003 18:22 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 11 December 2003 17:12 tarihinde demiş ki: said: Deli333, 11 December 2003 13:54 tarihinde demiş ki: Ya modok AMD Yİ AKLINDAN CIKAR . amd 2500 alıcagına git p4 2.6 al . Bir de uyumlu Asus board al en iyisi. AMD sakın alma . Bırakın vazgecin artık bu ucuz AMD sevdasından. Kim hangi bilgisine göre konuşuyor şurda anlamış değilim ? herkez sallıyor kulaktan duyduklarını git bi araştırma yap sende gelip burda soracağına www.tomshardware.com a gir arat cpu benchmarklarını ekran kartı benchmarklarını asus anakartta iyi kaliteli bir marka diye ekran kartındada bu böyle olacak diye birşey yok ki zaten asus ekran kartında sıçışlarda alacağın kart hercules prophet 9600 xt olsun parana kıy 20$ fazla ver pro dan bu kartla 20 dolardan daha fazla perf. farkı alırsın zaten işlemcinide oc yaparım sogutmayada 100$ verebilirim diyorsan amd athlon 2000+ thorton al overclockdan anlamam onlada uğraşamıyorsam diyorsanda amd athlon 2500+ barton al p42.6 performansını 100$ ucuza kullan www.darkhardware.com www.tomshardware.com.tr www.donanimhaber.com burlarda bi ara bak bakalım neymiş ne değilmiş[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? bende biliyorum o sayfalardan kıyaslamaları yapmasını zaten yaptımda ayrıca sonuçta boyle bi forum bölümü açılmış tabiki de sorucam tavsiye alacam neyse fazla uzatmaya gerek yok eyer param olursa bilirim gidip bende 2.6 3.0 almayı başka parçalarda alacamdiye bari işlemciyi amd 2500 barton alayım demiştim hem fiyatı hemde ovc yapmasanda fena degil ama herneyse şu anda p4 1.7 kalsın performansımı (aşırı derece!!!) düşürceme inanmıyorum aradaki performans farkını göstermek için şöyle bir tablo linki vereyim sana; http://www.tomshardware.com.tr/cpu/03q1/030210/barton-14.html tabi bu tabloyu incelerken p4 ler ile amd ler arasındaki fiyat farkınıda düşün. p42.0 ile amd2000+ karşılaştır tabloda (piyasada satılan senin işlemcine en yakın işlemciler bunlar olduğu için örnek verdim) p4 2.0 149$, amd2000+ 68$ (oyunlar için söylüyorum) aynı performansı almak varken niye daha fazla para vereyimki? birde bu tablo var; http://www.tomshardware.com.tr/cpu/03q1/030210/barton-15.html [Bu mesaj Castigater tarafından 11 December 2003 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 paran cok fazla var ise p4 2.6 al 2.66 133 bus li sen p4c alicaksin 200mhz busli[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ekran kartına ve anakarta vs.... gidicek para oyuzden zaten bütün mesele param olsa 3.3 falan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 islemci ve anakart o kadar onemli degil p4 2.4c islemci al ama radeon 9800 yada fx 5900 gibi bir ekran karti al[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MODOK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 kafayı yemem lazım 9800 almam için şu an 9600 pro veya xt yeter artar illa 9800 diyosan yılbaşı piyangosu aldım çıkarsa söz alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 p4 2.0 149$, amd2000+ 68$ (oyunlar için söylüyorum) aynı performansı almak varken niye Amd 2000 diyor ya yuh . Böhöhöhö cok güldüm kardeş valla sabah sabah sıkılmıştım sagol. Amd 2000 ıle p4 .2.0 ı karsılaştıran zıhnıyet. Oyunları bırak ! Oyunlar kalmadı. herşey oyunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar