Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Şu forumu şenlendirelim biraz... Yakın zamanda (bikaç hafta. ya da ocak ayında falan) böyle bişeyler yapmayı planlıyorum. istanbulda, muhtemelen haftasonu, saklıkent ya da deja-vu'da olcak. 16 yaş sınırı, 4-6 orta ve yüksek tecrübeli oyuncu gerekiyo parti yüksek seviye ve tamamen evil undeadlerden oluşacak. paticampaign'e katılan arkadaşlar mümkün olduğu kadar bulaşmasınlar. maksat değişik yüzlerin birbirini tanıması...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hmmmns ben katıla bilirim gibi gözüküyor ama sistemsel bi oyun oynanacaksa ben zar atman yani dm benim yerine atmalı uyarsa size ?[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 biri keşke city of the spiderqueen oynatsa .... :( sniff[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
coronius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 19 yasındayım ordan yırttım:-).orta veya ust seviye demissin.3e yi de orta duzeyde biliyorum.rp ye gelince o biraz karısık :hmm: high level da az oyun oynadım ama elimden geldigince rp ye calısırım.actionlarda ne iyi ne kötuyumdur. biraz aydınlatıcı oldu sanırım.[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 gölge sistem olcak. gelirsen zar atcaksın :D ama korkmanı gerektirecek bişey yok... spider queen tek sessionda bitmez... undead oynamak zordur. o yüzden tecrübe istiyorum. [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 30 November 2003 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 lol :) abi benim zarımı sen at işte ben inanmam şansa ne zararı var ki sana bi de benim önceden oyanntığım bi undead vardı ama con olduğuna göre char lar hazır herhal ? [hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 30 November 2003 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nası şansa inanmazsın yaw? lol oyunda görürüm seni. karakterleri kendim hazırlamayı düşünüyorum. ama sizin de fikriniz varsa söyleyin herkes aklındakini söylesin, ben boşlukları doldururum...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ne bilim işte zar atmamak için bahane uyduruyorum şurda zorlama sende :) yaw zar atınca böle atmosferim şe oluyor benim screen arkasından atıverirsin sen işte[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 we shall see...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Katılabilirim, herşeyim tutuyo (yaşıda sıyırark geçtik :P ) Sadece daha önce undead oynatmadım, arasıra rp dışı şeyler yapabilirim die düşünüyorum.[hline]Avatar...
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 :( yaş desen tutmuyo,undead oynatmadım hiç :( kötü oldu[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 golge cronius wulfgar diabolic sen ne diyosun? [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 30 November 2003 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Magic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Hadi bakalım Güzel bir oyun bekliyorum herkesten[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 istanbul'da olmak vardı şimdi :(.binbir ilginç undead stilleri vardı aklımda vampir-samurai ghost-sorcerer artık oyunu siz düşünün :D[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 aklımdaki bikaç karakter konsepti şudur: Death knight- blackguard lich- archmage Wraith- assassin/shadowdancer bikaç tane de exantrik ve zorlu karakter var kafamda :) mumy- necromancer/cleric/mystic theurge/true necromancer Elven vampire lord- fighter/sorcerer/eldricth knight/bladesinger tek session ve yüksek level olduğu için ECL olayına fazla dikkat etmicem. karakteler mümkün olduğunca aynı level olcak...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Elven Vammpire Lord kulağa hoş geliyor, büyünün ve çeliğin birleştiği nokta.... Jander Sunstar ın evil modeli gibi[hline]Avatar...
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bulaşma demişsin ama ben de bulaşmak istiyorum. Yani bulaşmalıyım...
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Dilbao dogru dio valla ayrıca bu campaing i sana açtırma fikrini verende benim yani ben oynayacam :) bana ne bana ne!!!!!1[hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..."
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 o baska bu bambaska. bulasmayın diyosak bulasmayın iste
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Yok öle bulaşmayın filan. Kırk yılda bi oynama fırsatı olyu böle epic lvl oyunları. Ayrıca oneshot diil mi, sırayla iki grup halinde oynatabilirsin. Mesela önca yeni arkadaşlara sonra da bizlere...
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 öeh... el insaf. hem merak etme. kendinizi öldürtmezseniz bizim planescape de son derece epic bi hal alacak...
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 sabır dilbao sabır görüceksin bak olucak ama hangilerimiz ölmeden sonuna kadar gidebilecek ayrıca grudge valla açtırmam oyun ben oynamazsan fikir bende çıktı bana ne![hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..."
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bende oynamak isterim ama 4 6 kişi den fazla oyuncu talebi olursa neye göre insanlar çağırılacak onu da bi öğrensek.3.ed mi 3,5.ed mi oynanacak.kaçıncı level olunacak yani near epic de 15 filan mı yoksa 9. level spell filan yapılabilecek mi?lich vampir filan ecl si hangi kitaba göre belirlenecek.her birinde farklı bişi yazıyor.kimi 4 kimi sanırım 8 filan diyordu.vampir yada lich gibi bi template için main race her istenilen alınabilecek mi....bla bla bla... yani biraz daha açıklayıcı bilgi yazabilir mi organizatör olan arkadaş???[hline]Serve no one but BANE!!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ben olmuşum vampire monk...[hline] ..scripta manent
Öne çıkan mesajlar