Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir sureligine herkese /bow

omam

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar oyundada cok kafanizi utuledik vs ama sonunda o gynler yaklasti vede bugun once Sman'chi sonrada benim yerim belli oldu simdi merakla revhasinkini beklemekteyim.Sonuca gore Sman'chi denizci ben tank ci oldum sma izmir de ben ankara da acemiligimi yapacam.Size haber veriyim dedim.Simdilik herkese iyi gunler diliorum oyunda konusurus zaten.Saglicakla..
Daeween...
Sosyal ağlarda paylaş

daeween zaten guild chattede konuştuk ama buraya da yazmak istedim. Hem seni hem de sma yi çok özleyeceğim bilmenizi isterim zaten son gün oyuna girerseniz size süpriz bir parti yaparız ama yine de hüzünlendim bak valla. kendinize iyi bakın. bu arada oyunda da yazdım revhas kütahya havacı oldu. Gtu başı donacak orada ama ne de olsa elinde comp.armor var bir sey olmaz ona yani :)[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

balli yerler cikmis
ben smanchi ye hakkari cikar diye dusunuyodum lol :)
neyse turk askeri her yerde ayni dir ayni guctedir
bu 2 arkadasimizla daha da guclenmistir
basarilar hayirli tezkereler.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı teskereler arkadaşlar. Hiç merak etmeyin kısa dönemin tek zorluğu zaman geçirmek o da zaten 6 aya düştü. Sondan 16 baştan 12 gün izniniz var, kaldı 5 ay. 1 ay acemilik zaten izci kampı gibi heycanlı geçiyo, 4 ayınız kalıyo, bunu da yazıcı cart curt gibi sıkıcı işlerde oflaya puflaya geçireceksiniz.
Ama SWG de shuttle beklemeye alışmış bünylere koymaz bu o başka :)
Sosyal ağlarda paylaş

umarim siz askere gitmeden su ultra lavuklari baglantımı tamır ederde sizi son bi kez daha gorurum (donene kadar). eger yetisemezsem kusura bakmayın beyler elde olmayan sebepler yapacak fazla bıseyım yok , hayırlı olsun cabucak gıdıp , cabucak donun. sevgilerimle.

ozlicez sizi, siz gelene kadar bi kac holocron ayırırım ben bı kenara :)[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide aklima gelmisken kısa donemler, gıttıklerı sehırde kalıyolar, dagıtımdada sadece bırlıgınız degısebılır ama o sehır sınırları ıcerısınde olacaksınız. eger sıstem dgısmedıyse 2 nızın yerıde gusel, ankarada nereye dustugunu solersen belkı faydamızda dokunabılır hanı. dıger arkadaslarda umarım bole gusel buyuk sehırlere duserler tekrar hayırlı olsun.[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...