omam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Arkadaslar oyundada cok kafanizi utuledik vs ama sonunda o gynler yaklasti vede bugun once Sman'chi sonrada benim yerim belli oldu simdi merakla revhasinkini beklemekteyim.Sonuca gore Sman'chi denizci ben tank ci oldum sma izmir de ben ankara da acemiligimi yapacam.Size haber veriyim dedim.Simdilik herkese iyi gunler diliorum oyunda konusurus zaten.Saglicakla.. Daeween... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Hayırlı teskereler demek yerinde olur sanırım. :)2[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 daeween zaten guild chattede konuştuk ama buraya da yazmak istedim. Hem seni hem de sma yi çok özleyeceğim bilmenizi isterim zaten son gün oyuna girerseniz size süpriz bir parti yaparız ama yine de hüzünlendim bak valla. kendinize iyi bakın. bu arada oyunda da yazdım revhas kütahya havacı oldu. Gtu başı donacak orada ama ne de olsa elinde comp.armor var bir sey olmaz ona yani :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bu arada darısı devvo ve enginar ın başına inşallah :P[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 balli yerler cikmis ben smanchi ye hakkari cikar diye dusunuyodum lol :) neyse turk askeri her yerde ayni dir ayni guctedir bu 2 arkadasimizla daha da guclenmistir basarilar hayirli tezkereler.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 özlicez sizi[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Allah kurtarsin :D Su askerligi profesyonel yapsalarda millet kurtulsa.[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Hayırlı teskereler arkadaşlar. Hiç merak etmeyin kısa dönemin tek zorluğu zaman geçirmek o da zaten 6 aya düştü. Sondan 16 baştan 12 gün izniniz var, kaldı 5 ay. 1 ay acemilik zaten izci kampı gibi heycanlı geçiyo, 4 ayınız kalıyo, bunu da yazıcı cart curt gibi sıkıcı işlerde oflaya puflaya geçireceksiniz. Ama SWG de shuttle beklemeye alışmış bünylere koymaz bu o başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Hayırlı teskereler kuzum gelince görüşmek dileğiylen[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Hade hayırlısı kelemcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 hayirli teksererler ikinizede , hey gidi gunler sizide yolladik demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ikinize de hayırlı teskereler :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 en kısa sürede dönmeniz dileğiyle, hayırlı teskereler..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 umarim siz askere gitmeden su ultra lavuklari baglantımı tamır ederde sizi son bi kez daha gorurum (donene kadar). eger yetisemezsem kusura bakmayın beyler elde olmayan sebepler yapacak fazla bıseyım yok , hayırlı olsun cabucak gıdıp , cabucak donun. sevgilerimle. ozlicez sizi, siz gelene kadar bi kac holocron ayırırım ben bı kenara :)[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ha bide aklima gelmisken kısa donemler, gıttıklerı sehırde kalıyolar, dagıtımdada sadece bırlıgınız degısebılır ama o sehır sınırları ıcerısınde olacaksınız. eger sıstem dgısmedıyse 2 nızın yerıde gusel, ankarada nereye dustugunu solersen belkı faydamızda dokunabılır hanı. dıger arkadaslarda umarım bole gusel buyuk sehırlere duserler tekrar hayırlı olsun.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 hayırlı teskereler[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar