eddy Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 arkadaşlar Matrix2 ye beraber gitmeye ne dersiniz istanbulda oturanlarla beraber gidelim zaten herkes gider sanırsam bu filme ee ozaman hep beraber gidelim. Sinemayıda burdan seçeriz ben ilk öneri olarak Çemberlitaş Şafak diyorum başka önerisi olanlar yazsın ama gidelim eğlenceli olur.[hline]www.merlininkazani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Daha var filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 23 Mayısta ;)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Yeni Matrix'in kapısı erken aralanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Beyler pek emin degilim ama filmde kotu karakterlerden birinin ismi allahmis dogruluk payi varmi[hline]Erkek adam renkli takim tutmaz... Birgun herkes besiktasli olmayacak o ayricalik bizde kalacak... BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 belki olabilir Çarli'nin meleklerinde de ezan okuyordu.Neyse olsun şimdiden kararlaştırırız.[hline]www.merlininkazani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 O ezan okuma yerinde dumur olmuştum ehe alt yazıda 'kınıyorum' yazıyodu benim vcd de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hadi be yok bende öyle bir şey hatta ben filmi izledim bir şey anlamadım sonra internette duydum bir bakayım dedim aha o da ne bir de abi bu değilde Döğüş Klübünün sonunu yavaş olarak izleyince adamın birinin penisi çıkıyor valla.[hline]www.merlininkazani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar