Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bu sene sampıyonluk garantı o doyurmaz kı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yinede uefaya gittik diye seviniyozya yazık ya. sen avrupanın en iyi 16 sına girememişsin 17. lik için kasacaksın varmı böyle bişi.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 aşma meselesi falan değil. nedir bu muhabbet anlamıyorum. adamlar x kat fazla para alıyorlar diye 150km/h ile mi koşuyorlar? nedir yani? olay kafada bitiyor. lucescu'nun kafasıyla da buraya kadar. ama gs'de kafa (vizyon) daha ileri. ama orada da ekonomik faktörler fazlasıyla devreye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Llama, 11 December 2003 14:49 tarihinde demiş ki: bu sene sampıyonluk garantı o doyurmaz kı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault aynı kelimeleri haziran ayının sonunda da beklerim senden. bir de sen şu an böyle düşünebilirsin. Ama o kadar dar açıyla bakan insan var ki. şampiyon olununca çok büyük bir şey olmuş zannediyorlar. bjk için şampiyonluk hiç önemli değil, olmamalı. gençlerbirliği için olsa, tamam önemli olur. çünkü hiç şampiyon olmamış bir takım. ya da denizli, malatya vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 tabıkı bekle bende bu sozlerı uefada bır basarı beklıyorum ancak o doyurur baska sey degıl[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 şimdi gençler le gaziantep elerse gs ile bjk elenirse ne komedi olur demi ehehe[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 walla kura ya bagli belli olmaz kazik bisiler düsebilir bjk ye veya gs ye[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bjk ve gsnın bu turda ısı zor gıbı gaszatelerde oyle yazıyor[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 gs seri başıymış diğer 3 takıma zor düşecek gibi. gs dede zor takımlar var ama yinede 3-4 tane kolay takım var.groclin gibi mesela. milliyetin yalancısıyım[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ceza geliyor galiba[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ceza gelmemesi ayıp olurdu yani. tahminleri alayım ben 10.000SF diyorum.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: bLaQ, 10 December 2003 15:08 tarihinde demiş ki: yok nukem yok, onlar aşmış, chelsea ye saldırıp ezerler..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Maç bitti Lucescu söyledi. Beşiktaş bu kadar. Gücü bu kadar diye. Ki doğru. Adamların 6 tane oyuncusu Beşiktaştan pahalı. Ben de mantıklı bulmuyorum kontrolsüz bir futbol'u. Maç zor maçtı, kazanmaya çalışırsak daha kolay kaybedebilirdik. Ama şimdi maç bireysel bir hataya kadar dengede gitmişti. Yani Luce bir risk aldı. Oyunu kitlemeye ve kontra atak düşünmeye çalıştı. Maçtan önce sorsalar bu taktik yanlış derdim, maçtan sonra ilk 5 dk içindeki mutsuzlukla bu taktik çok hatalıydı dedim. Ama şimdi ekonomi sınavına hazırlanırken baktım ki alınacak en mantıklı risk italyanların yenememesi üzerine oyunu kurmaktı. Yasin o hatayı yapmasa, veya pancu lucescu'nun düşündüğü ender ataklardan bir tanesini yakaladığında harcamasa veya diğer maç 93. dakika da 1-0 a dönmese bence bu kadar eleştirilmezdi bu adam.[hline]teyyare [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 12 December 2003 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 biraz fazla olmasa yapmasa etmese li olmuş cumle :)[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: nbl_silencer, 12 December 2003 16:28 tarihinde demiş ki: said: bLaQ, 10 December 2003 15:08 tarihinde demiş ki: yok nukem yok, onlar aşmış, chelsea ye saldırıp ezerler..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Yasin o hatayı yapmasa, veya pancu lucescu'nun düşündüğü ender ataklardan bir tanesini yakaladığında harcamasa veya diğer maç 93. dakika da 1-0 a dönmese bence bu kadar eleştirilmezdi bu adam.[hline]teyyare sen olmasan böyle bir post olmucaktı? :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar