Serif Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Evet arkadaslar sonunda bende basladim SWG oynamaya ve gercekten ilk izlenimlerim epey olumlu. 3 gundur Wanderhome serverinde oynuyorum. Master Commando olmak amacindayim, rebel oldum ve simdiden 2 kere Imperial ussune saldirip bir kerede rebel sehrini savundum:) Sizler genelde hangi server desiniz belki 2inci bi karakter yaratmayi dusunuyom boylece server downtime da oynama sansim artar.:) May the force be with you.[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Cogu turk Eclipse serverinda char acmayi dusunuyorsan seve seve yardimci olmaya calisiriz. Rebel olacaksan Turk rebel PA'si FrF (/tell enako) Imperial olacaksan RIP (/tell revhas). Bide Ottomans var unutmusum pardon ama yeni uye aliyorlarmi bilmiyorum. Contact : Zorbey [hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 [Bu mesaj Stream tarafından 09 December 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bir yanlışlık olmasın /tell revhas değil ya /tell muhendis ya da /tell devvo yap bence sen bir de /tell toi yapabilirsin[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Tesekkurler, ben imperial olmayi dusunmem, bana ters.:D Tie fighteri almama ragmen yillarca oynamayi icime sindirememis tim. :) Eclipse serverinde acicam bi charakter. Siz ne tavsiye edersiniz, race, profession felan? Ayrica teamspeak veya benzeri kullaniyormusunuz?[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 evet tabii ki hepsi var oyun içerisinde mutlaka /tell enako yaz o zaman yardımı çok olur sana onun o olmazsa /tell sufi de işe yarar....[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 sufi yi biraz aşağılar gibi olmuş umarım yanlış anlamazsın suficim yanlış yazdım onu!!![hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Serif, 09 December 2003 16:02 tarihinde demiş ki: Tesekkurler, ben imperial olmayi dusunmem, bana ters.:D Tie fighteri almama ragmen yillarca oynamayi icime sindirememis tim. :) Eclipse serverinde acicam bi charakter. Siz ne tavsiye edersiniz, race, profession felan? Ayrica teamspeak veya benzeri kullaniyormusunuz?[hline]Est Sularus oth Mithas bak bak, bunlar ne kadar guzel cumleler. muzik gibi. ne profession istersen onu ac keyfin bilir. /tell enako olur /tell ainas olur /tell sufi olur /tell xaiyn olur /tell raup olur, olur da olur. aslinda elimdeki islerden biri bitti bu gece bi dinlenicem girerim oyuna ben.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 canin sagolsun sgecca :) hem yanlis anlayacak birsey de yok yani. ya da acaip uykum geldi jeton düsmüyor :D[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 hayır koskoca beni pvpde(buff gibi hileler ile de olsa) yenmiş olan sufi finvara için sadece işe yarar dedim ya onun için özür diliyorum :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 evet evet rebel basla bolece darkside daha rahat hisseder sona imperial olursun :), tie fighter yakında expansionla gelecek bakarsın o zaman onla oynamayı seversın. hayırlı olsun , hosgeldin.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yahu sgecca sen de durup durup onu söylüyorsun:) o gün muhtemelen yeni buff yeteneği almış birisi üzerinde deneme mi yaptı ya da shuttle beklerken birisi ikramda mı bulundu ne oldu açıkçası bilmiyorum. yalnızca health barımın 800-900 puan daha fazla olduğunu daha sonradan farkettim ve zaten "pardon beyler benim health'ta buff varmış bunu saymayalım" diyen de bendim :) sonra adımızı hileci sufi'ye çıkardınız. güceniyorum valla :utaniem: çok utanıyorum. pişman değilim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 hehe abi ne yapalım bir kere oldu biliyorum zaten durumu ama olsun abi biz takılmayacağız da kim takılacak size yani koskoca wookiee yi maymun ettin valla.... :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yahu bende buf var dememismiydi sufi sonra onemli diil diyip yapmamis miydiniz dathomir shuttleportun onunde[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Ben de şahidim o olaya, hatta Dathomir'e giderken Sufi'yi görmüştüm Naboo'da, "Looking for somebody to buff!!! PST!!!" diye bağırıyodu... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar