Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

newbie

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar sonunda bende basladim SWG oynamaya ve gercekten ilk izlenimlerim epey olumlu. 3 gundur Wanderhome serverinde oynuyorum. Master Commando olmak amacindayim, rebel oldum ve simdiden 2 kere Imperial ussune saldirip bir kerede rebel sehrini savundum:) Sizler genelde hangi server desiniz belki 2inci bi karakter yaratmayi dusunuyom boylece server downtime da oynama sansim artar.:)

May the force be with you.[hline]Est Sularus oth Mithas
Mesaj tarihi:
Cogu turk Eclipse serverinda char acmayi dusunuyorsan seve seve yardimci olmaya calisiriz. Rebel olacaksan Turk rebel PA'si FrF (/tell enako) Imperial olacaksan RIP (/tell revhas).

Bide Ottomans var unutmusum pardon ama yeni uye aliyorlarmi bilmiyorum. Contact : Zorbey
[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Or-ema in Kettemoor Galaxy

[Bu mesaj Stream tarafından 09 December 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tesekkurler, ben imperial olmayi dusunmem, bana ters.:D Tie fighteri almama ragmen yillarca oynamayi icime sindirememis tim. :) Eclipse serverinde acicam bi charakter. Siz ne tavsiye edersiniz, race, profession felan? Ayrica teamspeak veya benzeri kullaniyormusunuz?[hline]Est Sularus oth Mithas
Mesaj tarihi:
evet tabii ki hepsi var oyun içerisinde mutlaka /tell enako yaz o zaman yardımı çok olur sana onun o olmazsa /tell sufi de işe yarar....[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Mesaj tarihi:
said:
Serif, 09 December 2003 16:02 tarihinde demiş ki:
Tesekkurler, ben imperial olmayi dusunmem, bana ters.:D Tie fighteri almama ragmen yillarca oynamayi icime sindirememis tim. :) Eclipse serverinde acicam bi charakter. Siz ne tavsiye edersiniz, race, profession felan? Ayrica teamspeak veya benzeri kullaniyormusunuz?[hline]Est Sularus oth Mithas

bak bak, bunlar ne kadar guzel cumleler. muzik gibi. ne profession istersen onu ac keyfin bilir. /tell enako olur /tell ainas olur /tell sufi olur /tell xaiyn olur /tell raup olur, olur da olur. aslinda elimdeki islerden biri bitti bu gece bi dinlenicem girerim oyuna ben.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
canin sagolsun sgecca :) hem yanlis anlayacak birsey de yok yani. ya da acaip uykum geldi jeton düsmüyor :D[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
hayır koskoca beni pvpde(buff gibi hileler ile de olsa) yenmiş olan sufi finvara için sadece işe yarar dedim ya onun için özür diliyorum :)[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Mesaj tarihi:
evet evet rebel basla bolece darkside daha rahat hisseder sona imperial olursun :), tie fighter yakında expansionla gelecek bakarsın o zaman onla oynamayı seversın. hayırlı olsun , hosgeldin.[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Mesaj tarihi:
yahu sgecca sen de durup durup onu söylüyorsun:)

o gün muhtemelen yeni buff yeteneği almış birisi üzerinde deneme mi yaptı ya da shuttle beklerken birisi ikramda mı bulundu ne oldu açıkçası bilmiyorum. yalnızca health barımın 800-900 puan daha fazla olduğunu daha sonradan farkettim ve zaten "pardon beyler benim health'ta buff varmış bunu saymayalım" diyen de bendim :)

sonra adımızı hileci sufi'ye çıkardınız. güceniyorum valla :utaniem:

çok utanıyorum. pişman değilim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
hehe abi ne yapalım bir kere oldu biliyorum zaten durumu ama olsun abi biz takılmayacağız da kim takılacak size yani koskoca wookiee yi maymun ettin valla.... :)[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Mesaj tarihi:
Ben de şahidim o olaya, hatta Dathomir'e giderken Sufi'yi görmüştüm Naboo'da, "Looking for somebody to buff!!! PST!!!" diye bağırıyodu...

:-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
  • Yeni Oluştur...