Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

newbie

Serif

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar sonunda bende basladim SWG oynamaya ve gercekten ilk izlenimlerim epey olumlu. 3 gundur Wanderhome serverinde oynuyorum. Master Commando olmak amacindayim, rebel oldum ve simdiden 2 kere Imperial ussune saldirip bir kerede rebel sehrini savundum:) Sizler genelde hangi server desiniz belki 2inci bi karakter yaratmayi dusunuyom boylece server downtime da oynama sansim artar.:)

May the force be with you.[hline]Est Sularus oth Mithas
Sosyal ağlarda paylaş

Cogu turk Eclipse serverinda char acmayi dusunuyorsan seve seve yardimci olmaya calisiriz. Rebel olacaksan Turk rebel PA'si FrF (/tell enako) Imperial olacaksan RIP (/tell revhas).

Bide Ottomans var unutmusum pardon ama yeni uye aliyorlarmi bilmiyorum. Contact : Zorbey
[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Or-ema in Kettemoor Galaxy

[Bu mesaj Stream tarafından 09 December 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkurler, ben imperial olmayi dusunmem, bana ters.:D Tie fighteri almama ragmen yillarca oynamayi icime sindirememis tim. :) Eclipse serverinde acicam bi charakter. Siz ne tavsiye edersiniz, race, profession felan? Ayrica teamspeak veya benzeri kullaniyormusunuz?[hline]Est Sularus oth Mithas
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Serif, 09 December 2003 16:02 tarihinde demiş ki:
Tesekkurler, ben imperial olmayi dusunmem, bana ters.:D Tie fighteri almama ragmen yillarca oynamayi icime sindirememis tim. :) Eclipse serverinde acicam bi charakter. Siz ne tavsiye edersiniz, race, profession felan? Ayrica teamspeak veya benzeri kullaniyormusunuz?[hline]Est Sularus oth Mithas

bak bak, bunlar ne kadar guzel cumleler. muzik gibi. ne profession istersen onu ac keyfin bilir. /tell enako olur /tell ainas olur /tell sufi olur /tell xaiyn olur /tell raup olur, olur da olur. aslinda elimdeki islerden biri bitti bu gece bi dinlenicem girerim oyuna ben.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

yahu sgecca sen de durup durup onu söylüyorsun:)

o gün muhtemelen yeni buff yeteneği almış birisi üzerinde deneme mi yaptı ya da shuttle beklerken birisi ikramda mı bulundu ne oldu açıkçası bilmiyorum. yalnızca health barımın 800-900 puan daha fazla olduğunu daha sonradan farkettim ve zaten "pardon beyler benim health'ta buff varmış bunu saymayalım" diyen de bendim :)

sonra adımızı hileci sufi'ye çıkardınız. güceniyorum valla :utaniem:

çok utanıyorum. pişman değilim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...