Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bende; fence poi necro ss heal anat focus bi karakter var poison 90 a akdar kasabildim artmıyor paramda yok zaten ben şimdi bunu tam bir pvp charı yapmak istiyorum ama acaba poisonun silip (durability sıkıntısı yaratıyor bede deadly süremiyorum) tct mi alsam bloot oth/ pain spike / short spear combosunamı gitsem yoksa poi/krrys e devammı etsem karar veremiyorum bi el atın[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Abi sc bi kryss bul kendine sür posionunu bi kal vas bi de zehiri yerlestirdinmi adam otomatik iner:) bence krysse devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 kalvaz ? :)[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Kal Vas Flam - better known as Flame Strike yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 tamamda adamda magery yok nası atcak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 o kadarını da o düşünsün =P[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 iliyoruz flame strikeyi de üstte verdigim tabloda magery olmadıiçin öyle söyledim.[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deryck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Kal vas atıcak başka adam bulcaksın :P[hline]This can't last forever Time won't make things better I feel so alone Can't help myself And no one knows If this is worthless Tell me...So!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 lol bide fence buldummu tamam dır[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar