Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komedinin tarihini baştan yazan FIKRA!!

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

said:
chrounos, 11 December 2003 22:10 tarihinde demiş ki:
said:
sleepless, 11 December 2003 20:26 tarihinde demiş ki:
gerek yok

ahh ahh burda sanada gerek yoktu....[hline]Opeth zamanında demişki,
I'm awaiting the sunrise
Gazing modestly through the coldest morning

burda gerçekten çok kıt anlayışlı insanlar var gerçekten
anlama özürlüsün
gerçekten öylesin
ben arkadaşın telaşına gerek yok diorum
sen gayet bilgisizce anlamazca taş kafalılığnla anlıyosun dediğimi
sana çok gerek var kral
çoronus musun nesin şu yer yüzünde bi işe yarıosun sanki heralde canın baya sıkıldıda hiç bişi yapmamaktan asosyellikten sıkıldında insanlara laf sokmaya çalışıosun
ama beynin yok
gene başaramadın koç
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chrounos, 11 December 2003 22:10 tarihinde demiş ki:
said:
sleepless, 11 December 2003 20:26 tarihinde demiş ki:
gerek yok

ahh ahh burda sanada gerek yoktu....[hline]Opeth zamanında demişki,
I'm awaiting the sunrise
Gazing modestly through the coldest morning

sleepless +1
chrounos saldırmak için farklı şeyler bulsan koç, o cümleyi kurarken hangi psikoloji içersindeydin bilmiyorum ama saçma olmuş..
Sosyal ağlarda paylaş

Yani chrounos anlama özürlü mü bilmem ama ben senin açıklamandan sonra bile kim panik yapmış niye yapmış ona gerek varmıymış yokmuymuş hala anlamış değilim. Herhalde bende taşkafalı bilgisiz olduğumdan anlamıyorum.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 11 December 2003 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sakin olun. bak bi fıkra anlatiim.
nasrettin hoca gölün kenarında piizleniyomuş. mezeler filan her türlü. inceden...

neyse efenim uzaktan bi köylü gelmeye başlamış. hoca "lan bu şimdi beni böyle görmesin" diye düşünüp ne varsa başlamış göle atmaya. neyse en son yoğurt kalmış adam iyice yaklaşınca. o da istifini bozmadan böle dökmeye başlamış göle.
eleman sormuş:
"ehehe. hocee. niye göle yoğurt döküyon?"
"allaan salaa" diye içinden geçiren hoca :"mayalıyorum gölü yoğurt olsun hep beraber yeriz" diye inceden dalgasını geçmiş.
"lan.. lan bidakkaa göl maya tutar mı ki?"
"ya tutarsa?"
"harbi bi tutarsa var ya zengin olduk.. hoca senle ortak oluruz di mi böyle fabrika filan"
"olum fabrika yok dahaden sakin ol"
"tamam.. vay bee ya tutarsa... büyük adam hoca valla..." diye uzaklaşırken hoca arkasından uzun uzun bakıp:

"kırk yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim arkadaş"

demiş..

değişik versiyonları da var.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Sosyal ağlarda paylaş

Mektup Güzel yauu. :)[hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 11 December 2003 23:46 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar sakin olun. bak bi fıkra anlatiim.
nasrettin hoca gölün kenarında piizleniyomuş. mezeler filan her türlü. inceden...

neyse efenim uzaktan bi köylü gelmeye başlamış. hoca "lan bu şimdi beni böyle görmesin" diye düşünüp ne varsa başlamış göle atmaya. neyse en son yoğurt kalmış adam iyice yaklaşınca. o da istifini bozmadan böle dökmeye başlamış göle.
eleman sormuş:
"ehehe. hocee. niye göle yoğurt döküyon?"
"allaan salaa" diye içinden geçiren hoca :"mayalıyorum gölü yoğurt olsun hep beraber yeriz" diye inceden dalgasını geçmiş.
"lan.. lan bidakkaa göl maya tutar mı ki?"
"ya tutarsa?"
"harbi bi tutarsa var ya zengin olduk.. hoca senle ortak oluruz di mi böyle fabrika filan"
"olum fabrika yok dahaden sakin ol"
"tamam.. vay bee ya tutarsa... büyük adam hoca valla..." diye uzaklaşırken hoca arkasından uzun uzun bakıp:

"kırk yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim arkadaş"

demiş..

değişik versiyonları da var.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim

horace... :) yorum yok bu fıkraya yani.. neyse ortamı yumuşattın en azından :P[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nin, 11 December 2003 23:42 tarihinde demiş ki:

sleepless +1
chrounos saldırmak için farklı şeyler bulsan koç, o cümleyi kurarken hangi psikoloji içersindeydin bilmiyorum ama saçma olmuş..

bunu sölemekten nefret ediyorum ama sanırım ewt yanlış anlamışım :D piskolojimin şu soralar kötü olduğuda sanırım doğru..

said:
fedaykin, 11 December 2003 23:45 tarihinde demiş ki:
ben senin açıklamandan sonra bile kim panik yapmış niye yapmış ona gerek varmıymış yokmuymuş hala anlamış değilim

bu kısımda aslında bi muamma ama olsun. sanırım telaşına gerek yok lafına çook derin bi anlam yükledin. neyse zaten asosyallik beynime vurmuş bi de anlama özürlüyüm. affedin

neyse sleepless'tan özür.

[Bu mesaj chrounos tarafından 12 December 2003 10:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aklima cem yimaz geldi bir an

'Bu ne lan hic komik deil!!"
"Bir dakka toparliyorum....Mehmet...uzayli..Startrek..."

Neyse
Simpsonlardaki espiriler yuzunden yerde surundugumu bilirim,
Birkez su barmen seydemisti.
"TheToilet is for only healt departmant officers and cleaners"[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...