_HannibaL_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 beyler ben 1.12 upgrade yapcam ama calıştırınca olmuyo galiba bunun için cracksiz bi war3.exe dosyası lazım.bende frozen ın cd si yok o yuzden yukleyemiyom eğer siz bi yardım ederseniz çok sevinirim. bana gönderebilirmisiniz lütfen. bide baska ne lazım crack filan gerekiyomu eğer lazımsa nerden bulabilirim??? şimdiden sağolun[hline]At Last I Shall Have Revenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 özür dilerim alakası yok ama thread'in ismi süper ehu[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iceman21 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 war3.exe i tekrar yerine koymak için kurarken kullandığın serial ile aynı seriala sahip exe i kullanmalısın.yani exe yollamak biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar