Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 abıcım ılk once sen ımza bolumundekı nereye cekersen cek dıyecegın msjları sıl ondan sorna gelk buraya ehkam kes gereksız yada gereklı msjları ondan sorna belırleyelım senle[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ahuahua yarıldım pantalon olayına. Walla şu okul ayakkabası denen meretten nefret etmeme rağmen giyiyiyorum. Merdivenden inerken bi gün bi düştüm. Bütün liselere rezil olduk. Kalktığımda yanımdaki arkadaş gülüodu. Bende muhahaha efektiyle gülmeye devam ettim :)[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elith Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Yavaş inip çıkınız merdivenleri, zarif zarif, paldır küldür değil. :) Benim geçen sene neredeyse takıntı haline gelmiş bir özelliğim vardı, sürekli hızlı yürür, hızlı hareket ederdim falan filan. Bi keresinde merdiven çıkıyorum, bizim okulun merdivenleride öğrencileri tam "şıpıllak" diye yere yapıştırmak için tasarlanmış sanırım.Dümdüz yap işte merdiveni, ama yok, illa bir çıkıntı olucak, o zaman daha güzel gözükücek basamaklar.Hızlı hızlı çıkıyorum ben yine merdivenleri, 2 kız önümde car car konuşarak 1sn/0,3 adım ortalamasıyla çıkıyorlar.En sinir olduğum şeydir, yolda vermezler, illa yanyana çıkarlar "biz geçiyoruz kimse geçmesin" der gibi.Sinirlendim bir anda, o gazla yanlarından geçeyim dedim, höyt diye geçtim, 2 basamak sonrada 45 numara ayakkabılarımın sağlak olanı, güzel bir basamak çıkıntısına takılarak neredeyse burnumun okul zeminini süslemesine neden oluyordu.Kızlar gülüşür, ben bozma, bozma, son gaz devam. Hadi leeyn. :)[hline]Imaginary UO Shard [Bu mesaj Elith tarafından 12 December 2003 07:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Llama, 11 December 2003 23:17 tarihinde demiş ki: abıcım ılk once sen ımza bolumundekı nereye cekersen cek dıyecegın msjları sıl ondan sorna gelk buraya ehkam kes gereksız yada gereklı msjları ondan sorna belırleyelım senle[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault ok k3nk tmmdır.. ya fikrimi beyan ettim yani..her düşen topic açsaydı ne hale gelirdi burası..ama büyüttünüz ha..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar