Silent_Night Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 -ilk once yeni ps2 aldim bi sorunum var dvd filmleri okumakda gucluk cekiyor yani sag ust kosede ps2 disk yaziyor dvd disk yazcagina 10-15 kere takip cikarinca okuyo dvd disk diyip ve hic ama hic bir sorun olmadan takilmadan kasmadan calistiriyo bunun nedeni nedir nasil duzelir yardim istiyom simdiden tesekkurler... -2. olarak ise sole guzel eglence dolu ps2 oyunlari tavsiye ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Region farkından kaynaklanior olabilir ar2 kartuşu sayesinde çözülebilicek bir sorun.[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 oyun tavsiyesi istemişsin onada ben yardımcı oliyim.. Action isiyosan Metal Gear Solid 2 yi oynamadan bırakma derim ps2 kesinlikle dene Spo diyosan zaten tek isim var Wining Eleven 7 ve wining eleven vendetta basketbolda nba 2004 oldukca hoş.. Racing tarzı istiyosan Midnight Club ve NFS Underground derim.. Daha detaylı bilgi istersen özel mesaj atman yeterli olucaktır..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silent_Night Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 tesekkurler o kartusa napicaz da duzelcek daha acsaniz konuyu pek bilgim yokda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar