Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanane.com yeniden!

can

Öne çıkan mesajlar

said:
eldar, 23 November 2003 10:19 tarihinde demiş ki:
Tamam o zaman dediğiniz gibi yapalım o ilk diye seviyesizliği görmezden gelelim,yasadışı olan,kopya oyun kullanımını körükleyen, bir numara olan ama bunun nedeninin en iyi değil alternatifsiz olması olan snn'yi göklere çıkaralım.Kraldan daha çok kralcı olalım:Küfürün,yapılabildiği oranda hilenin gırla olduğunu,insanların nasıl basitçe kendilerini tatmin etmeye çalıştığını,egoist adminları unutalım.
SNN kusursuzdur,bir numaradır,değişilmezdir.

bi yandan da hile yapmak isteyenin yapabilecegi bi ortam da lazim[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar oyunları bölümünde aynı başlığa şu msjı atmıştım:

sevinemedim ben. sadece oyun portalı fln gibi bişe olarak açılmış. farkettiyseniz sunucu sayfasında türkiyedeki sunucuları gösteriyo ama "oynasana.com sunucuları" gibi bişe yok. neyse snn nin açılması yeter. sonuçta türkiyede internet oyun camiasının kurucusu

ha bu arada sitenin dizaynı çok güzel olmuş
bi de şu sunucular linkindeki "Oyun tipi/Oyuncu" "Mod/Sunucu" "Mod/Oyuncu" "Oyun/Oyuncu" "Oyun/Sunucu" istatistikleri çok güzel[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

snn ılk acıldıgından ıtıbaren 2001 yılı sonlarına kadar sureklı onlıne oyun oynadım yada atmosferınde bulunup havasını kokladım ...
bu yukardakı perıyodda SNNle dogup SNN le buyuyen kadroda kısaca dallama tabır edılebılecek kısı adedı 2 elın barnaklarını gecmezdı ...
SNN actıgı yoldan ılerleyıp beceremeyen pekcok onlıne oyun server ı bu becerıksızlıklerı sonunda olusan pıslıgı serverları kapanınca (yada oyun oynanmaz olunca ) dırekt SNN e yonlendırdıler ...
bunun sonucunda oyleken boyle oldu yanı ...
kısaca bız buyuduk ve kırlendı dunya mevzuu oyle gak guk etmeyelım ...
netıcesınde aslında elestırdıgınız sey bır kurum olan SNN degıl zihni gelısımı tamamlayamamıs bır takım external ınsan ...
(hıle yapmaktan bır ınsan nasıl zevk alır nıye yapar hala anlamam yas=26) ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
ölümüne TURK
Sosyal ağlarda paylaş

ufak ornekler veriyim en iyisi tabi bu benim kendi dusuncelerim katilan olurmu olmazmi bilmiyorum acikcasi ilgilenmiyorumda SNN i melekmis gibi gormenize dayanamdim :)

SNN Ultima Online sunucusunu actikdan sonraki icinde donen seyleri anlatmama gerek yok herneyse snn o durumdayken bir gurup oyuncu yeni bir shard acmak icin ugrasiyordu ve actilar
shardin acilmasini sagliyan tum uyeler banlandi shardin ismi forumlarinda ****** olarak cikdi hatta bazilarinin nicklerini yazdiginda bile ** olarak cikiyordu,

Snn de cok guzel zamanlar gecirdim ama rekabete katlanamayip karalamalara basladilar

uolameri snn nin host ettigini ne kadar cabuk unuttunuz?
acikcasi snn nin acilmasina sevindim belirli bi yerde forumdaki kalabalik biraz rahatliyacagina inaniyorum

bunlar sadece benim dusuncelerim paticik veya calisdigim herhangbir diger org.la alakasi yokdur. :)

[Bu mesaj Invulon tarafından 24 November 2003 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Invulon tarafından 24 November 2003 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 24 November 2003 01:12 tarihinde demiş ki:
green snn nin sözcüsümüsün ? korumaya çalışmayın ya varsa korunucak bişey sahipleri gelip korurdu demi ?[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..

ya kingpin ne diyosun allah askina banane sanane'den ben orda kelimeyi yanlis kullanmis ona bi cevap verdim sen gelmisin niye sananeyi savunuyosun diyosun.[hline][b][i]-->Four String Magic<--
baydim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Invulon, 24 November 2003 01:31 tarihinde demiş ki:
ufak ornekler veriyim en iyisi tabi bu benim kendi dusuncelerim katilan olurmu olmazmi bilmiyorum acikcasi ilgilenmiyorumda SNN i melekmis gibi gormenize dayanamdim :)

SNN Ultima Online sunucusunu actikdan sonraki icinde donen seyleri anlatmama gerek yok herneyse snn o durumdayken bir gurup oyuncu yeni bir shard acmak icin ugrasiyordu ve actilar
shardin acilmasini sagliyan tum uyeler banlandi shardin ismi forumlarinda ****** olarak cikdi hatta bazilarinin nicklerini yazdiginda bile ** olarak cikiyordu,

Snn de cok guzel zamanlar gecirdim ama rekabete katlanamayip karalamalara basladilar

uolameri snn nin host ettigini ne kadar cabuk unuttunuz?
acikcasi snn nin acilmasina sevindim belirli bi yerde forumdaki kalabalik biraz rahatliyacagina inaniyorum

bunlar sadece benim dusuncelerim paticik veya calisdigim herhangbir diger org.la alakasi yokdur. :)

[Bu mesaj Invulon tarafından 24 November 2003 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]

yanlislikla mi alinti yapma tusuna bastin ? anlayamadim benim mesajimla da bi alakasini goremedim mesajinin?

ben sananeyi savunmuyorum ki tekrar soyliyim banane sananeden yahu... ben orda bi kelimeyi yanlis kullanmis onu belirttim gelmisiniz bana sanane tarihini anlatiyosunuz.[hline][b][i]-->Four String Magic<--
baydim
Sosyal ağlarda paylaş

gevezeligim tuttu..
ayni seyleri yaziyorum sanirim

kisa not: snn tekel olmaya calisip rakipleri pis yollarla kucuk dusurmeye calisirak zirveye oturmaya calisir bu rekabet degil kalleslikdir. ornekleri mevcut ama cok uzadi sanirim mesajlarim burda bitsin :)

[Bu mesaj Invulon tarafından 24 November 2003 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...