Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bu yaz Istanbulda Iron Maiden Konseri Olsa Kaç Kişi Gelir ? Nerde olmasını istersiniz, gidermisiniz ? Merak ettim acaba kaç kişi gelir. Bir arkadaşım 30 bin dedi, diğer bir arkadaşım 5 bin dedi. Ben Minimum 10 bin diyorum... Siz ne diyeceksiniz acaba... Not: 2001 Rock In Rio konserine tam 250 bin kişi gelmiş.Türkiye de ne olur acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 abi 1-iron maiden yavaş gelsin:D 2-Rock In Rio yu örnwek gösterme ban..zaten orası sırf o kadar adam toplamak için yapılmış..bir grubun iyi olup olmadığı orda verdiği konsere bakar..bence gelecek sayısı 5bin i geçmez çünkü bir kere o kadar adam alıcak yer yok.[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 adam gelse diyo.. gelseler valla bi 40 bin gelirdi bnce[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Ilk konser acIk havayI doldurmushtu kIsmen , nerdeyse 5000 kisi falan kIsaca.Ama yeni olucak bir konsere kac kisi gelir dersen soylemek zor.Bilet fiyatlari ve yapilacak mekan cok onemli.Biletler ucuz , yapilacak yerdekaliteli olursa gene 5000 kisiye yaklasir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 güzel reklam yapılırsa biraz 20bini bulabilir bence. tabi bi de nerde yapıldığına bağlı.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 misal alisamiyende olsa, biletler 40M olsa ... 8k-9k max diyorum.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bilmiyorum ama allahın Çek. Cum. bile 20Bin + kişi gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bizim evin arka bahçesindeki arazide bedava olsa bütün antalya gelir heralde. yarısı gelse bile 500 bin ama istanbulda kaç kişi gider bilemem ben burdan kalkıp gitmem mesela metal dinlememe ragmen. ama min 10 bin kişi olur.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... [Bu mesaj Fistan tarafından 17 November 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 e madem öyle getirin görelim bakalım kaç kişi geliyomuş :P[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Yaramı deşmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ben de varıııım!! Bensiz olur mu be konser![hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 10 kisi toplamisiniz iste lol[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 yer olsa, 278502678236bin kişi gelir de, 5bin, hadi bilemedin 10binden fazlasını kaldırcak kapasitede yer yok[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ben[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 yazın olması kötü olur bence.. kış olsa desek biletler çok pahalı olmasa şöle güsel de bi yerde iyi bi organizasyon 40-50 bin kişi olabilir... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 istanbulda yaşasaydım gelirdim.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Valla baya kişi giderdi, haliyle bostancı gösteri merkezi gibi saçma biyerde deilde, düzgün bir stadyumumuzda yapılırdı.[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Valla kaç kişi gelirdi bilmiyorum ama benim gideceğim kesin...[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ben giderim(peki)[hline]tık! we dont die!we go to hell and regroup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 en asagi 25bin kisi giderdi kesinlikle[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Mendoza, 17 November 2003 20:03 tarihinde demiş ki: Yaramı deşmeyin... +1 canli izlemeden gidersem gözlerim açık ... en iyi live perf sahibi gruplardan biri ve en babasi .... bilet 100 kağıtta olsa ordaimö[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ben tabiki 10 kişiyle gelirim en az.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hazerfanda yapılsa bi sürüde alt grup çıksa yane 4-5 tane falan bence 30k bulur tabi iyi reklam.herşey reklama we paraya bakar sonuçta.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Solonor, 18 November 2003 21:01 tarihinde demiş ki: ben tabiki 10 kişiyle gelirim en az. Benim orda kaç kişiyle birlikte olacağımı söylememe gerek yok sanırım... Güruhlar halinde gidiyoruz konserlere. Ya ağzımdan sular akmaya başladı. Düşünüyorum da Iron Maiden konser kuyruğundayız böyle.... oof of[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 statyumda olsa 18 yas siniri olsa ben giderdim ama 18 yas sinir olmayinca ickide olmuor o zman suxs oluor o yuzden 18 yas siniri olan konserler bayio beni bi suru bebe ortalıkda dolasior ahkam kesior tanimadiklarina cok oldu bana cok dovdum ole kisi neyse...[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar