Brad Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Erman Toroğlu nun dişleri gördünüz mü yaw...;) ne yapmış öle dişlek olmuş...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 hmmm ilginç bi topic.magazin bölümüne taşı.....yok ki öyle bi bölüm püh.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 harbi ha bende dikkat ettim. zaten hemen belli oluyo ahaha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: fizban, 08 Mart 2003 23:53 tarihinde demiş ki: evet ehuaeha. amele bi de üstleri yaptırmış altları yaptırmamış süper komik[hline]fighting for peace is like screwing for virginity belki parası yetmemişti :-P[hline]Thief of Paticik [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 09 Mart 2003 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 harbi çok fena olmuş haftaya falan gider düzelttirir[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bende farkına vardım onu dedim dişleri değişmiş heralde yada ben yannış hatırlıyorum porselen yaptırmış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 abi dennis diye bi film vardı oradaki yaşlı adama benzemiş ya hehe[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 canınız çok sıkılıyor değilmi?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Sizene milletin dişlerinden :)[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 erman hocama laf yok !! :)[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Dişleri ileri dogru bakıyo dişçi herhalde para verip yapmış[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterSun Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 hani sanatçılar olurya imaj falan değişikliği yaparlar. Öldürdü benide gülmekten.. esss esss sesi çıkar gibi konuşuyor valla.... :)[hline]Konuşmak havaya atilan bir taş ise susmak da göle atilan bir taştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Hey allahüme salli[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Estel_Anorien, 11 Mart 2003 16:50 tarihinde demiş ki: Hey allahüme salli[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Amin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Bence adam önleri çektirmiş. Diş yaptıracak ama beklemesi lazım. Demiştir programa dişsiz çıkmaktan iyidir...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar