Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 UO bitmedi , mmorpg ler peşi sıra cıkıyorlar ama uo ile aynı formatta degiller bunlar uo nzm biter sorusuna ise cevap oldukça basit uo ya benzeyen ve grafik - gelişmişlik-vs yonlerden uodan kat kat iyi bir oyun cıkar ise ozaman uo yavaş yavaş bitme noktasına gelir uo free serverlar sayesinde ayakta duruyor, bu yeni cıkacak oyunda uo gibi olur ise ozaman uo biter aksi halde daha uzun yıllar pekçok kişi tarafından online oyunlar arasında oldukça önemli bir yere sahip olmaya devam edicektir. uodan sıkılıp mmorpg lar arasında birini tercih edip onu oynamaya baslayanlar için UO bitmiş olabilir ama şunu unutmamak gerekirki halan daha dünya genelinde binlerce oyuncusu var UO nun[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kilic_Baligi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 NFS: Underground diyorum... eheheuhe Ya bu kadar dehşet bir oyun olur... Açıyorsun nitroyu çatır çatır gidiyor araba... Hele bir de oyunu bitirmişim... Off sormayın keyfime... Uo'dan gerçekten ben de sıkıldım , fakat arada sırada giriyorum Oversoul Conselor olduysa OSI'de bitti arkadaşlar Uo'nun geleceğini karartıyor adam.. .Yuri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alatan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 13 yaşında cafede oynuyan cocuklar herkezden daha iyi oynuyor görüyorum ne speed ne inj ne küfür.Vallahi locusdaki bebelere bakılırsa uff.[hline]Ultima Turkey Ultima Online Shard Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: kenzap, 06 December 2003 22:28 tarihinde demiş ki: Şöle olmalı aslında 18 yaş sınırı paralı lagsız bir server bak işte ozaman nasıl oluo nebula cillop gibi Cillop bence bişi icat etseler Ezik ve Lamerler Direk Stone olsa sonra desertin ortasına atılsa ve sonundada ölmeden gz çekilip üstünde *ezikdir lamerdir bebedir* yazza ne güzel olur ve .kill çekilse bi anda :lol: bide babs 5 cipi piliz diyenler direk ban yese ahh ahh hayalimdeki server vay be :)[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin hepimiz zamanında ezik tik oyunu öğrenirken ( newbie iken ) hepiimiz pek çok eziklikler yaptık bu yüzden o playerları aşalamamak lazım . Tum playerlar bizim playerlarımızdır ve hepsine UO oynadıkları için teşekkür etmeliyiz . ( böylece trade yaparken kazıklıycak adam oluo ;) )[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: DynamicK, 10 December 2003 15:47 tarihinde demiş ki: UO bitmedi , mmorpg ler peşi sıra cıkıyorlar ama uo ile aynı formatta degiller bunlar uo nzm biter sorusuna ise cevap oldukça basit uo ya benzeyen ve grafik - gelişmişlik-vs yonlerden uodan kat kat iyi bir oyun cıkar ise ozaman uo yavaş yavaş bitme noktasına gelir uo free serverlar sayesinde ayakta duruyor, bu yeni cıkacak oyunda uo gibi olur ise ozaman uo biter aksi halde daha uzun yıllar pekçok kişi tarafından online oyunlar arasında oldukça önemli bir yere sahip olmaya devam edicektir. uodan sıkılıp mmorpg lar arasında birini tercih edip onu oynamaya baslayanlar için UO bitmiş olabilir ama şunu unutmamak gerekirki halan daha dünya genelinde binlerce oyuncusu var UO nun[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken +1 UO asla bitemez çünkü hayat hiç bitmiyor . Uo bir yaşam tarzıdır :P[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar