umudoo Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Hangisi....NeBuLa ve ethernass'dan başka en iyi shard hangisi...Şimdiden teşekkürler[hline](]_[) http://www.cs-leaders.com (="=) (*)(*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mrb, Midle Earth güzel bir çalışma ürünü ...[hline]UIN : 44411002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Middle Earth'ün web adresi war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shekwan Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Exile iyiydi baya, ancak tepetaklak oldu bir yönetim krizi yüzünden. Kapanıyor, ancak sponsor başkalarına devredecek diyorlar serverı, karakterlerin silinip silinmeyeceği meçhul...[hline]Talaennon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 bir sey demedim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj Aegean tarafından 04 Mart 2003 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidmayrs Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 tabiki hobbit[hline]Hobbit Uo Shard Owner :rock: Darkman:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Davidmayrs, bu imzandaki Hobbit UO Shard Owner olayı nedir ? Sen Ethernass ta herhangi bir yetkili değilsin, ya da yetkiliysen tanıyalım seni. Merak ettim gerçekten.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Eheh, certainly Equa, where everyone is equal.[hline]Aradığınız kişiye ulaşılamıyor. Equa Oyun Sunucusu Kurucusu www.equa.com/forum [ICQ]107493893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 sharky tahminimce sizin kullanmayı kestiğiniz hobbit ismini kullanıp milleti keklemeye çalışan biri[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 himm.. Merak ediyorum, kendi aciklamasi ne olacak acep. Adam Hobbit diye bir sunucu acsa, anlamayacak mi kimse girdiginde, onu tam kavrayamadim ki hala..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 kahretsin. herşey ortaya çıktı. NOT : Şaka bir yana Ethernass'ın bir Owner'ı veya sahibi yoktur. Oyuncular ve Yöneticiler, Ethernass'ın sahipleridir. [hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 05 Mart 2003 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 David mayrs acaba Darkman nedir? Kimdir biliyomusun acaba!!! Sayin hadi bey efendi... Hmm cvp yazda millet bilsin Darkman nedir? Öğresinler kimin charinidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidmayrs Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Bizim etherna$$la bir alakamız yoktur daha $hardı bile yeni duydum[hline]Hobbit Uo Shard Owner :rock: Darkman:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Hobbit Ethernass Diyarının eski adıdır. [Bu mesaj Baalzebul tarafından 05 Mart 2003 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 eski adı olduguna göre sorun yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 eski adı da olsa ahlaken kullanılmaması daha iidr her zaman. isim mi kalmadı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConaN Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Bence en iyi server freezetime olmayan serverdir :P Kusura bakmayın freezetime a karşı aşırı gıcığım varda...[hline]ConaN The Alter Realm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Davidmayrs'ın yaptığını "çirkeflik abidesi" olarak nitelesem yanlış olmaz herhalde? Hobbit'i bilmeyen mı var ya!! (2 dakkada adam nickini değiştirdi o yüzden editledim msgı) :D[hline]ICQ: 4435695 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 05 Mart 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Ben bilmiyorum mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 freezetimeda warrior vs mage, mage vs mage olayini yaptim gecen konuda bahsetmishtik fakat warlocklari hesaba katmamishtim. Warlocklari mage saymayi dusunuyorum sizce iyimidir bilmem ama bashka yolu yok gibi duruyo.[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 3 saat icinde hem nickini hem de shardın ismini deiştirmişsin :) şekil-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: GMRajaat, 03 Mart 2003 20:53 tarihinde demiş ki: Middle Earth'ün web adresi war mı? gerçi biraz geç oluyo ama söyliyim bu arada ben middle earth de oynuyodum baya bi yalan atmışlar hakkımda ben artık bıraktım orayı ayrıca 15 martda ücretli oluyo ben söyliyimde... www.counternet.org[hline]Saygılar... E-mail: [email protected] (MSN mesenger kullanıyorum) ICQ ya kablonetde bir sorun olduğundan dolayı giremiyorum (öyleymiş :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 En iyi shard tabiiki Ethernass.10 kişi aynı anda oynasada Türkiye'nin en seviyeli ve güzel shardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Gerçi adamlar Ultima Online Shardi olmadıklarını sadece oyunun motorunu kullandıklarını belirtiyorlar.Bu da çok doğru birşey alışmak uzun sürsede rp yapmak isteyenlerin ethernass'i görmeleri lazim gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Gerçi adamlar Ultima Online Shardi olmadıklarını sadece oyunun motorunu kullandıklarını belirtiyorlar.Bu da çok doğru birşey alışmak uzun sürsede rp yapmak isteyenlerin ethernass'i görmeleri lazim gelir..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar