Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi shard ????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Exile iyiydi baya, ancak tepetaklak oldu bir yönetim krizi yüzünden. Kapanıyor, ancak sponsor başkalarına devredecek diyorlar serverı, karakterlerin silinip silinmeyeceği meçhul...[hline]Talaennon
Mesaj tarihi:
Davidmayrs, bu imzandaki Hobbit UO Shard Owner olayı nedir ?

Sen Ethernass ta herhangi bir yetkili değilsin, ya da yetkiliysen tanıyalım seni. Merak ettim gerçekten.[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com
Mesaj tarihi:
kahretsin. herşey ortaya çıktı.

NOT : Şaka bir yana Ethernass'ın bir Owner'ı veya sahibi yoktur. Oyuncular ve Yöneticiler, Ethernass'ın sahipleridir.

[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com

[Bu mesaj ShARkY tarafından 05 Mart 2003 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence en iyi server freezetime olmayan serverdir :P
Kusura bakmayın freezetime a karşı aşırı gıcığım varda...[hline]ConaN
The Alter Realm
Mesaj tarihi:
Davidmayrs'ın yaptığını "çirkeflik abidesi" olarak nitelesem yanlış olmaz herhalde?

Hobbit'i bilmeyen mı var ya!!

(2 dakkada adam nickini değiştirdi o yüzden editledim msgı) :D[hline]ICQ: 4435695

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 05 Mart 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
freezetimeda warrior vs mage, mage vs mage olayini yaptim gecen konuda bahsetmishtik fakat warlocklari hesaba katmamishtim. Warlocklari mage saymayi dusunuyorum sizce iyimidir bilmem ama bashka yolu yok gibi duruyo.[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ]
Web : Sanalsevda
E-mail : Yahoo
Icq Uin : 162015742
[b]

Mesaj tarihi:
said:
GMRajaat, 03 Mart 2003 20:53 tarihinde demiş ki:
Middle Earth'ün web adresi war mı?

gerçi biraz geç oluyo ama söyliyim bu arada ben middle earth de oynuyodum baya bi yalan atmışlar hakkımda ben artık bıraktım orayı ayrıca 15 martda ücretli oluyo ben söyliyimde...

www.counternet.org[hline]Saygılar...

E-mail: [email protected] (MSN mesenger kullanıyorum)
ICQ ya kablonetde bir sorun olduğundan dolayı giremiyorum (öyleymiş :) )
Mesaj tarihi:
Gerçi adamlar Ultima Online Shardi olmadıklarını sadece oyunun motorunu kullandıklarını belirtiyorlar.Bu da çok doğru birşey alışmak uzun sürsede rp yapmak isteyenlerin ethernass'i görmeleri lazim gelir.
Mesaj tarihi:
Gerçi adamlar Ultima Online Shardi olmadıklarını sadece oyunun motorunu kullandıklarını belirtiyorlar.Bu da çok doğru birşey alışmak uzun sürsede rp yapmak isteyenlerin ethernass'i görmeleri lazim gelir..[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sosaria 4ever
  • Yeni Oluştur...