Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 gs nin ölüsü yeter *!kendini avutur*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 galatasaray tahminini maçın 5'inci dakikasında yapıcam. ama konya gibi oynarlarsa maç 3-0 biter. beşiktaş bence berabere kalacak.1-1 falan olabilir.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 konya maçındaki oyunla maç tarihi farka gider, fenerden beter oluruz[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 PSV geleceğin dream team'i gibi takım. Deportivo yu havada karada öper. Hollanda ligi tamam kalitesiz lig ama her maç 5-6 golleri var adamların. Kezman - Robben yeter zaten gerisi de bonus :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 psv - deportivo ve deportivo - psv maçlarına ve de grup 1.liğine benle iddiaya girecek var mı :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 PSV - Deportivo ya girerim istediin miktara :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 çakala bak ya, 3'lü iddiaya girerim ben. 3 iddiadan 2'sini kazanan kazanır.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 3 lü iddaya gircek olsam girerim beteurope'a kombine oynarım, çok daha iyi para verir kombine..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 şuna yemiyo desene :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 sabocum o kdr iddalıysan gir dediğim adrese al bi acc. yatır paranı tahminen 1.5x2x3 gibi bişi vermesi lazım ama sen gene de bi bak. 10 $ koysan 90$ alırsın.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 EUHEUEUHUEHEUHEUHE gene gs sonuncu gene bjk birinci[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Nasıp ısı bunlar...[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 lazio bjk'yi geçebilirmiş[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 allah alalh millet bjk pragı yenemez diyenlerle bu kadar dalga geçilmedi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Juve:3 Gs : 1 (hasan şaş) ----- BJK : 0 Lazio : 2[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bence fistanın sölediklerinin tam tersi çıkçak bjk tam tersi gs de ya 1-1 berabere ya da 2-1 yeneriz abarttım ama bi umut :)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hehe gs yi yenilicek sanıyorsunuz ama en az beraberlikle dönücez bjk yenicek gs grup ikincisi olarak 2. tura çıkıcak ( bu kesin ) Bjk nin de 2. tura çıkması olası gs fener gibi 0 çekerek dönmemişdir şam. dan ve milan gibi bir takımı 4. lüğe itmiştir sonra uefa da şampiyon olmuştur vede eleme maçlarındaki performansları çok iyiydi[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bence gs ın futbolu kaliteli konyaspor çok deişik bir şekilde oynuyor topu oyüzden yenildik konya şam. a katılsa final oynar :-) ama gs den çok umutluyum bugunde bjk yı izliycez bakalım bjk nın grubuda gs ninki kadar zorlu[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bjk'nin işi zor. inşallah yener ama bu akşam beraberlik gözüküyo tünelin ucunda.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Nukem git bi Chelsea maçlarını izle, NTV veriyo paso. Çok abartılıyomuymuş, balonmuymuş bi gör :) Duff sağdan soldan ortadan heryerden bindiriyo OHA oluyosun. Mutu pozisyon kaçırmıyo zaten, yedekten Hasselbaink fln girio direk golü var. Adamlar Dream Team gibi oynuyolar ki daha Crespo form tutucak, cole çok genç alışık falan da filan....[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 rofl nukem chelsea'yi şişirdikleri falan yok, adamlar zaten avrupa'da şuan için en iyi topu oynayan takım yani chelsea 3. olursa o grupta bende bi daha spor forumlarına girmiyorum[not edin bunu] rofl, şişiriliyormuş sağır duymaz uydurur[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 abi kesinlikle chelsea 1. olucak... Yenmemiz olası değil o takımı[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 "olası değil" diye birşey diyemezsin, sonuçta yarın gs'nin bu kötü haliyle bile olsa, juve'yi yenme ihtimali var. ama evet doğru chelsea'nin o grupta 3. olması çok büyük sürpriz olur. ayrıca lazio'nun da bjk'ye geçileceğini çok sanmıyorum ben[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 sonuçta bjk ve gs ye uefa hayırlı olsun diyelim. tabi bi de bjk nin 2.olabilceği kadar gs nin de 4. olabilme ihtimali var ehauu[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 jankis haklısın bence en iyi si 3. olmaları[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar