Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce hangisini yükselteyim..

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

ya ben yeni bilgisayar alan alacaktım Pes3 için ama sonra vazgeçtim, komşu PS2 aldı çünkü :) .. Sizce bu bilgisayara anakartla sorun çıkartmayacak ekran kartı ne alabilirim.. çok iyi olmasaına gerek yok, hatta para artarsa 512 ram'e de çıkmayı düşünüyorum.. (Toplam 150 milyon falan harcayabilirim)

PIII 800
256 Sd ram
32 mb tnt2 m64[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

geforce4 mx tabiki sendeki karttan daha iyi ama yeni çıkan oyunlarda yetersiz kalır. P3-800 seni idare eder. Eğer oyun performansı için soruosan ekran kartını değiştir derim.

Geforce4 ti 4200 8x agp
Radeon 9600 pro
Geforce FX 5600 ultra

Bunların içinde son ikisi ilerisi için daha iyi. Ama geforce4 ti 4200 'ler hala iyi. En azından yeni oyunlarda seni daha rahat ettirir. 140 dolar felan.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dygrogrand, 06 December 2003 16:07 tarihinde demiş ki:
hmm peki sizce ti4200 alıp ram aynı mı kalsın daha kötü bir model alıp 256 ram daha mı alayım?[hline]Lucky's Gallery

ramin aynı kalsın zaten oyunları şu ankinden daha rahat bi şekilde oynamak istiyorsan eğer ram yerine ti4200 ekran kartı alman daha iyi olcaktır. 113$'a 128mb ti4200 ekran kartı var pcgold da buyrun link;

http://www.goldpc.com.tr/Product.asp?CATEGORY=Ekran%20Kartlarý&MARK=INCA

fx5200 den çok daha yi bir kart fiyatıda oldukça uygun.

[Bu mesaj Castigater tarafından 06 December 2003 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dygrogrand, 06 December 2003 13:14 tarihinde demiş ki:
ya ben yeni bilgisayar alan alacaktım Pes3 için ama sonra vazgeçtim, komşu PS2 aldı çünkü :) .. Sizce bu bilgisayara anakartla sorun çıkartmayacak ekran kartı ne alabilirim.. çok iyi olmasaına gerek yok, hatta para artarsa 512 ram'e de çıkmayı düşünüyorum.. (Toplam 150 milyon falan harcayabilirim)

PIII 800
256 Sd ram

arkadaşım 100 dolar ile bu dediğin 3 parçayı upgrade edemezsin
yıl başını bekle olur mu ?
anakart değiştirmen şart, anakart değiştirirsen ram ve işlemci de alman şart (çünkü sanmıyorum şu anki boardun p4 desteklesin, desteklese bile amd'ye geçmeni şiddetle tavsiye ediyorum)
kısacası yıl başını bekle para biriktir. o zaman bi topic daha açarsın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bir karara vardım sizce haklı mıyım? Ben anakart, işlemci ve ram de almalıyım iyi bir perforrmans için ama öncelikle ekran kartını alıyorum. (fx5200) daha sonra da anakart ve işlemci alacağım (haziranda falan) .. şimdi ben şu anda aldığım ekran kartını 4x de olsa kullanabilir miyim? (PIII ya board) Yani yeni oyunları az detayla da olsa oynayabilir miyim?[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 08 December 2003 01:46 tarihinde demiş ki:
said:
Dygrogrand, 06 December 2003 13:14 tarihinde demiş ki:

PIII 800
256 Sd ram

arkadaşım 100 dolar ile bu dediğin 3 parçayı upgrade edemezsin
yıl başını bekle olur mu ?
anakart değiştirmen şart, anakart değiştirirsen ram ve işlemci de alman şart (çünkü sanmıyorum şu anki boardun p4 desteklesin, desteklese bile amd'ye geçmeni şiddetle tavsiye ediyorum)
kısacası yıl başını bekle para biriktir. o zaman bi topic daha açarsın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

Bu adamı dınlersin yanarsın!!!!(sadece sen değil)

Şu Cümleye dikkat.
AMD ye gecmeni şiddetle tavsiye ederim. Ne demek ya bu cumle ne demek¿
ARkadaşım sakın bu ve bunun gibi adamlara kanıp da AMD Fılan alma sakın bak sakın. AMD ne demek ya zhuahuah. Intel pentıum dan asla şaşma. lan bu amd yı de amd cılerıde hepsıne gıcık oluyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...