Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ya ben yeni bilgisayar alan alacaktım Pes3 için ama sonra vazgeçtim, komşu PS2 aldı çünkü :) .. Sizce bu bilgisayara anakartla sorun çıkartmayacak ekran kartı ne alabilirim.. çok iyi olmasaına gerek yok, hatta para artarsa 512 ram'e de çıkmayı düşünüyorum.. (Toplam 150 milyon falan harcayabilirim) PIII 800 256 Sd ram 32 mb tnt2 m64[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 INNO 3d- 128 mb tornado geforce 4 mx440 se böyle birşey var 67$a nasıl birşey sizce?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 geforce4 mx tabiki sendeki karttan daha iyi ama yeni çıkan oyunlarda yetersiz kalır. P3-800 seni idare eder. Eğer oyun performansı için soruosan ekran kartını değiştir derim. Geforce4 ti 4200 8x agp Radeon 9600 pro Geforce FX 5600 ultra Bunların içinde son ikisi ilerisi için daha iyi. Ama geforce4 ti 4200 'ler hala iyi. En azından yeni oyunlarda seni daha rahat ettirir. 140 dolar felan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 140 dolar fazla ya.. ona bir de kdv binecek.. bana şöyle 90-100 dolara lazım.. elmdeki ekran kartını 10-20 dolara sayarlar mı?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 hmm peki sizce ti4200 alıp ram aynı mı kalsın daha kötü bir model alıp 256 ram daha mı alayım?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 128 mb geforce fx5200ler nasıl onların fiyatı da uygun.[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 peki ati ekran kartları nasıl? daha iyiymiş, bu fiyata ati olarak ne alabilirim? ayrıca online fiyatlara mavibilgisayar dışında nereden bakabilirim?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 O zaman geforce fx 5200 alcan. Yani en azından geforce4 mx lerden iidir. Diğerlerine göre berbat kalıo tabi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: Dygrogrand, 06 December 2003 16:07 tarihinde demiş ki: hmm peki sizce ti4200 alıp ram aynı mı kalsın daha kötü bir model alıp 256 ram daha mı alayım?[hline]Lucky's Gallery ramin aynı kalsın zaten oyunları şu ankinden daha rahat bi şekilde oynamak istiyorsan eğer ram yerine ti4200 ekran kartı alman daha iyi olcaktır. 113$'a 128mb ti4200 ekran kartı var pcgold da buyrun link; http://www.goldpc.com.tr/Product.asp?CATEGORY=Ekran%20Kartlarý&MARK=INCA fx5200 den çok daha yi bir kart fiyatıda oldukça uygun. [Bu mesaj Castigater tarafından 06 December 2003 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 evet çok uygunmuş fiyatı.. peki acaba normal bayiilerde o fiyata bulabilir miyim?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 100 doların altında düşünüyorsan msi in geforce fx 5200 ü, fx 5200 lerin en hızlısı.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ekran kartini iyi al ekran karti artik neredeyse herseydir diyebilirim sana!!![hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep LvL 42 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 öle cok ucuk bir ekran kartı alman anlamsız olur bence.. elindeki dusuk sayılabilecek bilgisayarda iyi bir ekran kartından tam verim alamazsın gereksız olur onun için vericegin paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yani evet ekran kartı alacagına anakart+işlemci degiştirmeye calis..tabi ram de alacaksın ddr. daha sonra ekran kartı..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Dygrogrand, 06 December 2003 13:14 tarihinde demiş ki: ya ben yeni bilgisayar alan alacaktım Pes3 için ama sonra vazgeçtim, komşu PS2 aldı çünkü :) .. Sizce bu bilgisayara anakartla sorun çıkartmayacak ekran kartı ne alabilirim.. çok iyi olmasaına gerek yok, hatta para artarsa 512 ram'e de çıkmayı düşünüyorum.. (Toplam 150 milyon falan harcayabilirim) PIII 800 256 Sd ram 32 mb tnt2 m64[hline]Lucky's Gallery arkadaşım 100 dolar ile bu dediğin 3 parçayı upgrade edemezsin yıl başını bekle olur mu ? anakart değiştirmen şart, anakart değiştirirsen ram ve işlemci de alman şart (çünkü sanmıyorum şu anki boardun p4 desteklesin, desteklese bile amd'ye geçmeni şiddetle tavsiye ediyorum) kısacası yıl başını bekle para biriktir. o zaman bi topic daha açarsın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 şimdi şöyle bir karara vardım sizce haklı mıyım? Ben anakart, işlemci ve ram de almalıyım iyi bir perforrmans için ama öncelikle ekran kartını alıyorum. (fx5200) daha sonra da anakart ve işlemci alacağım (haziranda falan) .. şimdi ben şu anda aldığım ekran kartını 4x de olsa kullanabilir miyim? (PIII ya board) Yani yeni oyunları az detayla da olsa oynayabilir miyim?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 kullanırsın. ama ilk önce anakartını değiştirmeni tavsiye ederim. sonra işlemci sonra ekran kartı alırsın.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 fx5200 alırsan umduğum performansı alamazsın yeni alacağın sistemde bile. en azından ti4200 almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Tabiki once işlemci ve anakart. bizde amd 1700 işlemci var. ama gforce 4 ekran kartı var . hıc işe yaramıyor. hele bi de 256ddr ram varki kafayı yıyorum ben bu makınada. en onemlisi işlemci ve anakart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: LvL_Sabo, 08 December 2003 01:46 tarihinde demiş ki: said: Dygrogrand, 06 December 2003 13:14 tarihinde demiş ki: ya ben yeni bilgisayar alan alacaktım Pes3 için ama sonra vazgeçtim, komşu PS2 aldı çünkü :) .. Sizce bu bilgisayara anakartla sorun çıkartmayacak ekran kartı ne alabilirim.. çok iyi olmasaına gerek yok, hatta para artarsa 512 ram'e de çıkmayı düşünüyorum.. (Toplam 150 milyon falan harcayabilirim) PIII 800 256 Sd ram 32 mb tnt2 m64[hline]Lucky's Gallery arkadaşım 100 dolar ile bu dediğin 3 parçayı upgrade edemezsin yıl başını bekle olur mu ? anakart değiştirmen şart, anakart değiştirirsen ram ve işlemci de alman şart (çünkü sanmıyorum şu anki boardun p4 desteklesin, desteklese bile amd'ye geçmeni şiddetle tavsiye ediyorum) kısacası yıl başını bekle para biriktir. o zaman bi topic daha açarsın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Bu adamı dınlersin yanarsın!!!!(sadece sen değil) Şu Cümleye dikkat. AMD ye gecmeni şiddetle tavsiye ederim. Ne demek ya bu cumle ne demek¿ ARkadaşım sakın bu ve bunun gibi adamlara kanıp da AMD Fılan alma sakın bak sakın. AMD ne demek ya zhuahuah. Intel pentıum dan asla şaşma. lan bu amd yı de amd cılerıde hepsıne gıcık oluyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Dygrogrand, 06 December 2003 13:20 tarihinde demiş ki: INNO 3d- 128 mb tornado geforce 4 mx440 se böyle birşey var 67$a nasıl birşey sizce?[hline]Lucky's Gallery Yazın aldım 72 dolara. İyidir kaliteli güzel birşey. Hem fiyatıda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 nsi war amd nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: DonCorleone, 10 December 2003 21:03 tarihinde demiş ki: nsi war amd nin? Ekmek Fırını. Overclok bile yapamıyorsun. Şahsen ben amd 1700 e yaptım. 88 dereceye yükseldi 1 saat icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar