Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Yardım Ekran Kartı

Ringwraith55

Öne çıkan mesajlar

paran warsa 9700pro
yoksa 9600xt
başka karta para verme
aldığın kartın 128bit olmasına dikkat et
sogutmasınında güzel olduğuna dikkat et
mavibilgisayar.com daki his ler güzel mesela[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

işte bebeğimin özellikleri:

--------------------------------------------------------------------------------

Kategori: Ekran Kartları
Marka: ASUS
Fiyat: 80 USD
Garanti: 2 YIL
Üretici Web sitesi:

--------------------------------------------------------------------------------

Bu ürün, 523 adet satılmıştır
Bu ürün, web sitemizde 3484 kez incelenmiştir

Ürün Özellikleri
GPU- NVIDIA® GeForce FX 5200
CineFX™ Engine delivers film-quality effects and studio-quality color
Digital Vibrance Control 3.0
nView™ Technology
128-bit, studio-precision color
DirectX 9 and OpenGL1.4 support
AGP 8X support
Graphics Engine GeForce FX 5200
Video Memory 64MB / 128MB DDR
RAMDAC 400 MHz
Vertical Refresh Rate 60-240 Hz
Max. Resolution 2048 X 1536 X 75Hz
Bus Standard AGP 8X/4X/2X
VGA output Standard 15-pin D-sub
TV-out put S-VHS & Composite[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bu hafta içinde kdv dahil max. 200 milyona birşey alacağım da, yani aynı sorunum var, ne alsam.. fx5200'ü düşünüyordum ben de ama alma onun yerine ti4200 al dediler benim açtığım topicte.. şimdi beraber son bir karar verelim.. Ne alacağız? bu se'ler falan ne anlama gelio 9600 'ler nasıl (pro olmayan)[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

Sabo, iyi güzel de, bilgisayar zaten kötü yani sadece biraz daha fazla oyun onamak istiyorum ben.. Ve de artık beklemek istemiyorum :) elime 300 milyon para geçecek, ben beklersem gitgide azalacak o 10'ar 20'şer.. O yüzden 200üne bi ekran kartı almayı düşünüyorum, o yüzden o konuda yardımcı olabilir misin? Ne var o fiyata?(max. 200 kdv dahil)[hline]Lucky's Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar aşağıdaki linkte bir liste var bu listeye bakmadan ekran kartı almayın. piyasadaki bazı radeon9600se ler, 9200se ler ve fx5200 ler 64bit yani performansları neredeyse yarı yarıya daha düşük eğer araştırmadan ekran kartı alırsanız ve 64bit çıkarsa verdiğiniz para boşa gider ekran kartı aldığınıza değmez.

http://www.tomshardware.com.tr/community/showflat.m?Cat=&Board=gra&Number=56810&page=0&view=collapsed&sb=5&part=1

ayrıca 9600pro almaya karar verdiyseniz birazcık daha fazla para verip 9600xt alın, şu linkede bir göz atın 9600 almayı düşünenler;

http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/asus-radeon-04

[Bu mesaj Castigater tarafından 08 December 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...