Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 1 2 saat içinde ekran kartı almayı dusunuyorum sizce ne alayım 9600 pro mu fx 5600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Tom's Hardware Buraya bi bak bakalım radeon 9600 ile fx 5600 ultra 'nın kapışmasına. Çok ilginç sonuçlar var. Geforce FX ler directx 9.0a öncesi versionlarda hayli sapıtıolar.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Yani ? :) Ne alayım kullanıcılara soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 paran warsa 9700pro yoksa 9600xt başka karta para verme aldığın kartın 128bit olmasına dikkat et sogutmasınında güzel olduğuna dikkat et mavibilgisayar.com daki his ler güzel mesela[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Neden bu kadar gaza geldin de 1-2 saat içerisinde alacan? sakin ol, biraz düşün. sonra alırsın.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Açıkçası ben fx9520 pro aldım gayet şahane kart.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 estel onun fiyatı ne kadar? 150$ aşağısında düzgün bir kart arıyorum agp destekli..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 80 dolar coldcugum.. taş gibi kart. ddr ramli agp destekli. 128 mb[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 şu bir gerçekki 32 mb riva tnt2 den her kart kat ve kat daha üstündür :) seninkinden alabilirim estel ama kotor u çalıştırabilir mi? kotor çalışırsa swg de çalışır tahminen..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ben de almayı düşünüyorum da cahilliğimi bağışlayın agp desteği nedir? ve de bazı kartlarda "se" diyor bu nedir?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Valla kotor u ve swg yi tokatlayarak çalıştırır.. ne diosun coldcugum....[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 işte bebeğimin özellikleri: -------------------------------------------------------------------------------- Kategori: Ekran Kartları Marka: ASUS Fiyat: 80 USD Garanti: 2 YIL Üretici Web sitesi: -------------------------------------------------------------------------------- Bu ürün, 523 adet satılmıştır Bu ürün, web sitemizde 3484 kez incelenmiştir Ürün Özellikleri GPU- NVIDIA® GeForce FX 5200 CineFX™ Engine delivers film-quality effects and studio-quality color Digital Vibrance Control 3.0 nView™ Technology 128-bit, studio-precision color DirectX 9 and OpenGL1.4 support AGP 8X support Graphics Engine GeForce FX 5200 Video Memory 64MB / 128MB DDR RAMDAC 400 MHz Vertical Refresh Rate 60-240 Hz Max. Resolution 2048 X 1536 X 75Hz Bus Standard AGP 8X/4X/2X VGA output Standard 15-pin D-sub TV-out put S-VHS & Composite[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 aman estelcim ya fx 5200 alınmaz ya. donanım almadan önce keşke buraya topic falan açsanız da yardım etsek bu arada 9600pro ile xt arasında ufacık bir fark var arkadaşlar. farketmez yani ikisini de alabilirsiniz.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Ya ondan diil bizde biliyoruz gidip ati radeon 9800pro almayı ama bütçe....[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 kimse git 9800pro al demiyor ki yahu 5200 alacağına 1 ay bekleyip başka birşey alabilirsin anlamında söyledim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: -coLdwind-, 06 December 2003 21:06 tarihinde demiş ki: 150$ aşağısında düzgün bir kart arıyorum agp destekli.. herhangi bir önermeniz var mı? yoksa estelinkinden almayı düşünüyorum.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 128 MB ASUS A9600SE/T bu nasıl bir kart? yani o Se/t ne anlama geliyor? 119 $ + kdv[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Ben de bu hafta içinde kdv dahil max. 200 milyona birşey alacağım da, yani aynı sorunum var, ne alsam.. fx5200'ü düşünüyordum ben de ama alma onun yerine ti4200 al dediler benim açtığım topicte.. şimdi beraber son bir karar verelim.. Ne alacağız? bu se'ler falan ne anlama gelio 9600 'ler nasıl (pro olmayan)[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bir de agp desteği falan nedir?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ya arkadaşlar bir dinlesenize beni. paranız yoksa şu anda ekran kartı almayın biriktirin 9600pro, 9600xt veya 5700 alın...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Sabo, iyi güzel de, bilgisayar zaten kötü yani sadece biraz daha fazla oyun onamak istiyorum ben.. Ve de artık beklemek istemiyorum :) elime 300 milyon para geçecek, ben beklersem gitgide azalacak o 10'ar 20'şer.. O yüzden 200üne bi ekran kartı almayı düşünüyorum, o yüzden o konuda yardımcı olabilir misin? Ne var o fiyata?(max. 200 kdv dahil)[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bu arada AGP ve SE nedir bunları cevaplayan olmadı hiç...[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ikinci el ti4200 alıyorsun o zaman. www.darkhardware.com http://forum.donanimhaber.com[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 arkadaşlar aşağıdaki linkte bir liste var bu listeye bakmadan ekran kartı almayın. piyasadaki bazı radeon9600se ler, 9200se ler ve fx5200 ler 64bit yani performansları neredeyse yarı yarıya daha düşük eğer araştırmadan ekran kartı alırsanız ve 64bit çıkarsa verdiğiniz para boşa gider ekran kartı aldığınıza değmez. http://www.tomshardware.com.tr/community/showflat.m?Cat=&Board=gra&Number=56810&page=0&view=collapsed&sb=5&part=1 ayrıca 9600pro almaya karar verdiyseniz birazcık daha fazla para verip 9600xt alın, şu linkede bir göz atın 9600 almayı düşünenler; http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/asus-radeon-04 [Bu mesaj Castigater tarafından 08 December 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ati radeon 9600 kötü mü? bir de 9200 var.. benim istediğim fiyata..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar