Gunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Dün Bestin kasaba meydanındaydım. Olası jediler için etrafı kesiyodum. Starportun önünde 5-6 kişilik bi kalabalık oldu. Aynı guildden eski oyuncular hepsi. Daha sonra bunlara katılanlar oldu. Herkes birbiriyle sırayla duel etmeye başladı. Sayıları bi süre sonra 9 oldu. 9 sıradan, rastgele insan. Duelleri seyrederken tuhaf birşey dikkatimi çekti. Bir yandan da combat spamden herkesin kullandığı specialları, özellikle covert reblerinkileri not alıyodum (düşmanınızın zayıflıklarını bilmek kötü olmaz) Dikkatimi çeken not bu 9 kişinin, ve 9 kişiye zaman zaman katılıp ayrılan 3 kişinin HEPSİNİN TK Master ya da TK kombinasyonlu karakter olmasıydı. Sadece tek bir karakterde LLC vardı ve o da istek üzerine onu bırakıp düelloya kırmızı bant şeritleriyle devam etti. Şimdi tamam, hepimiz biliyoruz TK lar güzel defense alıyolar vesaire. Ama bu kadar mı flexible karakterler var kafamızda mı ki her patchle her nerfle sayıları alt alta toplayıp yeni karakter yaratıyoruz? Bu kişiler bence Online RPG oynayacaklarına online bir FPS oynasınlar, headshot meadshot cheat, wall falan muhabbetine girsinler. Sinir oldum. Evet Bounty Hunter'ım, evet geriye 33 puan kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ben kungalari yere yatirip pataklamak icin tka oldum[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bu oyunda karatenin yeri yok bence, uzun sopalarin yeri yok, balta ne sacmalik, kilic ne.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 +1milyon ama Lucas işte, community sevinsin hesabı..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bence de balta kazma tarak kürek falan alakasız ama koymuşlar işte...[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 +33 skill pointmi neden , benim gibi yap birak tekrar 250 skill pointin oluyo . malesef solediklerinde haklısın o yuzden bende image designer oluyorum.(holo dedi gerci ya) ama yınede holo haklıymıs ne ısım var bh lıkla mh lıkla al sopa yı elıne git mılleti dov.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 lan sinirlendirmeyin beni pataklarım hepinizi :) yanliz tka dediin öle bi sinir atıoki... direk bole rebelleri yere yatirip patakalamak buyuk haz![hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar