Peka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bi telsim cep numarasını biliyorsam bunun kime kayıtlı olduğunu öğrenmem için bi yol yoldam warmıdır ? öyle gerzekçe kız ismi falan arayıp sapıklık yapacak değilim dolandırıldım galiba bi salaklıkla adamın cep numarası war kim olduğu nası bulacam ? versa bilen birileri 0544 XXX XX XX numarasının kime kayıtlı olduğunu bulabilirmi yada birisi arasa "alo mahmutla mı görüşüyorum " "yok ben ..." diye bi olay yapılsa ben arıyınca açmıyor şerefsiz[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? [Bu mesaj Nefr tarafından 10 December 2003 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 XXX XXXmiş adi telsimden ariyorum numara mahmut bilene kayitli numarayi yeni aldiniz herhalde kanyniniz degistirmem gerek adinizi alabilirmiyim dedim uyduruo olabilir..[hline]Mors certa et hora certa [Bu mesaj Nefr tarafından 10 December 2003 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yok ya yardiminiz icin tesekkurler dedim walla adres fln alsaydim ehehhe super olurdu baaluo evini basardi simdi bi ise yaramicak :D[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Nasıl dolandırıldığını da anlat bari, bizde öğrenelim keklenmeyelim. Numarayı ve adı editledim, görmediysen pmden atayım.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Daha fazla aramayın adamı kıllandırmayın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ismi alamadım ama neyse dolandırılmamışız zaten :) gerekte kalmamıştı yani yinede çok saolunuz efenim şimdi ben donanımhaber.com dan ikinci el bölümünden bu adamla konuştum forumlardan anakartımı satıcaktım 130milyona anlaştık adresini telefonunu aldım ev telefonu ve cep telefonu ev telefonundan aradım Batuhan la görüşebilirmiyim diye buyrun benim dedi ben dh forumlarından konuşmuştuk hani anakart için dedim ha evet meraba dedi konuştuk anakartı yollayım adresini ver dedim pakede 30 milyon da tl koyarım sen ankaradasın mavibilgisayardan bana yeni şu şu anakartı alır yollarsın o zaman dedim adam 30 yaşında zaten seside koca adam sesiydi çocuk olsa güvenip yollmazdım bile de işte koydum pakedi yolladım cuma dedi ben kartı alırım cumartesi takarım denerim sorunsuzsa gider o akşam üstü alır senin kartını yollarım geçer eline pazartesi dedi ok dedim bende bekliyorum pazartesi oldu gelmedi kart akşam telefon açtım cep numarsından gece 11:00 gibi suratıma kapadı sonra teli tamamen kapadı :) neyse dedim dolandırdı herif bizi adresini madresini bulayım ankaraya gider evini basarım :) salı günü oldu icq dan mesaj atıyorum yok dedim bi daha arayım evden aradım cevap veren olmadı tam bitti gitti kart dolandırıldık derken dün sabah kargo çaldı kapıyı bi baktım kartım gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 hehehehye kartı aldım diye bir mesaj at bari adama :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ulan adam da kıllandırmak için elinden geleni yapmış,lol yani.[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: baaluo, 10 December 2003 12:15 tarihinde demiş ki: ...akşam telefon açtım cep numarsından gece 11:00 gibi suratıma kapadı sonra teli tamamen kapadı lol bi de kızıyor adama =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar