obi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ha bu arda winmE calısması icin 2 dll yapmıslar.. eger Me olan varsa baksın..
Larethian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 (nasıl yazılıyor bilmiyorum) "enscript client" için geçerli sanırım bu olay ve injection kullanırkende renk kodlarını değiştirerek kullanırsanız buna engel olmuyor.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Ben 98 Se 'de açtım nasıl mı? Spheresvr.exe Hex Editor ile açtım winscok.dll yazan yere istedigim bir isim yazdım ama .dll eklemedim sonra bu dll ismini spheresvr.exe yaptığım ismi yazdım sonuna .dll ekledim çalıştırdım sorun vermedi... NOT: Evde speed çalışmadığı için deneyemedim siz deneyinizi İyi Çalışmalar... [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 06 November 2003 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
hesoway Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Şimdi herşeyi yapıpta server da speed yapan war mı ? Yoksa gerçekten speed i engelliyormu ?
obi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 engelliyor ben denedim. stone yapıyor benim baska bir sorunum kosarken vurmama ama adamlar bunu orada 1 olan bir degeri 0 yaparsak adını bilmiyom düzelir dediler birde oyle deneyecem su logout da sorun vermeye basladı.
Stan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 eski, fakat onemli bir konu. benim de merak ettigim bir konu var; house sistemine eksi yonde etkisi var. peki nedir bu eksi etki? şudur; playerlari banliyorsunuz evinizden. tekrar girebiliyorlar. fakat ban listeniz doluyor ve dolu ban listi gorunce "i ban thee" komutunu kullanamiyorsunuz. tum ban sistemine ait taglarin silinmesi gerekiyor, bu da cok kasiş. bu sistemi deaktif edebilme gibi bir secenek var mi? ve ayrica bu DLL haricinde injection'a nasil bir cozum bulunabilir? client ve spheresvr arasinda ilişkili hex degerlerinin degistirilmesi anladigim kadariyla kirilabilir bir cozum. herkese k0lay gelsin.[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n. ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız. B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R.
taz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Stan, 08 December 2003 23:11 tarihinde demiş ki: B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R. bilgi paylaşıldıkça değeri azalır haklısın :D (konuyla alakasız oldu ama :))
Öne çıkan mesajlar