MoMo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Beşiktas g.saray kadar olmasada kader maclarını oynuyucaklar su ana kadar hıc gelemedıklerı kadar fınale yaklasıcaklar. Beşiktaş-Chelsea :) G.Saray onunda avrupadakı eskı gucunu kazanması ve genclere guvenın gelmesı belkı emrelı okanlı hagı lı kadar olmasa da bu kadronun da ılerıde hatırlanması ıcın onemlı bır hafta... Tüm takımlarımıza avrupada başarılar dilerim.[hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 beşiktaş tarihinin en önemli maçına çıkacak nasıl gs kadar kader maçı değil anlamadım? galiba türk futbol tarihinde ilk kez oluyor bu 2 takımımız birden avrupada başarıyı yakalarlarsa hem uefaya cevabımızı yapıştırırız hem de türkiyeyi ülke puanı olarak üstelere taşırız eğer başarılı olunursa şampiyonumuz seneye de doğrudan aktılabilir yine çok takımla katılabiliriz avrupaya. seneye eufanın da para getireceğini düşünürsek bu gayet önemli diğer takımlar açısından da hadi bakalım. bu arada turu geçersek tarihimizin en büyük başarısını yakalayacağız bunun yanında chelseayi yenerek geçersek cl 1. turda türk takımı olark ilk kez 1. çıakcağız. bizim maç zor ama prag-lazio maçının berabere biteceğinden çok umutluyum ben. bunun yanında bizim maç da belli olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 aslında 2 side uefa ya kalsa kupayı alma şlansları var gerçekten var.....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bjk chelsea i yenerse cidden çok zor 1 grupta 1. olp çıkçak ki avrupa için süpriz olcak bu. gs nin grubu ztn kolaydı bi bjk li olarak gs nin eski günlerinden sora şimdiki durumuna üzülüorm nerden nereye olayı. gs çıkarsa ileri gidemez ama bjk nin şansı war herzaman için tecrübesizlk de olmasa...[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: fizban, 06 December 2003 02:27 tarihinde demiş ki: uefaya cevap niteliğinde bi galibiyet almasını diliyorum beşiktaşın da galatasarayın da. ve alabilirler de ikisi inanıyorum.[hline]yalnızlık ömür boyu.. Evet katılıyorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: fizban, 06 December 2003 02:27 tarihinde demiş ki: beşiktaş yenilirse işler kötüye gidebilir, ligde batmaları için bunu isteyebilirdim, ama uefaya cevap niteliğinde bi galibiyet almasını diliyorum beşiktaşın da galatasarayın da. ve alabilirler de ikisi inanıyorum.[hline]yalnızlık ömür boyu.. ya fizban bizim batmamız için şöle bi kaç maç kaybetmemiz lazım, hadi kaybettik sizin kazanacağınız ne malüm :p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Raid3r, 05 December 2003 23:55 tarihinde demiş ki: beşiktaş tarihinin en önemli maçına çıkacak nasıl gs kadar kader maçı değil anlamadım? ben g.s buraya bırkez daha cıkmıstı ama besıktas ıcın bır ılk o acıdan solemıstım ama tabı sen yanlıs anlamıssın. besıktasın avrupadakı en onemlı basarısı olacak o yuzden dedım yoksa ıkı TAKIMIMIZ içinde onemlı bır hafta![hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… draugluin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: theKingpin, 06 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: said: fizban, 06 December 2003 02:27 tarihinde demiş ki: beşiktaş yenilirse işler kötüye gidebilir, ligde batmaları için bunu isteyebilirdim, ama uefaya cevap niteliğinde bi galibiyet almasını diliyorum beşiktaşın da galatasarayın da. ve alabilirler de ikisi inanıyorum.[hline]yalnızlık ömür boyu.. ya fizban bizim batmamız için şöle bi kaç maç kaybetmemiz lazım, hadi kaybettik sizin kazanacağınız ne malüm :p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. +1 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Yıllardır Gs'liler Fb'lileri Fb'lilerde Gs'lileri avrupada bile desteklemezler ama olay klüp olarak değil Irk olarak bakmalıyız yani Türklerin birlik ve bütünlüğü böyle günlerde belli olmalı Bu akşam sonuna kadar Beşiktaşlıyız yarın akşam ise sonuna kadar Galatasaray'lıyız. Ben bir Beşiktaşlı olmama rağmen Gs uefa kupasını aldığında sabahlara kadar bende tur attım sesim kısılana kadar bende bağırdım.Bu bütünlüğü tüm konularda sağladığımızda ülkemize zarar vermeye çalışan düğer güçler hedeflerine ulaşamayacaktır. Hepbareber hedeflerine ulaşmalarını engelleyelim![hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 milan, inter avrupada yenildiğinde bayram yapıyo bizde gs liler yenildiğinde yapıyoruz.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bence çok da mantıklı bir yaklaşım değil zaten onlar Türk bile değil ki yabancı adamda birlik bütünlük beraberlik duygusunun olma ihtimali Türk'tekinden çok daha az ![hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 milliyetçi değilim ben.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Olabilir o zaman senin bileceğin iş Milliyetçiliği ne şekilde düşündüğüne bağlı Unutma ki Atatürk ilkeleri arasında Milliyetçilikde vardır.Atatürk'çü de değilmisin?[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Atatürk Milliyetçisiyim.Ama bu gs yi avrupa takımları karşısında desteklememi gerektirmiyor.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 O zaman açıp Atatürk'ün bahsettiği milliyetçiliği bi incelesen fena olmaz diye düşünüyorum. İyi akşamlar eve gidiyorum eğer yetişirsem evden devam ederim.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Fistan, 09 December 2003 17:57 tarihinde demiş ki: gs yi avrupa takımları karşısında desteklememi gerektirmiyor.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Hmm enteresan ilk defa böyle bir düşünceyle karşılaştım. Bizde bundan sora Fener maçlarında karşı takımın lehine alkış tutalım feneri yuhalıyalım. ne dersiniz hoş olmazmı? LoL.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Castigater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 spor kardeşlik ve barıştır, taaki içine politika ve entrika girene kadar. uefa nın GS'ye ve bjk'ye uyguladığı politika Türklerin her alanda her şekilde avrupadan dışlandığının ayrı bir göstergesidir. böyle bir durumda tutupta gs yi avrupa maçında desteklemem demenin mantığı nedir? olay sadece spor olsa yani sıradan bi real-gs maçı olsa bende belki real'i tutardım (nihat oynadığı için) ama oynanacak bu maç yapılan bir haksızlığa/entrikaya cevap niteliğini taşıyan bir müsabaka olacak o yüzden kıskançlığı ve ezikliği bir kenara bırakıp tek bir bütün olarak türk takımlarını avrupadaki rakiplerine karşı desteklemeliyiz diye düşünüyorum. bu gs içinde böyle gaziantep spor içinde, GB içinde bjk içinde... [Bu mesaj Castigater tarafından 09 December 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Hiçbir maçda feneri desteklemem ne avrupada ne Türkiye de Milli takımla Klup takımlarını karıştırdığımız sürece hiç bir şekilde ileri gidebileceğimizide sanmıyorum...[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Castigater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 sanki her yıl şampiyonlar ligine giden 3 uefaya giden 5 takımımız varda... ayrıca mesele bu deil zaten ya herneyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
draugluin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: theKingpin, 06 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: said: fizban, 06 December 2003 02:27 tarihinde demiş ki: beşiktaş yenilirse işler kötüye gidebilir, ligde batmaları için bunu isteyebilirdim, ama uefaya cevap niteliğinde bi galibiyet almasını diliyorum beşiktaşın da galatasarayın da. ve alabilirler de ikisi inanıyorum.[hline]yalnızlık ömür boyu.. ya fizban bizim batmamız için şöle bi kaç maç kaybetmemiz lazım, hadi kaybettik sizin kazanacağınız ne malüm :p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. +1 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Yıllardır Gs'liler Fb'lileri Fb'lilerde Gs'lileri avrupada bile desteklemezler ama olay klüp olarak değil Irk olarak bakmalıyız yani Türklerin birlik ve bütünlüğü böyle günlerde belli olmalı Bu akşam sonuna kadar Beşiktaşlıyız yarın akşam ise sonuna kadar Galatasaray'lıyız. Ben bir Beşiktaşlı olmama rağmen Gs uefa kupasını aldığında sabahlara kadar bende tur attım sesim kısılana kadar bende bağırdım.Bu bütünlüğü tüm konularda sağladığımızda ülkemize zarar vermeye çalışan düğer güçler hedeflerine ulaşamayacaktır. Hepbareber hedeflerine ulaşmalarını engelleyelim![hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 milan, inter avrupada yenildiğinde bayram yapıyo bizde gs liler yenildiğinde yapıyoruz.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bence çok da mantıklı bir yaklaşım değil zaten onlar Türk bile değil ki yabancı adamda birlik bütünlük beraberlik duygusunun olma ihtimali Türk'tekinden çok daha az ![hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 milliyetçi değilim ben.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Olabilir o zaman senin bileceğin iş Milliyetçiliği ne şekilde düşündüğüne bağlı Unutma ki Atatürk ilkeleri arasında Milliyetçilikde vardır.Atatürk'çü de değilmisin?[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Atatürk Milliyetçisiyim.Ama bu gs yi avrupa takımları karşısında desteklememi gerektirmiyor.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 O zaman açıp Atatürk'ün bahsettiği milliyetçiliği bi incelesen fena olmaz diye düşünüyorum. İyi akşamlar eve gidiyorum eğer yetişirsem evden devam ederim.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Fistan, 09 December 2003 17:57 tarihinde demiş ki: gs yi avrupa takımları karşısında desteklememi gerektirmiyor.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Hmm enteresan ilk defa böyle bir düşünceyle karşılaştım. Bizde bundan sora Fener maçlarında karşı takımın lehine alkış tutalım feneri yuhalıyalım. ne dersiniz hoş olmazmı? LoL.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 spor kardeşlik ve barıştır, taaki içine politika ve entrika girene kadar. uefa nın GS'ye ve bjk'ye uyguladığı politika Türklerin her alanda her şekilde avrupadan dışlandığının ayrı bir göstergesidir. böyle bir durumda tutupta gs yi avrupa maçında desteklemem demenin mantığı nedir? olay sadece spor olsa yani sıradan bi real-gs maçı olsa bende belki real'i tutardım (nihat oynadığı için) ama oynanacak bu maç yapılan bir haksızlığa/entrikaya cevap niteliğini taşıyan bir müsabaka olacak o yüzden kıskançlığı ve ezikliği bir kenara bırakıp tek bir bütün olarak türk takımlarını avrupadaki rakiplerine karşı desteklemeliyiz diye düşünüyorum. bu gs içinde böyle gaziantep spor içinde, GB içinde bjk içinde... [Bu mesaj Castigater tarafından 09 December 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Hiçbir maçda feneri desteklemem ne avrupada ne Türkiye de Milli takımla Klup takımlarını karıştırdığımız sürece hiç bir şekilde ileri gidebileceğimizide sanmıyorum...[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 sanki her yıl şampiyonlar ligine giden 3 uefaya giden 5 takımımız varda... ayrıca mesele bu deil zaten ya herneyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar