pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 91 dex ile 100 dex in farkı yokmuş adam bana kafayı yedirtti:), sizcede olemi nebulada oynuyoruz.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 spherede 92 veya 94den sorası değişmez.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 sphere da 88 den sonrası boş[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 91 de bonus var bir sonraki 120 de ondan farketmez Tabii bonusunda acik olmasi lazim :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nbl_Cumcum Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bak ya yalan mı sölüyorum ben sinan abi kafayı yemene gerek yok acmısın thread herkes bana katılıyo gör işte 91 ile 100 arasında fark yok bosuna yırtınma :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bıldıogım kadarıyla 91den sonra faydası yok nebulada da dagıl[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 "92 ve ya 94 den sonra farkı yok.." Bu nedemek ya muehhuea ! canınız isterse 92 odeyin canınız isterse 94 gibi bişi oldu! ayrıca ordan burdan sonra değişir diye birşey yok script nasılsa oyle olur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bu konuyu neden nebula forumunda sormuyorsun?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Spartan, 08 December 2003 20:58 tarihinde demiş ki: bu konuyu neden nebula forumunda sormuyorsun?[hline] neden nebula forumlarının calısıp calısmadıgına bakmıyorsun, simdi hakkında sazan oldugunu dusunuyorum bak nedurumlara dustun :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 nebula forumları çalışmıyosa burası yedek nebula forumumu[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 fistan burası hiçbiyerin yedek forumu falan değil. adam istediği yere yazar. Nebula daki bir sorun değil ki bu tüm sphere serverlarda böyle. Ayrıca buraya yazması için ne olması lazım. Spor yazamaz, gs,fb,bjk.com forumlarının yedeği olur. mmorpg yazamaz, her oyunun kendi official forumu var. ee niye açtık o zaman biz patiği kapayalım gitsin. MAntıklı olan bumudur?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar