Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En büyük İstanbulspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bu cumartesi sanırım NTV de n.castle - liverpool macı var..
Kacırmayın derim..Nolur sizce bide skor tahmini yapın..
Everthing Newcastle derim ben :)
newcastle alır :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Mesaj tarihi:
liverpool alır bence.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Mesaj tarihi:
Derbilerden fener 2 puan aldı Gs 2 puan Beşiktaş 3 puan aldı ancak öyle bir takım var ki borç ile deplasmanlara gidiyor uçak değil otobüse biniyor ama derbilerden topladığı puan 7 derby şampiyonu İstanbulspor.[hline]
Mesaj tarihi:
adamlara yazık oluo parasızlıktan çekmeselerdi petkov u felan yollamasalardı çok daha iyi bi yerde olurlardı[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır
Cehennem yok altımızda
Üstümüzdeyse sadece gökyüzü
Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle..
Mesaj tarihi:
Bi ara diğer takımlara teklifte bulundular kendi sahalarında oynıyacakları maçta sizin sahanızda oynayalım sizde stad gelirinin %80'nini verin demişlerdi ama kabul eden olmadı.
Aykut gerçekten çok başarılı bir hoca Oğuz'a 8-10 basar herhalde :)[hline]
Mesaj tarihi:
Edit:Newcastle derdim ve iddiaya bile girerdim ama maç bitmiş :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...

[Bu mesaj hasansemre tarafından 08 December 2003 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla di iyi ki kimse benle iddiaya girmemiş :) yoksam kaybetcektik şimdi baya bi kızardım.ben o mesaja bi edit yapimde başka kimse görmesin :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
o kimsenin sevmediği abdülrahim albayrak sayesinde gidiyorlar deplasmanlara[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
tek bisi diycem [b] Hı,Hı...Eveeett!Tamammm![hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence:
"We Don't Scare Yet,We Never Scare"
Lord British|Order Leader

Death Uo Staff...

• Yeni Oluştur...