Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dumur sınavı

Mirluin

Öne çıkan mesajlar

bugün türkçe sınavı vardı, millet gitti sınav odasına (K.A.L da sınav odası diye bi saçmalık var, bilardo masalarımızı o saçma olay yüzünden şutladılar :( )milet yerlerine oturdu, kağıtlar dağıtıldı, sınavınız işte hede hödö çok manyak oha aşmış bi sınav (burası konuşma kısmının değiştirilmiş versiyonu, dinlemem pek o yüzden böyle yazdım) işte soru sormak yasak, kağıdı dikkatle okuyup anlayın sakın soru sormayın falan başlattılar sınavı... açtım kaadı... birinci soruya bi baktım, altında cevabı yazıyo; 10 puan alınmış zaten, geçtim... ikinci soruya baktım aynen, obaaa aştımmı ben nooldum falan dedim bi bakışla halletmeye başladım işi galiba :-P 3-4 soru böyle, arka sayfaya baktım bunlar normal insan usülü sorular, cevaplar arka sayfada yok ama 40 puan ztn hazır... acaba cwp kağıdımsı bi hazineyimi ele geçirdim diye merak etmeye başladım, büyük çabalarla (sınav odasında bissürü sınıfın öğrencisi var ama yeteri kadarda hoca var, heryerde göz var kopya çekmek kasış) büyük çabalarla arkamdaki kağıdı görmeyi başardım, ondada ilk 4 sorunun cevabı vardı, bu sırada etraftan gelen he? hönk? que? hangi yıldayız? gibi sesler artmaya başladı, sazan millet hocam bu cevaplı diye bi tarafını yırtıyo; hocalar yawrum soru sormak yasak otur yerine modunda hala... ne sorusu kardeşim soruların cevapları zaten var!
sonuçlar: sınav ertelenmek zorunda kaldı
"sınavda görürsünüz" cevabı hakkaten istenildiği gibi bi anlam kazandı
kantine gidip atıştırıcak bişeyler alabildik bide hehe :-P[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalhiae, 08 December 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
said:
Llama, 08 December 2003 16:07 tarihinde demiş ki:
harbı lem nasıl okumusum ben bunu :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault

okumadan yazma artissss.. :)[hline]ilk o vardı..
kalhiae koç
herkes gral biz lamer.. gralsınız valla!

Hehe sınav odası olaayı dumura soktu beni sadece ama guzel guzel hocalar da kafayı yemis ...[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen cuma günü kimya sınavı olduk(kal).Sınav salonuna geldigimizde çogu arkadaşta cevaplar vardı,direk alıp geçiridk.Sorular çalınmıştı ehe.Bi çocuk sınav kopyasıyla,cevaplarla, yakalanınca sınav iptal oldu bu çarşamba tekrar olucaz.[hline]Hey little Donna
Sweet little Donna
Goodbye Donna ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 08 December 2003 19:56 tarihinde demiş ki:
o çocuk aptalmış o zaman. kopya çekeceksen yakalanmayacaksın.

yalnız o fotokopici biraz dangalak, arada öyle hatalar yapıyo. biz de gençken öööle bakıp bakıp soruları alıyoduk paso.

hatta kimyacı bi seferinde sınavı bana vermişti fotokopi çektirmem için, ben de gidip çektirmiştim tabi. ehe süperdi :)[hline]yalnızlık ömür boyu..

Bayaa guvenilen orenciydin galiba bizde bi bebe vardı ona verirlerdi lise-2 ikene hala buyuyememisti cocukcaaz liseson'da herkesten dayak yiyodu zate yazık .. Nese o hic oyle seyler yapmazdı gıcık olurdum simdi orda bana versee aaah aaaah[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

kağıtlar geldiğinde kafamda oluşan düşünce acaba sınav sorularının cevaplarının bulunduğunun kağıtlarını bana mı geldiğidi. sonra arkadan mirluin in sesi geldi ki 2 sıra arkamda oturuyordu : abi benim kağıdım da cevaplar var
-benimde
-benimde
sonra hoca yanımızdan geçerken çekirge adlı bir arkadaş
-hoca m kağıtlarda soruların cevabını vermiş siniz
hoca:
-sus konuşma soru sormak yok kağıdına bak.
hoca gider
çekirde arkadan bana seslenir
-abi yukarda yazılanları alta geçirelim en iyisi
-peki abi
sonra birden salonda kargaşa olur öğrenciler birden üzerindeki bu olay karşısındaki dumurluğu atıp hacalara kağıtları gösterir ama hocalar anlamaz ve 7. soru hakkında bir takım şeyler söylerler
-cocoklar 7. sorunun a şıkkında kitabın kaç bülümden olduğu sorulmaktadır b şıkkında yazı ifadesini anlatın başka soru yok sizin zamanınızdan gidiyor.
öğrenciler böylece 2. bir dumurla karşılaştı bu ve ensonuda

RAMÇo nun sözleri iştildi
-çocuklar kağıtlarınızı bırakın ve sınıflarınıza gidebilr misiniz

ve böylece sınav başladıktan 10 dk sonra bitti ve
bu büyük dumur böylece noktalandı[hline]yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...