Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Bayadır giremiodum alt bi baktım pingler 600 civarı nedir bu :( eskiden 180 ile oynardım acıklayabilirmi biri ne kadar zamandır boyle[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben de bugun yeniledim acc yi pişman oldum yeniledime... çok kotu pingler...[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Atl de gece gec saatler rahat, ama eskı pingleri aramıyor degılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 valla kısa zaman öncesine kadar akşam 5'ten sonra 170 pingle oynuyorduk rahat rahat. lagla bir derdimiz yoktu. son birkaç gündür berbat oldu hakikatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 belki 2004 ocak la birlikte düzelmeler olabilir, baksaniza korkularindan adsl fiyatlarini'da anlasilabilir hale getirdiler. Bence herkes 2004 ocak ayini beklesin. Alternatif bir baglanti ciksin, telekom'a gicikligimdan gidip onu alacagim :) su anda uo oynamiyorum dedigim gibi adsl ile bendeki durum hic iyi degildi, ama aktif olarak oynadigim shadowbane'de ping'lerim 250-300 arasinda ve bir sorun yok benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 evet tekel yasası bittiğinde rahat edeceğiz gibi geliyor bana da. internet erişimi sağlayacak 26 falan firma varmış ve bunların çoğu altyapısını bile halletmiş sadece 2004'ü bekliyorlarmış. telekoma falan bulaşmadan direk uydudan kendi çıkıcakmış falan. görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 2004 ocakta ilk özel firma piyasada alternatif çözüm getirdiğinde telekomla ilgim kesilecek.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Hemen ocak ayında yenılık beklıyorsanız yanılırsınız. Zamanla olucak sey bunlar. Oyle bır ayda sıhırlı degnek deymıs gıbı seyler beklemeyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaattin87 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 beyler lag varsa http://www.geocities.com/zmenusavior/Label.zip i cekin ping yapıyor periyodik aralıklarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 denedin mi işe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 aman dikkat bu tür programlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar