fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 iyi gunler arkadaşlar ben oside 2 ay gibi bir süre oynadım fakat şu statları bir turlu istediğim duzeye getiremedim bunun yollarını bana burada yazarsanız çok memnun olurum... bu yuzden osiyi bırakıp free serverlarda takılmaya başladım ama free serverlarda da olmuyor osi gibi değil osinin bu konudaki üstünlüğü tartışılamaz bile... neyse konumuza donersek bana statlarımı en koaly ve hızlı şekilde nasıl artırırım onu yazarsanız sevinirim tekrar osiye donuyorum da yani aos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Yeni Publish ten once..... Brit / Moonglow arasinda mootgaten gidip arms lore yaparak tan artira biliyodun ne istedigin skillli (oburkulerini kitliyerek) ama artik o kalkti diye biliyorum, statlar nezman bir skillde basarili olursan artiyo ben fazla dert cekmedim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 server çizgileri arasında arms lore skilini kullanarak istediğin statı artırabilirsin.hangi statını artırmak istiyorsan diğer ikisini kitlemen gerekiyor.gerçi yeni publish le server çizgilerden bi oraya bi buraya geçerek artırmayı kapadılar fakat aynı işlemi recall çekerek yapabilirsin.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 tam anlamadım dediğinizi server çizgisi nedir? aralarında geçerek ya da recall çekerek nasıl artıyor statlar?[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 uoautomap i acıp bakarsan orda kesik kesik cizgiler var :) onlar bahsettikleri olsa gerek istedigin statı kitliyip armslore yaparak artıyordun ama sanırım kalktı dedikleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Evet artık ıse yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 tamam o zmn statlarla kendim bi şekilde uğraşıcam fakat bi sorum daha var şu an mage bi char açtım inscription kasıyorum europa serverinde ama buyu kitabıma yeni buyuler bulmam gerek nasıl bulurum haven şehrindeyim şu an nerede butun buyuleri satan bir mage vendor bulurum ya da bir playerdan mı almam gerek buyuleri kitabı doldurmak için ayrıca magery nin yanına evaluating ve ressist kasmayı düşünüyorum işe yarar mı pvp de? poison da kasabilriim ama poison burda da posion buyusunun gucunu mu etkiliyor yoksa sadece silahlara zehir surerken mi etkili? şimdiden teşekkurler cvplar için...[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ewt ise yarar hatta kesin al bence....... buarda umm scroll bulman icin monster oldurmen lazim eyer guzel scroll ariyosan bazilari mage shoplarda var kime sorsan gosterir[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 yok çalışmıyor serverline ile stat gain. recall ile denemedim ama o da çalışmıyordur aynı mantık çünkü[hline]dal oolum işte bırak reepeeyi meepeeyi ÖLÜYOZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 rexar osi de developer gibi bişey misin?nasıl bilebiliyorsun çalışma mantığını.yani algoritmasını.bu bug ve çalışıyordu 1 haftaya öncesine kadar.büyük ihtimal şimdide çalışıyordur.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ha bakın britain de gain aldıktan sonra vesperde veya minoc dada alabiliyorsanız,stat larınızı dediğim şekilde ayarlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 developer olmaya gerek yokki bunu anlamak için. ne yani server line'lar sihirli yerler mi? o yüzden mi stat alınıyor sanıyorsun her geçişte? bu işi serverline'da yapmamızın sebebi en kolay server değiştirme yerinin orası olması seri bir şekilde. yoksa o çizginin bi önemi yok. asıl mantık server değiştirmek. recall ile de yapsan server değiştiğinde stat almayı engellemişlerse alamazsın. ve denedim haklı çıktım hakikatten az evvel brit-vesper arası recall ile. çalışmıyor.[hline]geemee çağırdın bitti reepee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 sihirli olan server çizgileri degil recall.recall ve teleport öyle büyülerki durdugun yerden aynı koordinattaki ilshenar a direk,belli yerlerde haritada hiç gözükmeyen 3*3 lük alanlara garip yerlere gidebilcegin bir büyü.o yüzden recall la adım atmayı bir görüp bazı şeyleri kafadan sallama.yani yürüyerek geçmeyle recalla la geçme arasında teknik olarak fark oldugundan eminim.bunun sebebini açıklayamam ama var!recall özel bir büyüdür.bu kadar. [Bu mesaj Anason tarafından 07 December 2003 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 yanlış biliyorsun o zaman. bir stat aldığın zaman bulunduğun server bir timing başlatır ve o timing dolunca ancak bir daha stat alabilirsin(tam emin değilim ama yarım saatti galiba). eski sistemde server değiştirdiğinde bir önceki serverdan o timing bilgisini almıyordu en baştan başlıyordu. ö yüzden her server değiştirdiğimizde stat alabiliyorduk. artık server değiştirdiğinde timing bilgisini alıyor ve bir önceki serverın bıraktığı yerden devam ediyor. recall olsan da durum değişmez. üstelik benim için önemli olan hangisinin doğru olduğu değil. senin dediğin doğruysa eyvallah çok da umurumda değil. birisi birşey sormuş ben de fikrimi söylemişim. ne alakası var oside developer mıymışım.. "sanmıyorum" kelimesi fikir belirten cümlelerde kullanılır. bilmişlik yapmak isteseydim sanmıyorum diye başlamazdım cümleye.[hline]geemee çağırdın bitti reepee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: Anason, 07 December 2003 03:11 tarihinde demiş ki: rexar osi de developer gibi bişey misin?nasıl bilebiliyorsun çalışma mantığını developer olmaya gerek mi var tahminde bulunmak için? kırıcı ve gereksiz bir çıkış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 saolun beyler verdiğiniz bilgiler için keşke o sistem hala çalışıyor olsa o zmn kolayca stat gain alırdık şu an normal sanırım ama denemek de fayda var tabii ki...[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 şöyle bi tekrar okudum mesajlarımı hakikaten gereksiz yere asabiyet yaratmışım.o yüzden Rexar'a bi özür borçluyum.gerçek hayattaki kötü bi anıma denk gelebiliyor bazen kusura bakmayın.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ama şunuda söylemeden geçemicem bu oyunda her zaman şüpheci olmak en faydalısıdır.bana deselerki tüm sosaria yı teleport la dolaşıcaksın bütün günümü verir dolaşırım.çünki bazen öyle şeyler görüyorsunuz ki bug dan öte Gm lerin oyunu olduğu kanısını yarattırıyor. ha bu arada bahsettiğim bug uo nun en büyük bug sitesindede açıklanmış.daha şimdi farkettim ; With the new publish you can no longer simply walk between server lines and gain stat.But if you recall between places on two diffrent servers,use a skill, you can gain the desired stat . Just keep recalling and you can gain the max for the day. For exmple. Start at Bucs Den and then recall to Moonglow. Use a skill. Gain in stat , Rinse n' Repeate.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 tekrar okudum da ben de son mesajımda bilmiş konuşmuşum sen de kusura bakma :) ben brit vesper arası denemiştim almamıştım stat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar