Peka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 http://baaluo.sitemynet.com/mycpu.jpg kasamadım adam akıllı bi yerden hostulmaya copy/paste ediniz browserinize yeni aldım işlemciyi amd 3400+[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Yolladığın resmi anlayamadım. Hayırlı olsun çevre birimlerini de desteklersen SÜPER bir sisteme sahip olursun. Hatta belki omuşsundur bile. Güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 millette para bok, daha doğrusu babasının parası bok :-P Kendiniz kazanın bakalım böyle şeyler alabiliyormusunuz. Benim bilgisayar 566 Cel yani durum budur. Şimdi upgrade etmeyi planlıyorum ama o da Amd barton 2500 olacak :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 lol hayır bende herkez overclock la ilgileniyormuş anlıyormuş gibi yazmışımda pardon amd nin 3400+ die bi işlemcisi yok zaten :) o resimde işlemcimin amd nin en üst 32 bit modeli olan 3200+ a nasıl takıp geçtiği gözüküyor :) ki işlemci 1800+ dır normalde oc ile o halde geldi bu arada fedaykin yaş 24 okuyorum aynı anda çalışıyorum okulun rektörlüğünde bilgisayarıma parçaları kendim alıyorum :) ki 1800+ ı da 50$ a almıştım[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bende xp 1700 var 2600 olarak kullanıorum.voltajsız ama.bi gram fazla voltaj yok:)arttırsam mucizeler yaratıcam aslında:) bu arada cahe ini nası arttırdın işlemcinin?bir de o program ne?belki benim de işime yarayabilir? [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 03 December 2003 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 cache deil aslında orda artan fsb 217 fsb de idi işlemci voltaj verirsen daha ileri gidersin evet ama sogutma gerekir oraya bile orjinal fanla çıktıysan helal olsun[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 programı söylemeyi unuttuk Sisoft Sandra die bulursun nette güzel memory bandwith , cpu benchmarkları war[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 işlemci kodum dandik gelmiş şansıma birde adam akıllı gelse şöyle falan yapar dediğin gibi cache i de uçurabilirdik http://www.darkhardware.com/st.php?u=articles/thorton_to_barton[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 yok bende volcano 11 varda zorlamadım fazla.şu anda 38 derece civarı falan çalışıo oyunlarda.ii yani soutmam sayılır. bu arada benim işlemci kodum xpmw o yüzden hiç voltajsız çıkıo bu kadar. [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 04 December 2003 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 iiymiş 38 derece[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 voltajı 1.7 yaptım şu anda 12.5x180 de çalışıo.belki veriyolu daha artar denemedim ama şuanda sandra da athlon xp 3200 ü geçti.p 4. 3 ghz le de hemen hemen aynıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 çok kralmış bende bugün anakartımı sattım msi kyn2 ultranforce2ddr400 anakart aldım 90 dolara ramlerimide sattım 2 tanede twinmos pc3200 256mgb lik anakart giant II ekran kartı soğutma (ekran kartım 9600pro) aldım pazartesi hepsi elimde bakalım 225fsb lerde falan takılıcaz artıkını :P[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 sıcaklık kaç derecedeydi ? 180 i işlemcin kesin geçerde ramlerin geçermi bilemiyorum istersen ramleri germeden sadece cpu fsb sini artır diyicem ama en iyi sonuç her zaman 1:1 de dir birde 1.7 v çok değil yani 210 lara getirebilirsin bence 1.8v ile ben 1.8v üstü henüz vermedim 1.875 verdim diyenler war psu na ve fanına güveniyorsan sende buyur ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ya öyle yapınca 47 derece oldu ki ben sıcak sistemlerden hiç hoşlanmam.şu anda geri aldım tekrar 2083 mhz de kullanıorum.bu arada benim anakart epox 8RDA+ .bunda tek bi fsb var onu arttırınca da ram kaldırıo.ddr 400 var da.ya su soutma falan mı alsam para biriktirip acaba.onlar kaç derece civarı tutuo işlemciyi? [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 05 December 2003 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 1700 alipda 1700 olarak kullanan insan orani %10 falandir. herkez biliyorki 1700 en asagi 2000 mhz lere kadar normal fan ile voltaji ellemeden cikarilabiliyor. marifet olan 1700 yani 11x133 i 225x12 olarak kullananlar. biraz bakin donanimhaber.com forumlarina falan. 2700 mhz zaten 3600 lere denk geliyor birde 225fsb oldugunu dusunurseniz 4000 lik islemciye esdeger performans alirsiniz. birde baal 3200 alman iyi paran varsa ama 2500 alip guzel bir fan alirdin yada hevesli isen su sogutma alirdin onu cok rahat 3600 lerde kullanabilirdin. ama tabi buda iyidir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 dun yeni ram aldiktan sonra biraz ugrastim ve su degerlere ulastim. xp1700@ 200x12.5 @ 1.7v kingstonpc2700 @ 6-2-2-2.5 @ 2.7v (yalniz bu ramlerin ikisi de kingston olmasina ragmen bir tanesi digerine nazaran daha basarisiz. sebebini bir turlu anlayamadim. ikinci ram de guzel olsa 2.6v da calisirdi ama...) ekran karti radeon 9700 core: 353mhz mem:303mhz http://server4.uploadit.org/files/061203-cpuoc1.jpg http://server4.uploadit.org/files/061203-cpuoc2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 baal 3200 almamış.ram i ddr 400 yani pc 3200 almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ehe infeq bende 3200+ alacak para nerde ? :) ona para vermem zaten gider su sogutmaya geçerim 1800+ ımdan memnunum 3200 olan ramler ben zaten pc2700 olanlarla ram,cpu 1:1 180x13 falan kullanıyordum şimdi pc3200 e geçtik gerçi gelemedi bi türlü dün anakart siparişide verdim eskisini donanımhaberden sattım msi k7n2 delta-l geliyor adam bu kartla 235fsb kullandım diyor amdforums.com da bakalım biz ne yapıcaz ramlerde twinmos 2 tanede vantec ram coolerim war cpu,ram 1:1 de 225x11 hedefim cpudada volcano 9 wardı bu arada[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ya benim volcano 11 le 200 üzerine çıksam mı acaba ısıdan bişey olursa diye düşünüorum pc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 şu anda 1.625 v ile 2250 mhz de çalışıo 12.5x180 olarak canavar gibi maşallah.ısı da internetteyken falan 40 oyunlarda 44-45 derece.fena deil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ısı baya düşükmüş. amd2500@2150mhz kullanıyorum sabit 50 derece oyunlarda falan ne artıyo ne iniyo orjinal amd soğutucusunu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar