Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işlemcim

Peka

Öne çıkan mesajlar

http://baaluo.sitemynet.com/mycpu.jpg

kasamadım adam akıllı bi yerden hostulmaya copy/paste ediniz browserinize
yeni aldım işlemciyi amd 3400+[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

millette para bok, daha doğrusu babasının parası bok :-P Kendiniz kazanın bakalım böyle şeyler alabiliyormusunuz. Benim bilgisayar 566 Cel yani durum budur. Şimdi upgrade etmeyi planlıyorum ama o da Amd barton 2500 olacak :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

lol
hayır bende herkez overclock la ilgileniyormuş anlıyormuş gibi yazmışımda pardon
amd nin 3400+ die bi işlemcisi yok zaten :)
o resimde işlemcimin amd nin en üst 32 bit modeli olan
3200+ a nasıl takıp geçtiği gözüküyor :)
ki işlemci 1800+ dır normalde oc ile o halde geldi
bu arada fedaykin yaş 24 okuyorum aynı anda çalışıyorum okulun rektörlüğünde bilgisayarıma parçaları kendim alıyorum :)
ki 1800+ ı da 50$ a almıştım[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

cache deil aslında orda artan fsb 217 fsb de idi işlemci
voltaj verirsen daha ileri gidersin evet ama sogutma gerekir
oraya bile orjinal fanla çıktıysan helal olsun[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

programı söylemeyi unuttuk
Sisoft Sandra die bulursun nette
güzel memory bandwith , cpu benchmarkları war[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

işlemci kodum dandik gelmiş şansıma birde
adam akıllı gelse şöyle falan yapar dediğin gibi cache i de uçurabilirdik
http://www.darkhardware.com/st.php?u=articles/thorton_to_barton[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

iiymiş 38 derece[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

çok kralmış
bende bugün anakartımı sattım
msi kyn2 ultranforce2ddr400 anakart aldım 90 dolara
ramlerimide sattım 2 tanede twinmos pc3200 256mgb lik anakart giant II ekran kartı soğutma (ekran kartım 9600pro) aldım pazartesi hepsi elimde bakalım 225fsb lerde falan takılıcaz artıkını :P[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

sıcaklık kaç derecedeydi ?
180 i işlemcin kesin geçerde ramlerin geçermi bilemiyorum istersen ramleri germeden sadece cpu fsb sini artır diyicem ama en iyi sonuç her zaman 1:1 de dir
birde 1.7 v çok değil yani 210 lara getirebilirsin bence 1.8v ile
ben 1.8v üstü henüz vermedim 1.875 verdim diyenler war
psu na ve fanına güveniyorsan sende buyur ver :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya öyle yapınca 47 derece oldu ki ben sıcak sistemlerden hiç hoşlanmam.şu anda geri aldım tekrar 2083 mhz de kullanıorum.bu arada benim anakart epox 8RDA+ .bunda tek bi fsb var onu arttırınca da ram kaldırıo.ddr 400 var da.ya su soutma falan mı alsam para biriktirip acaba.onlar kaç derece civarı tutuo işlemciyi?

[Bu mesaj Norton_Antor tarafından 05 December 2003 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1700 alipda 1700 olarak kullanan insan orani %10 falandir. herkez biliyorki 1700 en asagi 2000 mhz lere kadar normal fan ile voltaji ellemeden cikarilabiliyor. marifet olan 1700 yani 11x133 i 225x12 olarak kullananlar. biraz bakin donanimhaber.com forumlarina falan. 2700 mhz zaten 3600 lere denk geliyor birde 225fsb oldugunu dusunurseniz 4000 lik islemciye esdeger performans alirsiniz.

birde baal 3200 alman iyi paran varsa ama 2500 alip guzel bir fan alirdin yada hevesli isen su sogutma alirdin onu cok rahat 3600 lerde kullanabilirdin. ama tabi buda iyidir.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

dun yeni ram aldiktan sonra biraz ugrastim ve su degerlere ulastim.

xp1700@ 200x12.5 @ 1.7v
kingstonpc2700 @ 6-2-2-2.5 @ 2.7v (yalniz bu ramlerin ikisi de kingston olmasina ragmen bir tanesi digerine nazaran daha basarisiz. sebebini bir turlu anlayamadim. ikinci ram de guzel olsa 2.6v da calisirdi ama...)

ekran karti radeon 9700 core: 353mhz mem:303mhz

http://server4.uploadit.org/files/061203-cpuoc1.jpg
http://server4.uploadit.org/files/061203-cpuoc2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ehe infeq bende 3200+ alacak para nerde ? :)
ona para vermem zaten gider su sogutmaya geçerim
1800+ ımdan memnunum 3200 olan ramler
ben zaten pc2700 olanlarla ram,cpu 1:1 180x13 falan kullanıyordum şimdi pc3200 e geçtik gerçi gelemedi bi türlü
dün anakart siparişide verdim
eskisini donanımhaberden sattım
msi k7n2 delta-l geliyor adam bu kartla 235fsb kullandım diyor
amdforums.com da bakalım biz ne yapıcaz
ramlerde twinmos 2 tanede vantec ram coolerim war
cpu,ram 1:1 de 225x11 hedefim
cpudada volcano 9 wardı bu arada[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...