Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Petlerimiz diye bir kısım olsun artık hakkaten. Bende deniz akvaryumumun resimlerini koyayım. Sizleri teşvik edeyim. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: Bathory, 07 December 2003 22:10 tarihinde demiş ki: valla ne oldugunu bilmedigim icin yemin ustunde yazani aynen yazıyorum.. sera raffy (yemin markasi oluyo) kalsium ve mineral bakimindan zengin olan kucuk yengeclerden,kucuk midyelerden,sinek kurtlarından ve karinca yumurtalarindan olusan dengeli bir karısımdır. bu ne ya aman irenc of midem bulandı bana getirsene ben yiyiyim ondan.bu aralar baya kalsiyuma ihtiyacım varda :)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Pet bölümü açılsın diye bas bas bağırdık isterüüükk.. Bende tatlı su akvaryumumu av köpeğimi muhabbet kuşumu sizlere göstermekten anlatmaktan büyük şeref duyarım. ayrıca engin hayvan bilgim vardır. istyerüük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Kandırmışlar la seni o kertenkele bildiğin :D Ben sana tutim şu arkadaki arsadan satim 5 milyona :P[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar