Cassie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Chemical, 07 December 2003 19:48 tarihinde demiş ki: 2. yılan ablam yem atmamış akıllı bende yem atamadan çıkmıştım evden ondan öldü kızın suçu [hline]Come back strong with fifty belly dancers! palavracı kardeş evde değildim evde yokken tabi ki yem veremem hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 nerde sattılıyo bu hayvanlar,bide eline alınca bi tiksinti hissediyonmu[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yok ya bukalemun cok tatlı bıde benım ablamda ole ıgrenır normalde bukalemunla cok ıyıydı araları benden cok ılgılenıyodu :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 pet shopların cogunda satılıo galba.. ben besiktastan aldım benimkini eline de cok rahat alabiliosun hic bi tiksinc durum olusmuo..benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) hayvanı tabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) imzama koyasım geldi...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Kasti yazılmış gibi geldi bana ama[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ehüeüheühgüe :D ben koycam valla[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 peki bu semender kucuk bi hayvan sonucta, bunu boyle serbest biraktiginda evde kaybolmuyo mu, ne bilim kazara ustune basmiyo musun vs? cok mu art niyetliyim bilmiorum ama.. merak ettim :p[hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hehe yok yok zaten öle serbest bırakınca seri hareket edemiyo karada cok agir hareket edio ama suda acaip kıvrılıyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ne yiiiiiiyo bu hayvan?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 valla ne oldugunu bilmedigim icin yemin ustunde yazani aynen yazıyorum.. sera raffy (yemin markasi oluyo) kalsium ve mineral bakimindan zengin olan kucuk yengeclerden,kucuk midyelerden,sinek kurtlarından ve karinca yumurtalarindan olusan dengeli bir karısımdır. bu ne ya aman irenc of midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 benimki hala bişi yemedi:([hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 benim bi tane kırlangıçım yemek yemediğinden elimde öldü.çok trajik oluyo insan sarsılıyo dikkat edin ;([hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 benimki bi ara 2bucuk 3 ay boyunca hic bisey yemedi.. ulan dedim ölücek heralde hayvan ama hic bise olmadı sora bi arkım salladı olm kıs uykusundadır falan die ama sora düzeldi estel gibi yiyo valla artık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Estel'e laf etmeyin... Bunu hep diyorum size. Sonunda paticik buluşması diye hepinizi toplayıp dövecek, yakacak bişi yapacak![hline]Kenderleme, 27 Kasım 2003 17:01 tarihinde demiş ki: "adam tehlikeli yaa!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Ya bizim kırk yıllık kertenkeleyi semender die gazlamışlar bide para almışlar yaa... Olm zaten bişey yemicek ve ölecek o bikaç güne[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: BonePART, 07 December 2003 20:06 tarihinde demiş ki: walla en guzeli iguana bi yumurtladımı 60 tane felan yumurtluyo anesimni 50 100 dolardan satıyosun voliyi vuruyosun bu arada ben alsam komodo ejderi alırdım super hayvan bunun abisi ufak boyda bi at kadar felan tam cassie lik[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim abi o komodo dragon insan yiyormuş ya öle okumuştum ben bizim ingilizce work book unda yazıyordu auhauha[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Natural_Jedi, 07 December 2003 22:05 tarihinde demiş ki: ne yiiiiiiyo bu hayvan?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) ee imzalar aynı olmuş[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 :D yok ya bende smileyler war.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 super sweer:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bu semender dikkat et de klavyenin tuşları arasına sıkışmasın :P muhabbet kuşları iyi bakılırlarsa 15-20 yıl arası bir süre yaşayabiliyorlar. benim muhabbet kuşum 9. yaşını doldurdu hala turp gibi, nazar değmesin :D son diceğim şey de... öhöm, komodo ejderleri elde tutulmaz, yetişkin bir komodo ejderini sevmeye kalkarsan kolunu kaybedebilirsin :) çok güçlü ısırır keratalar ve testereden beter parçalarlar :) -hantal görünümlerine rağmen çok hızlı hareket edebilirler.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bende bi ara iguana vardı,akıllara zararrdı. omuzunda taşırdın,bi zıplardı,alakasız bi yere.bi de küçüktü bulamazdın. böyle hayvanlara bakması zor,hastalıkları çok cins oluyor.Bazıları uyum sağlıyamıyo ortamını hazırlamazsan tam olarak. mesela iguanalar şişiyolar,sonra sönüp ölüyolar...cins hayvanlar yani[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Hass..Kemikıl bu dragonu büyütürse o zaman yandık.. Her yeri aleve vercek çocuk .. :] Çok tatlıymış Chemi,güle güle besle! Adını ne koycan?Yada koydunda ben yazdığını göremedim sanırım :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 heh bi yemek yemeden isim vermem ben hayvanlara :)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Chemical yeni resimleri bekliyoruz semenderimizin.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar