Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Semender aldım çok tatlı yaf:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

çok da şirinmiş şerefsiz,
de bunlara semender gibi anlamsız gibi bi isim verene yazıklar olsun,
topici açarken bi pcprogramı veya telefon alet falan sandım :)[hline]a.k.a wicked
Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki:
timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar..
Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !

[Bu mesaj -Legendary- tarafından 07 December 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

chemical'ın hayvanlarla olan geçmişi

önce muhabbet kuşlarıyla başlayan cheminin gözümün önende hayvanları tavana fırlattığını çok iyi hatırlarım.1 sene dayan bilmişti hayvancıklar.

muhabbet kuşları ile aynı anda kaplumbağ işine de el atan bu vatandaş kaplumbağsını ters çevirip kabuğunun üstüne bırakıp döndürüodu.

daha sonra kendine bi yılan satın alan chemi 6 ay baktıktan sonra yılan akvaryumundan kaçtı daha sonra bu hayvan bulaşık makinasının altında ölü olarak çıktı.

bi yılan daha aldı ama tatile giderken buna yem wermediği için hayvanı ewe döndüğünde ölü olarak buldu.

bukalemun'u da unutmamak lazım o hayvanı hiç görmedim ama demekki baya az yaşamış onun neden öldüğünü bilmiorum(yapmıştır bişeyler) ama boyna beyaza döndüğünü biliorum.

şimdi bu hayvan ceyizi aldı bakalım neler gelicek hayvanın başına?

kendine has bi tarzı olan chemi buna ne yapacak?[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 07 December 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bak şimdi
kuşları havaya atardık:) küçüktük ama o yüzden ölmedi kuşlar 3 sene yaşadı 1 diil 3 sene sonra yaşlılıktan hastalanarak azraili ile öldü.

Kaplumbağayı tamamen sallamışsın tamam ters çevirmiştim bakalım dönebilicekmi diye dönmüştüde bidaha çevirmemiştim çok salladın olm üstelik kaplumbağa bi 9 8 yıl yaşası sonra nedense ölü bulduk akvaryumda ve ondan önce kaplumbağları çok seven bi pınar ablamız vardı o gelmişti eve kaplumbağ ile biraz uğraşmıştı:) ertesi gün ölmüştü heralde kaplumbağa ölsemde gam yemem benimle ilgilendiler yihuu modunda azraili ile gitti

Yılan aldım 6 ay felan durdu sonra kapağına kafa attı kaçtı bulamadım evde öldü

2. yılan ablam yem atmamış akıllı bende yem atamadan çıkmıştım evden ondan öldü kızın suçu

Bukelemun yanlış yem vermişler kafam girsin

Senin balıklarının 1 ay sonra vefat etmesini bi kemirgen almıştın neydi beaver olan ingilizcesi neydi lan hmm herneyse onuda susuzluktan öldürmen sonra bidaha hayvan almamışdın dimi:) eeth[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
Sosyal ağlarda paylaş

çok şirin ama 2 sene yaşaması kötü yaa...

ölünce çok üzülürüm ben... başka böle öldürmeyen zararsız sürüngenlerden ne var evde bakabileceğim?
(kıllı hayvan istemem zaten evdeki bağyanların saçlarını topluyorum sağdan soldan)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bukalemun süper
ama bakımı pek bi zor
tropikal iklimde yasıyo ve ev içi + akvaryum dim artık veya kabı, herneyse hem sıcak olucak hemde içine su dolu yayvan bi ufak kap koyucan oda nemlendiricek içini ,

süper yaratık evde tuttugun bütün sinekleri at içine
(canlı at ama)
bi dil atışı var varya boyu kadar dil sarılmıs halde duruyo agzına 1 sn den kısa sürede atıp çekiyo agzının içine :)
kuyrugunun uzunlugu boyunun 1.5 katı falan ve acaip güçlü kuyrugunu dala sarıyor ayak parmaklarıda 3 solda 3 sağda kelepçe gibi çift taraflı tutuyor

hiçbi zararı yok al koluna yavas yavas yürüyo sonra rahat tutabilcegi biryere gelince kuyruguda doluyo öle bekliyo hiçbişi yapmadan

gözü bi huni gibi bişeyin tepesinde her yone donebiliyo
aynı anda bi gözü sağa bi gözü sola yukarıa şa heryone bakıyo[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 07 December 2003 19:48 tarihinde demiş ki:
Ya bak şimdi
kuşları havaya atardık:) küçüktük ama o yüzden ölmedi kuşlar 3 sene yaşadı 1 diil 3 sene sonra yaşlılıktan hastalanarak azraili ile öldü.

[hline]Come back strong with fifty belly dancers!

ehem bizdeki muhabbetler 8 9 sene sonra yaşlanarak ölüyolar
sizinki defoluymuş herhalde :D
ve yaşlılıklarıda aynı insan gibi bi yere tüniyip bütün gün uyukluyolar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...