WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ewt bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Piooner ın 16X Dvd modelini ben tavsiye etmem Çok gürültülü- çok ısıtıyor.bu ısınmadan dolayı belli süre sonra cd okumama olayı olabiliyor cd lerde.. ama transfer hızı yüksek Lg iyi diyorlar... Benim bilgim yok ama..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sakın samsung alma ben ettim sen etme cdleri çok zor ve gürültülü okuyor original cdlerde acayip zorlanıyo ama kopya cd ler bi nebze (yanlış yazmış olabilirim) daha ii[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Şimdi bende LG DVD, LG 52x CDROM ve LG 48x16x48 CD yazıcı var. Sadece CDROM ile sorun yaşadım. Firmware'i güncelledim çözüldü gibi. Acaip bir ses geliodu nedense. Okumasıda iyi deil. LG'nin sadece CDROM'larında iş yok nedense.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 neden 3 tane varki bosu bosuna sistem kaynaklarini emiyo onlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ha yok, hepsi aynı anda takılı deil. Cdrom zaten dükkandaydı. Sapıttı eve getirip firmware denemeleri yaptım üstünde. O evde duruo. Yazıcı ile dvd bağlı şu an.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 pinoeer 16x dvd aldım yeni. slot olanından..okuma hızı tüm modellerden iyi..gürültüsü ise söylenildigi kadar abartı degil. ısınma ve okumama problemi yapmadı bende. kesinlikle tavsiye ederim. not:slot olanını bulamazsan tray al.özellikleri aynı. sevgiler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 sony almış bulunmaktayım 2 dvd denedim 1 inde ilk başta menuler falan normal ama bi video açtığım zanam ses war görüntü yok fast orward yaparsam hızlıca geçiyo ama görüntü 2. dede normal oynatırsam sorunsuz ama 6.1 ses şeysini seçince kendi kendine fast forwarda geçiyo ses kartı audigy2 hoparlör creative6600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: WaNTeD, 03 December 2003 12:42 tarihinde demiş ki: sony almış bulunmaktayım 2 dvd denedim 1 inde ilk başta menuler falan normal ama bi video açtığım zanam ses war görüntü yok fast orward yaparsam hızlıca geçiyo ama görüntü 2. dede normal oynatırsam sorunsuz ama 6.1 ses şeysini seçince kendi kendine fast forwarda geçiyo ses kartı audigy2 hoparlör creative6600 ses kartı ve hoparlörünü versene bana:) *agzının suyu akar* hayırlı olsun bu arada.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 *!ses kartı ve hoparlörlerin boş kutularını sinsice uzatarak* saol bu arada ses gelmeme gibvi şeyleride düzgün bir player yükliyerek hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: BonePART, 05 December 2003 14:59 tarihinde demiş ki: ama her turlu cd urununde dicegm gibi LG roxx[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim lg cd-rom iğrenç ve sırf cd-rom'larının bu kadar sorunu yüzünden writerını da almadım lg'nin. güvenemedim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Daha öncede dediğim gibi ben LG cdrom'dan verim alamadım. Belli bir süre çalıştı. Bazı CDleri yavaş okudu. Sonra okumamaya başladı. Sesler çıkarmaya başladı felan. Eve götürüp firmware felan yükledim. Düzelir gibi oldu. Şimdi nadasa braktım hiçbir yere bağlı deil. Bi ara getirip dükkana takacam gene. Ama kesinlikle LG dvd ve CD yazıcı hiçbir problem yaşamadım. Hatta arkadaşların cdromlarında çalışmayan cdler benim evde çalışıo felan yani cd writerda.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 cd-writer la çok dert yaşadım 1 haftada 3 kere deiştirdiğimi bilirim ama bu son verdikleri ii çıktı garantiyide 2 seneye uzatmışlar ondanmıdır bilmiyom 5 aydır falan sorun çıkarmadı bu zamana kadar 3 4 ayda 1 deişiyodu :) cd-rom aldım nerdeyse hiç bi şeyi olkumuyo lg de yazıyom aşaya koyuyom okumuyo servise gönderdim her zamanki gibi sorun yok die geri gönderdiler (kendi ÖZEL cdleriyle deniyolarmış) okumadığını getirin dediler üşendim takılı bi şekilde kenarda duruyo [Bu mesaj WaNTeD tarafından 05 December 2003 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Pioneer dvd-rom var rezalet. takur tukur bi ses yapıp bilgisayarı kitlemeye başladı. ben de çıkartıp attım. aynı problem 2 arkadaşımda da var. Yamaha cd-writer vardı o zaten 3 ay dayandı pert oldu. garantiden değişti güya yine aynı problemler. LG writer aldım çok iyiydi başlarda şimdi bi problemim var belki siz bilirsiniz çözümünü. cd okurken başka bişi yapamıyorum. kasıyor bilgisayarı. yazarken nero da buffer level gösteren hedeler çok oynamaya başladı. 100 den düşüyor 0 a şak 50-76-100 falan oluyor böle. trabi yine başka bişi yapamıorum bilgisayarda. firmware yükliim dedim işe yaramadı.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: malsahibi, 06 December 2003 05:11 tarihinde demiş ki: Pioneer dvd-rom var rezalet. takur tukur bi ses yapıp bilgisayarı kitlemeye başladı. ben de çıkartıp attım. aynı problem 2 arkadaşımda da var. Yamaha cd-writer vardı o zaten 3 ay dayandı pert oldu. garantiden değişti güya yine aynı problemler. LG writer aldım çok iyiydi başlarda şimdi bi problemim var belki siz bilirsiniz çözümünü. cd okurken başka bişi yapamıyorum. kasıyor bilgisayarı. yazarken nero da buffer level gösteren hedeler çok oynamaya başladı. 100 den düşüyor 0 a şak 50-76-100 falan oluyor böle. trabi yine başka bişi yapamıorum bilgisayarda. firmware yükliim dedim işe yaramadı.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN höh yani...sinirlenince cd rom teklemelemek gibi huyunuz mu var:) helal olsun o kadar cd rom-writer parçalayan duymamıştım..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hayır önce servise götürüp sonra tekmelerim:) şanssızım sadece.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Malsahibi, bizim arkadaşta da aynısı olmuştu değiştirdi writer'ı :D Ama 300+ cd'den sonra yapmış bu olayı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar