Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dvdrom tavsiyesi kısa we öz

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

Piooner ın 16X Dvd modelini ben tavsiye etmem
Çok gürültülü- çok ısıtıyor.bu ısınmadan dolayı belli süre sonra cd okumama olayı olabiliyor cd lerde..
ama transfer hızı yüksek

Lg iyi diyorlar...

Benim bilgim yok ama..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
incoming...010104
Sosyal ağlarda paylaş

sony almış bulunmaktayım

2 dvd denedim
1 inde ilk başta menuler falan normal ama bi video açtığım zanam ses war görüntü yok fast orward yaparsam hızlıca geçiyo ama görüntü

2. dede normal oynatırsam sorunsuz ama 6.1 ses şeysini seçince kendi kendine fast forwarda geçiyo

ses kartı audigy2
hoparlör creative6600
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WaNTeD, 03 December 2003 12:42 tarihinde demiş ki:
sony almış bulunmaktayım

2 dvd denedim
1 inde ilk başta menuler falan normal ama bi video açtığım zanam ses war görüntü yok fast orward yaparsam hızlıca geçiyo ama görüntü

2. dede normal oynatırsam sorunsuz ama 6.1 ses şeysini seçince kendi kendine fast forwarda geçiyo

ses kartı audigy2
hoparlör creative6600

ses kartı ve hoparlörünü versene bana:) *agzının suyu akar*
hayırlı olsun bu arada.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 05 December 2003 14:59 tarihinde demiş ki:
ama her turlu cd urununde dicegm gibi LG roxx[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki:
ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim

lg cd-rom iğrenç ve sırf cd-rom'larının bu kadar sorunu yüzünden writerını da almadım lg'nin. güvenemedim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Daha öncede dediğim gibi ben LG cdrom'dan verim alamadım. Belli bir süre çalıştı. Bazı CDleri yavaş okudu. Sonra okumamaya başladı. Sesler çıkarmaya başladı felan. Eve götürüp firmware felan yükledim. Düzelir gibi oldu. Şimdi nadasa braktım hiçbir yere bağlı deil. Bi ara getirip dükkana takacam gene.

Ama kesinlikle LG dvd ve CD yazıcı hiçbir problem yaşamadım. Hatta arkadaşların cdromlarında çalışmayan cdler benim evde çalışıo felan yani cd writerda.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

cd-writer la çok dert yaşadım 1 haftada 3 kere deiştirdiğimi bilirim ama bu son verdikleri ii çıktı garantiyide 2 seneye uzatmışlar ondanmıdır bilmiyom 5 aydır falan sorun çıkarmadı
bu zamana kadar 3 4 ayda 1 deişiyodu :)

cd-rom aldım nerdeyse hiç bi şeyi olkumuyo
lg de yazıyom aşaya koyuyom okumuyo
servise gönderdim her zamanki gibi sorun yok die geri gönderdiler (kendi ÖZEL cdleriyle deniyolarmış)
okumadığını getirin dediler üşendim takılı bi şekilde kenarda duruyo

[Bu mesaj WaNTeD tarafından 05 December 2003 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pioneer dvd-rom var rezalet. takur tukur bi ses yapıp bilgisayarı kitlemeye başladı. ben de çıkartıp attım. aynı problem 2 arkadaşımda da var.
Yamaha cd-writer vardı o zaten 3 ay dayandı pert oldu. garantiden değişti güya yine aynı problemler.
LG writer aldım çok iyiydi başlarda şimdi bi problemim var belki siz bilirsiniz çözümünü.
cd okurken başka bişi yapamıyorum. kasıyor bilgisayarı. yazarken nero da buffer level gösteren hedeler çok oynamaya başladı. 100 den düşüyor 0 a şak 50-76-100 falan oluyor böle. trabi yine başka bişi yapamıorum bilgisayarda.
firmware yükliim dedim işe yaramadı.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 06 December 2003 05:11 tarihinde demiş ki:
Pioneer dvd-rom var rezalet. takur tukur bi ses yapıp bilgisayarı kitlemeye başladı. ben de çıkartıp attım. aynı problem 2 arkadaşımda da var.
Yamaha cd-writer vardı o zaten 3 ay dayandı pert oldu. garantiden değişti güya yine aynı problemler.
LG writer aldım çok iyiydi başlarda şimdi bi problemim var belki siz bilirsiniz çözümünü.
cd okurken başka bişi yapamıyorum. kasıyor bilgisayarı. yazarken nero da buffer level gösteren hedeler çok oynamaya başladı. 100 den düşüyor 0 a şak 50-76-100 falan oluyor böle. trabi yine başka bişi yapamıorum bilgisayarda.
firmware yükliim dedim işe yaramadı.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN

höh yani...sinirlenince cd rom teklemelemek gibi huyunuz mu var:)
helal olsun o kadar cd rom-writer parçalayan duymamıştım..[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...