behran Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 sabancı kurumsal hizmet veriyo.[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bizde paticilk kuruşu olarak alalım sabancıdan adsl lerimizi[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bide bu sol ve bnet in adsl vericeni nerden duydunuz[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 su an hepsi kurumsal hizmet veriyor tabiki ama cok yakinda adsl ye basliyacaklar 2004 un basinda said: behran, 11 October 2003 23:46 tarihinde demiş ki: sabancı kurumsal hizmet veriyo.[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bnet in ki kulagima gelen bir soylenti solunki ise websitesinde bile yaziyor bende tel actim 2004 un basinda basliyacaz dediler fiyatlar daha belli degil talep topluyoruz dediler net sitelerinde form var said: behran, 11 October 2003 23:49 tarihinde demiş ki: bide bu sol ve bnet in adsl vericeni nerden duydunuz[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Sol zaten şuan adsl hizmeti veriyor ve testlerinide yaptı telefonda gorusmustum burda Antimod bir konu açmıştı sitelerde adsl diye oralardan testlere başlamıştı sol. Ayrica tek sabancı degil işin içinde olan koç.net te giricek adamlar nerdeyse ttnet'len yaşıt.Bilinen ama şuan aklıma gelmeyen bir kablo şirketi girecek (Türk) Hollandalı 2şirket giricek girecekki girecke şuan millet Türkiyeye tamamen netten uzak 0 insanlar olarka görüyor oyuzden yatırım yapıcaklar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 son bir soylenti daha aol geliyor dedi bir arkadasim nerden duymus bilmem ama olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 USA'lan fazla içli dışlı olmaya başladım :d ama bence sallamadır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 AOL gelirse TOL olur o =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 aol ingiltere almanya gibi bir cok ulkeye gitti zaten bence turkiyeyede gelir buyuk potansiyel var cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 abi bana süper bi hattı ucuza versinlerde başka bişi istemiyorum.isterse zimbabbe telekomu gelsin fark etmez[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 lol o dediğini aramızda kim istemiyorki genel bir sorunumuz o :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 behran, sanki böyle çok az birşey istiyormuş gibi yazmışsın. :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Merak etmeıN az kaldı su ocak ayına gelelım az sabredın tabı sanslı kullanıcılar kasım sonuna kadar 60.000 port ıcınden alıcaklar =) umarım bende alırım mauhaha ama 200.000 port da gelıcek yaparlar ıhalesını[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ABi tabi ya bizim de diğer ülkelerin net hızına yetişmemizin vakti geldi artık yani.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46176[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ehem 1 kasıma gelmiş bulunuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Eno, 27 May 2003 00:21 tarihinde demiş ki: İnanıyorum abi inanıyorum. Birgün yaşadığım yere adsl yada kablo gelicek.... eheh :] iyi oldu wanti up ettiğin[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Eno noldu geldimi . Bende balçovadayım. Cuma günü aradım adamlar 1 ay sonra gelicek montajlar filan var dediler . Valla sana geldise gidip havaya uçururum orayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 enodan ses yok galiba dial-up ınıda almışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Pazartesi bağlanmış olması lazım :) Son haber :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Daha bi halt yok. :( 7 sine kadar vaktim var. Yoksa telekom kazanmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 beni geçen ay aradılardı. kasımda getiriyoruz alcaksınız di mi bakın çaarcaz diye...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Gelsin artık ya baydım resmen . ne zaman arasam 1 ay var diyolar . İşallah bu ay kurarlar artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 arkadaşlar o değilde kasım sonunda herkese dağıtmaya yetecek kadar port açılıyormuş galiba. başvuru yapmayanlar yapsınlar. öyle söylediler telekomdan. bilmem artık yalanmıdır.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar