Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyet sinavlarinda ful yapma olayi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim vaktimizde yoktu oyle bisi zaten kurstan soru ve cevaplari veriyorlardi birde ustune para mantiksiz olurdu :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki:
in apex we trust
Mesaj tarihi:
yoktu benim gittigim kursta boyle bisiy, onun yerine bir minik kalem takdim ettiler bana.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
fizban'ın dediği gibi ehliyet parasını veriyorlar.Ama biraz zor be hoca üçündende 100 almak.Çok kasman lazım gereksiz yani..[hline]Jabba
[i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b]
Mesaj tarihi:
annem sabah aksam kasıp 100 alıcam diye calışmıştı.

SONUÇ: 100 ilkyardıım
100 trafik
98 motor
şike oldugunu hiç düsünmedik.sonra bir arkadasımın anneside aynı şeyi yapmışlar.full lesende vermiyorlar yani:)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Valla benim gittigim kursta hepsini full yaparsanız surucu kursunun arabalarından birini(accent) verecez dediler ama en iyi yapan (kızın teki bunun icin calişti durdu) 100 10098 yaptı ve aldı... (3'un 1'ini)[hline]
Mesaj tarihi:
Böyle bi kız bizde de vardı 100 100 100 yaptı arabaylada direksiyon sınavında kaza yaptı çeyrek altını aldı ama kursun arabasını tamir ettirme tekrar sınav falan çeyrek altın pek bi işe yaramadı :)Bırakın direksiyon sınavında 2 araba vardı bizim kurstan tek arabaya düştü 11 civarı bitmesini düşündüğümüz sınav saat 2.30 civarlarında bitti.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
  • Yeni Oluştur...