Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bu 3 sinavda trafik motor ilkyardim 100 yaparsak kurs parasi gerimi odeniyormus?? varmi boyle full yapan?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Uydurmuşlar. Belki senin kursun öyle bir uygulaması vardır ama bence sehir efsanesi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ulan bilsem yapardım :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bizim vaktimizde yoktu oyle bisi zaten kurstan soru ve cevaplari veriyorlardi birde ustune para mantiksiz olurdu :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yoktu benim gittigim kursta boyle bisiy, onun yerine bir minik kalem takdim ettiler bana.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 fizban'ın dediği gibi ehliyet parasını veriyorlar.Ama biraz zor be hoca üçündende 100 almak.Çok kasman lazım gereksiz yani..[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 annem sabah aksam kasıp 100 alıcam diye calışmıştı. SONUÇ: 100 ilkyardıım 100 trafik 98 motor şike oldugunu hiç düsünmedik.sonra bir arkadasımın anneside aynı şeyi yapmışlar.full lesende vermiyorlar yani:)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yalan şeyler onlar bi de benim gibi ehliyeti olup arabasız dolaşanlar var tabi[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Kursların bileceği şey benim kurs çeyrek altın veriyodu.Ama bazı kurslar kurs ücretini geri ödüyodu yani resmi birşey değil kurs kampanyası :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Valla benim gittigim kursta hepsini full yaparsanız surucu kursunun arabalarından birini(accent) verecez dediler ama en iyi yapan (kızın teki bunun icin calişti durdu) 100 10098 yaptı ve aldı... (3'un 1'ini)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Böyle bi kız bizde de vardı 100 100 100 yaptı arabaylada direksiyon sınavında kaza yaptı çeyrek altını aldı ama kursun arabasını tamir ettirme tekrar sınav falan çeyrek altın pek bi işe yaramadı :)Bırakın direksiyon sınavında 2 araba vardı bizim kurstan tek arabaya düştü 11 civarı bitmesini düşündüğümüz sınav saat 2.30 civarlarında bitti.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar