Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Basketbol ayakkabısı alacam ama karar veremiyorum. 3-4 senedir Nike alıyorum ve rahatlığından çok memnunum fakat yeni modeller 200 dolar civarı.Adidasdada güzel bi model bulamadım. 6 sene önce Adidas streetball almıştım gayet sağlam ve güzel bi ayakkabıydı içinin astarı yırtılınca 5 ay sonra geri verip yeni bi model almıştım oda çabuk eskidi adidas almadım ondan sonra. Reebok da çok çocuksu modeller var iverson falan ben giyemem yani bide iverson diye acayip pahalı kalitesine göre pumada basketbol ayakkabısı yok. Converse de 5 yıl önce falan güzel basketbol ayakkabıları vardı şimdi bul bulabilirsen converse'i fabrikasımı kapandı türkiyeyle ilişkilerini mi kesti anlamadım. Basketbol ayakkabısı tavsiyelerinizi bekliyorum. Bide isteğim olacak benim hayatımın ayakkabısı Nike Air Zoom Hawk Fligt'dır. Eski nike modelleri satan bi yer olsa gider direk alırım.O zamanlar aşırı basketbol oynamaktan 6 ayda eskimişti.Ama gördüğüm ve giydiğim en hafif ve dengeli ayakkbıydı.Sizden isteğim bi vitrinde yada mağazada bu ayakkabıdan görürseniz bana mesaj atmanız.diğer modellere bakmaksızın gider direk alırım işte resmi.Nike Air Zoom Hawk Flight[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...[Bu mesaj Fistan tarafından 03 December 2003 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 94 streetball al derım serının en ıyısıydı o ayakkabı ben abımle 2 ser tane almıstık sımdı ozel getırtmek lazım tabe :([hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 reebok rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 nike da yeni modeller 200 civarı da azcık bekle ucuzlar onnar bi de biyerlerden o ayakkabıları 170 e faln bulursun dolar tabi[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ben son 6-7 yıldır reebok kullanıyorum tabiki basket ayakkabısı değil öle günlük kullanım amaçlı ama gayet memnunum 1 yıl kadar basketbol oynadım adidas kullandım rahattı bayada bi sağlamdı ama ben reebok derim.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 spor yapmak için spor ayakkabı olarak nike en iyisi gerçekten. ama spor ayakkabı, hanibağcıklı kenarı çizikli filan ama ööle spor yapmaya müsait olmasına gerek yok, rahat olsun, spor görünsün diyorsan, gola tavsiye ederim. pek güzel modelleri var hem, hem de pek rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 benim 44.5 ayak. Bide Skechers gibi bi ayakkabı var ondada hep cross modeller var.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 vans diyorum başka bşi demiorum imkanin varsa iste yurtdişindan rahatlisksa rahatlik şıklıksa şıklık[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 45-46 ayaklarım. Pumalar çok rahat geliyor. Ama kışın tavsiye etmem ayaklarınız donar. Spor için spor ayakkabı ise Nike süperdir. Cross-Training tipleri en kullanışlılarıdır hem pek şıklarıda var =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ehe fizboşçum zaten çocukcaaz basket ayakkabısı diye sormuş, ben toplantıdan yeni çıkmış, gözü dönmüş bi ema olarak, atlamışım. ama hep golayı pek sevdiğimden, bi ay önce filan aldım bi çift, o günden beri nerdeyse ayakkabılarımla yatıyorum :P yosun bağlıycak. öeğk! neyse efendim aaa, ediiii, diableesse, aaaangeeeeel, hanımkızlarıııım... sizin işinize yarasın :) *!artık forumlarda dişiler var diye pek koltukları kabarmaktadır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 şimdiye kadar hep spor ayakkabı olarak adidas aldım ben. çok da rahatlardı. aralarında en rahatı da "hills .." diye ismi olandı. 2 sezon öncesnini ayakkabısı sanırım. ( ismi "... hills" de olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 cocukcaaz ben oluyom burada heralde? bana acımayın pilizz[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bende şimdiye kadar adidas tan başka spor ayakkabı almadım. hepsi de çok rahattı sadece arkadaşların gazıyla aldığım rom lar dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 spor icin nike, gunluk kullanim icin adidas.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Basket için nike, reebok tercih edilio genelde, Artistik özelliği yüksek Futbol ayakkabısı nike, Performansınızı artıran Futbol ayakkabısı Adidas...[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 kaykay ayakkabıları hem rahat hem de baya sağlam olur mesela waxwing sölediği vans da skate shoe, adidas ın da var kaykay ayakkabısı adı beta mı neydi var bi sürü bende 2 tane var 1 ini 3-4 ay önce aldım sapasağlam öbürünü de 1, 1,5 sene önce aldım ucu açıldı sadece ki kaykay baya ayakkabı eskiten bir şey herhangi başka bi ayakkabı olsa moleküllerine ayrılmıştı şimdiye[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 aga 45-46'tıysa normal, nike al derim ama 48-49'u geciyorsa (benim gibi :( ) adidas'tan ozel yaptırımlar daha ucuza gelir. Onun dı$ında adidas'tan "bromium II ve III'u tawsiye ederim bileklikli ve air condition'lu oldugunda harbi rahat olursun, mantar $u bu olmaz, ben Bromium II kullanıyorum su an 240$'a yaptırdım mlsf ama 46 fln 180-200 Milyon'a bulursun ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 herkesin ayağı farklı ayakkabılarla rahat eder, bence boş sayılır bu tür tavsiyeler.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Bisiklet Ayakkabım Adidas(kilitli Ayakkabı) 75Euro ya aldım,Pedalla kilitlenme özellikli..Fakat aldıktan 1 ay sonra fecii derece Süferlikler(!) keşfettim..MArka diye aldığım über ayakkabıcığın TABANI yapıştırma yapılmış.Sökmek imkaansız :P(Bisiklet ayakkabılarında tabanları sökeleybıl olması makuldur) Ayrıca, Adidas KIŞ için ürettiği ÇİZME gibi ayakkabıya,9 tane hede havalandırması koymuş(iyi yapmış!) Böylelikle,Bisikleti 30 Tempo üzeri sürerken,eğer hava 10-15 derece ise,ayaklarım buzlukta gibi oluyor.. Çotaaa dedim sonradan..Ondan 5 Euro daha ucuz,basit bir marka vardı,keşke onu alsaydım dedim sonra.. ama iş işten geçti bir kere :P gerek Dağcılık gerek basket için MERREL tavsiye ederim 2 Çift merrel aldım,Konyanın Tozuna-Kışına cam gibi gitti 2 yıldır... Hatta 3 olcak :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 böyle bişi olacak işte..Benimkinin amcaoğlu.. :} XTR cı adama böyle bişi lazım.. Fistan boşver,Adidas madidas :} gel böle XTR tip bişi al..Yaz kış kullanırsın.. Kritik edit:http://usseek.com/search/internet/merrell%20shoes burada bayağıııı bir Merrell Ayakkabı linki var :) sora http://www.merrell.com/ USA in en baba Ayakkabı üreticisi Merrellin ana sayfasıda buymuş :phttp://www.summithut.com/catalog/remap/product.asp/DeptID/10/SortOrder/1/pfid/7671/ Böööle Bir Gore-Tex ayakkabı alıcaksın..Keyfine bakıcaksın :) Kızlara vermesinler ;P Tekme yiyince pis ediyo bu botlar.. Oah.. =} feciii canım çekti.. Yarın gidip ayakkabı bakıcam..[Bu mesaj Halfmumi tarafından 04 December 2003 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Half arkadaş basket ayakkabısı istiyodu ben bu gösterdiklerini pek benzetemedim ama bunlarla basket oynanıyosa şimdiden özür.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Nikeeeee Özelikle shu siyah deri leri cok klas bence =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 şu anda siyah deri nike'ım var (air team holistic max) ama sağdaki hava tabanı patladı basketbol oynarken fıst fışt foşt diye ses çıkarıyo ve ayağım burkuluyo koşarken. :([hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ossun sen ondanvazgeçme yenisini al =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 nike olsun siyah olsun yeter siyah rullz niye renk olarak baktıysam olaya neyse.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar