Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor ayakkabıları tavsiyeleriniz, markalar, alıp giydikleriniz, yardım!

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Basketbol ayakkabısı alacam ama karar veremiyorum.
3-4 senedir Nike alıyorum ve rahatlığından çok memnunum fakat yeni modeller 200 dolar civarı.Adidasdada güzel bi model bulamadım.
6 sene önce Adidas streetball almıştım gayet sağlam ve güzel bi ayakkabıydı içinin astarı yırtılınca 5 ay sonra geri verip yeni bi model almıştım oda çabuk eskidi adidas almadım ondan sonra.
Reebok da çok çocuksu modeller var iverson falan ben giyemem yani bide iverson diye acayip pahalı kalitesine göre pumada basketbol ayakkabısı yok.
Converse de 5 yıl önce falan güzel basketbol ayakkabıları vardı şimdi bul bulabilirsen converse'i fabrikasımı kapandı türkiyeyle ilişkilerini mi kesti anlamadım.
Basketbol ayakkabısı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bide isteğim olacak benim hayatımın ayakkabısı Nike Air Zoom Hawk Fligt'dır. Eski nike modelleri satan bi yer olsa gider direk alırım.O zamanlar aşırı basketbol oynamaktan 6 ayda eskimişti.Ama gördüğüm ve giydiğim en hafif ve dengeli ayakkbıydı.Sizden isteğim bi vitrinde yada mağazada bu ayakkabıdan görürseniz bana mesaj atmanız.diğer modellere bakmaksızın gider direk alırım işte resmi.

Nike Air Zoom Hawk Flight[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...

[Bu mesaj Fistan tarafından 03 December 2003 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ben son 6-7 yıldır reebok kullanıyorum tabiki basket ayakkabısı değil öle günlük kullanım amaçlı ama gayet memnunum 1 yıl kadar basketbol oynadım adidas kullandım rahattı bayada bi sağlamdı ama ben reebok derim.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

45-46 ayaklarım.
Pumalar çok rahat geliyor.
Ama kışın tavsiye etmem ayaklarınız donar.

Spor için spor ayakkabı ise Nike süperdir.

Cross-Training tipleri en kullanışlılarıdır hem pek şıklarıda var =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe fizboşçum zaten çocukcaaz basket ayakkabısı diye sormuş, ben toplantıdan yeni çıkmış, gözü dönmüş bi ema olarak, atlamışım.
ama hep golayı pek sevdiğimden, bi ay önce filan aldım bi çift, o günden beri nerdeyse ayakkabılarımla yatıyorum :P
yosun bağlıycak.
öeğk!

neyse efendim aaa,
ediiii, diableesse, aaaangeeeeel, hanımkızlarıııım...
sizin işinize yarasın :)
*!artık forumlarda dişiler var diye pek koltukları kabarmaktadır*
Sosyal ağlarda paylaş

kaykay ayakkabıları hem rahat hem de baya sağlam olur mesela waxwing sölediği vans da skate shoe, adidas ın da var kaykay ayakkabısı adı beta mı neydi var bi sürü bende 2 tane var 1 ini 3-4 ay önce aldım sapasağlam öbürünü de 1, 1,5 sene önce aldım ucu açıldı sadece ki kaykay baya ayakkabı eskiten bir şey herhangi başka bi ayakkabı olsa moleküllerine ayrılmıştı şimdiye[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

aga 45-46'tıysa normal, nike al derim ama 48-49'u geciyorsa (benim gibi :( ) adidas'tan ozel yaptırımlar daha ucuza gelir. Onun dı$ında adidas'tan "bromium II ve III'u tawsiye ederim bileklikli ve air condition'lu oldugunda harbi rahat olursun, mantar $u bu olmaz, ben Bromium II kullanıyorum su an 240$'a yaptırdım mlsf ama 46 fln 180-200 Milyon'a bulursun ...[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bisiklet Ayakkabım Adidas(kilitli Ayakkabı)
75Euro ya aldım,Pedalla kilitlenme özellikli..Fakat aldıktan 1 ay sonra fecii derece Süferlikler(!) keşfettim..MArka diye aldığım über ayakkabıcığın TABANI yapıştırma yapılmış.Sökmek imkaansız :P(Bisiklet ayakkabılarında tabanları sökeleybıl olması makuldur) Ayrıca, Adidas KIŞ için ürettiği ÇİZME gibi ayakkabıya,9 tane hede havalandırması koymuş(iyi yapmış!)
Böylelikle,Bisikleti 30 Tempo üzeri sürerken,eğer hava 10-15 derece ise,ayaklarım buzlukta gibi oluyor..
Çotaaa dedim sonradan..Ondan 5 Euro daha ucuz,basit bir marka vardı,keşke onu alsaydım dedim sonra.. ama iş işten geçti bir kere :P

gerek Dağcılık gerek basket için MERREL tavsiye ederim

2 Çift merrel aldım,Konyanın Tozuna-Kışına cam gibi gitti 2 yıldır...
Hatta 3 olcak :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
incoming...010104
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bişi olacak işte..Benimkinin amcaoğlu.. :}
XTR cı adama böyle bişi lazım..

Fistan boşver,Adidas madidas :} gel böle XTR tip bişi al..Yaz kış kullanırsın..

Kritik edit:
http://usseek.com/search/internet/merrell%20shoes
burada bayağıııı bir Merrell Ayakkabı linki var :)

sora http://www.merrell.com/ USA in en baba Ayakkabı üreticisi Merrellin ana sayfasıda buymuş :p

http://www.summithut.com/catalog/remap/product.asp/DeptID/10/SortOrder/1/pfid/7671/ Böööle Bir Gore-Tex ayakkabı alıcaksın..Keyfine bakıcaksın :)
Kızlara vermesinler ;P Tekme yiyince pis ediyo bu botlar..

Oah.. =} feciii canım çekti..
Yarın gidip ayakkabı bakıcam..

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 04 December 2003 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...