Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ocak 2004 te d20 lı sıstemde bır Conan gorebılırız,bır kac ay once soyledıgım Torıle katılma olayı sanırım yattı ama en azından Hyperborıa cagında d&d kurallarıyla oyunlar oynayabılıcez ahanda lınk...http://www.conan.com/rpg.shtml[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 evet evet görelim :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 conanı pek bilmem ama severim çizgifilmini ve bi çok çizgi romanını okudum hatta dizisini de izledim ama kitapları türkçe warsa onnarı okurum şu kenderyurdunu alam bi :)[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ben conan ım[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ben Torılden cok Hyborian dunyasına daha sempatı duyarım ole onune gelen her uc kısıden bırı buyucu olmuyor genelde neyse cıksın bı bakalım :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 hımm maşallah ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Eski TSR tarafından çıkarılmış bi Conan RPG vardı ama şimdiki d20 sistem ile karşılaştırıldığında çok zayıf bir sistem olarak kalıyordu. Ama dünya hakkkında hoş bilgiler içermesi açısında sık sık açık okuduğum bir kitap olmuştur. Conan d20 çıksın güzel olur tabi ama türküyede bulunması imkansız bir kitapmış gibi görülüyor. Yine pdf manyağı olacaz galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar