Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varolus(bolum 1)

The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Selam beyler Burda size Nel yazarlarindan Numenan in bir yazisini sunacagim,(bir iki rutusta ben atim ama buyuk cogunlugu Numenan in dir)
Lutfen yazi hakkindaki dusuncelerinizi yaziniz.
icinde anlam kopmasi veya Turkce karakter/kelime hatasi olabilir. Bunlari umarim maruz gorursunuz.
Iyi okumalar.
-------------------------------------

*!Baslangic*

Adımını ileri doğru attı.Altından geçen hiddetli su bir anlık dalgınlığı sonucu onu ölümüne rahatlikla götürebilirdi. Korkuyordu,evet korkuyordu kısa ömrünün hiçbir zaman diliminde olmadığı kadar hem de.Yagan yagmur altinda ilerisinde duran siriklara bakarak ic gecirdi.Bunlarin hepsini gecmeli ve bitirmeliydi bu saatlerdir suren isgenceyi. Ayağını soldaki sırığa attı bir an dengede durmaya çalıştı,sirigin ayaginin degdigi tarafinin islak oldugunu fark etti.Ayaklari titriyordu.Düştü....

Düşüş ona sonsuzluk gibi gelmişti,soğuk su tenine değdiği zaman azsonra ölüme kavuşacagini anladı.Sürüklenmesi hiç bitmeyecek gibiydi.Kucuklugunde bu nehrin gerilerinde cokca oynamislardi ve herzamanda merak etmislerdi bu nehirin nereye gittigini."Demekki firsat bu gunyemis" dedi icinden hala duserken....Düştü,düştü,düştü selalelerin arasindan ve sonra aynı ona yine kucuklugunde kabilenin bilgeleri tarafindan verimli bir avdan sonra aksam atesi etrafindan anlatilan hikayelerdeki gibi bir el (tanrı diye düşünmüştü oysa ki) onu kavradı. Güçlü bir el ,sağlam elini kopartacakmışçasına son gözyaşlarını tüketen bir el.Kurtulmustu.....

-Kaybettin dedi gölgeler içerisindeki elin sahibi.Basaramadin, ve artik sen bir hiçsin...

Adam yüzüne vuran yağmurdan hiç rahatsızlanmadan başını göğe kaldırdı,bazıları o an birkaç damla göz yaşının kapaklarından aşağıya süzüldüğünü söyler,yalan mıdır? Bilinmez.Oysaki bu yenilmis ama gurulu olan savasci herzaman onlarin yagmur damlalari oldugunu savunacakti

-Kabileme uygun olamadım.dedi basini ellerinin arasina koyarak..umitsiz ve aglamakli bir sesle.Karsisindaki bekci ise hicbir duyguyu disa vurmayan yuzunu artik ufuga cevirmisti.Yuzune bile bakmadan

-Yürü kararı şefler verecek... dedi.
Adam onu hunharca bir davranış biçimiyle ileri doğru ittiriyordu.Birkac saatlik bir yolculuktan sonra koylerine vardilar. Yolu biliyordu aslinda ve olacaklari. Oysaki ona en aci veren binlerce kez önünden belki sevgi belki saygı,belki de bir hüzün tanesiyle geçtigi ancak bu kez hiçbir zaman bir daha tadamayacağı bir duyguyla geçicegi binaya gelmisti.Adını koyamadı,düşünürken kapıdan içeri girmişti bile.

İçeride ateşler yanıyordu,odayı nispeten aydınlatan ateşler.İleri doğru yürümeyi denedi.Başaramayınca arkasında sivri bir mızrak ucu hissetti.Artık daha hızlıydı.Ona umut dolu gozlerle bakan ve mujdeli haberi bekliyen Şeflerin önüne geldiğinde yere çöktürüldü.Artık sıra da onların konuşması vardı.Yere cokusuyle tum seflerin bir anda yuzunden kanlari cekildi.Basaramamisti.Bazilari arkalarini donduler ve karari baska seflere devrettiler.Bu sessiz protesto en cok serefi bir mizrak ucuyla kirilmis ve diz cokturulmus olan savasciya dokunuyordu.

-Namas Minarian! dedi ulu şef.Tam bir ay önce bizlere sınavdan geçmek istediğini söyledin.

Biliyorum dedi Namas sanki aklinda soyluyecegi binlerce sey varmista onlari bir hizaya sokmaya calisiyormus gibi kafasini salladi..Kabileme karşı başarısız oldum....Ama..

-Yeter dedi kabile şefinin yanında su saate kadar hic fark edilmemis siyahlı adam,"işlemler başlatılsın..."

Arutumn sonradan barbar kavimlerinin cevreleyecegi dağlarda gizli kalmış çok eski bir Nakresan kabilesiydi,Daglara cekilmelerinin ardindan ikares in Ruud da kendini gosterisiyle daglar sallanmis ve Arutumn un daglardan cikis noktalari bir bir cig altinda kalmistir,

Kabilenin erkekleri arasından en yürekli ve güçlüsünü dış dünyaya götürüp dünya ile ilgili haberler getirmesini istemişti kabile reisi.Bu asirlardir sure gelen bir gelenekti ve her yil bir erkek daglari asarak dis dunyaya ve son zamanlarda aldiklari haberle birlikte Normador a elci olarak gidiyorlardi.Bu geziye gidebilmek icin bazi testlerden gecilmesi lazimdi.Bu testler kisiye herdefasinda bir erdem ogretirdi.

Bu sebepten dolayı tüm gençler gibi Namas’da bu teste tabi tutulmuştu.Oysaki Namas hicbir zaman bu teste girmek istememisti.O hep kabilesiyle kalmak ve ozellikle son zamanlarda artan kurt ve barbar saldirilarina karsi kabilesiyle savasmak istemisti. Oysaki kabilenin sefleri tam tersini dusunuyordu,Cunku Namas kadar kabiliyetli bir savasci Arutumn icin disariya iyi bir izlenim verebilirdi,Ancak hesaba katmadiklari birsey oldu.Namas başarısız olmustu ve Bunun için kabilesinden dışlanacaktı.

Bir sopaya asılmış asit kabını taşıyan kızlar yavaşça bir masaya bağlanmış olan Namas’ın yanına geldi.Kabile törelerine göre vüc

Sosyal ağlarda paylaş

Hop beyler anladim cok uzunda yapmayin etmeyin bre be.
Biri desin sole olmus bole olmus diye.
Size bedava kitap yaziyoruz resmen biride cikip aferim guzel olmus desinde sevkimiz kirilmaya dimi :P[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsını okudum gayette basarılı buldum hatta 10 uzerınden 6 verdım kı benım notum kıttır :) bazı anlam hataları ve okurken sankı gladıator fılmınden alıntılar gorur gıbı oldum ama neyse tabı :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Lan ayip yine esinlenme denmis.
Yh diyecem ama saolun zahmet edip okumussunuz.
Dragon solesene neden 6 (ac gozlu bunye dayanamadi 6 lafina daha fazla istiyor)
Umarim turkceden kirmadin olayimi.

Bu arada simdi birkac yeri okudum da mantik hatasida var lol.
Cuce buna oburu gibi dilininde kesilmis olp olmadigini soruyor bizim Namas nereyse diger gune dogru bu karakterin dilsin oldugunu anliyor.
Lol lol lol

Bunun disinda valla hicbiryerden esinlenmek yoktur(yeminle valla :D ) Ha bilinc altima kazinmissa artik benim yapabilecegim birsey yok ama olsun,
Saolun.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...