Salieri Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 şimdi ben bi bilgisayar alıyorum ve bu bilgisayarın peşin fiyatı 1.200.000.000TL.. bunu öderken 12 ay taksitle ödemek istiyorum..bilgisayarı eksenbilgisayar dan alcam bunu nasıl öderim faizli mi öderim fazile ödiceksem yüzde kaç faiz? ya da bankadan kredi fln çekiomuşsun o nasıl oluyo yüzde kaç faiz bu konularda bilgim yok bilgisi olan bir arkadaş yardım ederse çok sevincem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 eksene bilgisayara telefon açıp sorsan...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ya bu saatte kim açcak ki telefonu çaresiz kaldım belki biren biri vardır die de direk bura geldi aklıma.. en ufak bi bilgisi olan yok mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bu sabah ararsın öğrenirsin yahu dert ettiğin şeye bak, en kötüsü almaay gidince öğrenirsin.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yat uyu canım kardeşim..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar