thanatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 evet ya bunun bi bilimsel aciklamasi warmi? Gun boyu yattim hastaliktan ve atesim 37 derece civarindaydi. simdi ise 39 dereceyi gecmeye basladi. neden gunduz degilde gece artar bu?[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hmmz sallıycam bıraz ama bana gore metabolızman yavaslıyor aksamları ondan olması lazım vucut pek bıseye kasmıyor sunu bunu yapıyım dıye :p ondanda ısı kaybetmıyorsun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yok abi gun boyunca yattim simdi kalktim biraz gezindim bisiler yaptim falan. yani gun boyunca metabolizma calismadi simdi calisiyo. ama durum bu. :) yokmu hic doktor veya doktorluk okuyan? :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 du babama sorıyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ehe yokmu bilen? orenmezsem catlarim meraktan. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 valla geceleri erkeklik hormonu salgılanıyor. onla alakalı olabilir mi? lol[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Aslında ateş, normal bir insanda geceleri düşer.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 abi ben kucuklugumu falan hatirliyorum. boyle hasta oldugumda gunduz bi prob. olmazdi geceleri annem buz falan koyardi atesim dussun diye. said: RazorJimmy, 07 December 2003 18:18 tarihinde demiş ki: vücudundaki virüs ya da bakteri o saatlerde daha etkin hale geçmiştir.. bu mantikli geldi. dogru olabilir aslinda. ama bakterilerde insanlar gibi dinleniyomu? uyuyup uyanip islerine devammi ediyolar?neden tum gun degilde gece. ehe taktim kafami simdi uykuda tutmaz. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Şimdi mikroplarla akyuvarların savaşı geceleyin daha şiddetli olur.Bkz: "Su uyur düşman uyumaz." :) Başka bir deyişle vücut gece dinlenmekte iken bazal metabolizmadadır ve bedenimizdeki tüm enerjiyi mikroplarla savaşa harcar.Bu savaş sırasında yüksek ateş meydana gelir.Fazla aksiyonlu savaş olursa ısı iyice yükselir. Sirkeli suyla bedene kompres yapmak ateşi düşürmeye birebirdir.Tabiki ilaçlarla da tedaviye devam edilirken alternatif olarak sirkeli suyu( kocakarı ilacı deyip geçmeyin, işe yarar) öneririm.Sirkenin iyi gelmesinin sebebi sanırım bir nevi antiseptik etkisinin olmasıdır.Hasta olanlara cümleten geçmiş olsun.[hline] Nam-ı diger [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 gunesın etkısı ola bılırmı acaba[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hmm. anladim sagol. :) doktora soracam bide iyice emin olmak icin. ehe[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Doğru söylüyor zaten ateş öyle çıkar aradaki savaştan.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Ateşi mikroplar, antibiyotiklerin etkisi vucüt sıcaklığının üstünde etki etmediği için çıkarmıyorlar mıydı?Muhtemelen geceleyin vucüdün antibiyotik salgılamıştır(ya da antibiyotik içmişsinidir).[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Sen bırak virüsü mirüsü yat dinlen forumlarda gezeceğine.. :D[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar