Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

huleeeeen nassı calısmassın(acil)

sughnuk

Öne çıkan mesajlar

ya simdi LG cdromun yanına yamaha RW taktim secondery slave/master olayına girdim kabloları degistirdim yamahayı master LG yi slave yaptım...gelgelelim RW yi bilgisayardan cıkarınca..slave de kaldı LG sona bi baktım bi kacgun sonaa okumuyo...allaaa allaaa dedim ve hemen LG yi master yaptım canavar gibin calıstı taşı koydum taş dedi affedersin...sona bide baktim ki iki gün sona okumuyo driver olayına girdim,kablolarıni didik ettim amuda kalktım..velasıl beni mahrum etti cd lerimden bu LG denen 52 hızlı alet..okur gibi yapıyo ama okumuyo meret..
şimdi;
*enson driver i indirsem fayda edermi?
*bide yardımcı methodlar
saolun var olun bide
Sosyal ağlarda paylaş

driverlik bir işin yok
sök cd writeri al eline az üfle kokla salla
kablolarıda sök onlarıda aynısından yap tekrar tak master dene slave dene
düzelir . oda olmazsa ayrı bi ide kabosuyla tek dene
odamı olmadı hdd nin yanına dene
oda olmazsa camdan fırlat[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?

[Bu mesaj baaluo tarafından 04 December 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

slave edip hdd den çıkan ide kablosunun boş ucuna tıkıcan
hatta slave jumper ayarına da gerek yok kabloların doğru ayarlıysa ,
doğru değilse sistem açılmaz zaten
gramer hatası yapmışız cümle devrilmiş anlamdan çıkmış be

[Bu mesaj baaluo tarafından 04 December 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla nforce2 de son nforce3.13 driveri ile krallar gibi çalışıyor
52x le sabit 52x de cd yazıyosun :)
o kablo olayıda
ister kabloda master jumperda slave yaparsın ister kabloda "cable select" dersin kabloya o şekilde takarsın gibi ayarlanıyor zaten o sadece 1 kabloya 2 hdd takıldığında sorun çıkarır
Sosyal ağlarda paylaş

haa buarada cd lerde masterslave olayları acılısta cok farkettiriyo..yani kendimden biliyorm slave di xp acılırkene bar 14-15 kere gecerken; masterda 2kere geciyo yada gecmiyo meret..bu arada cdrom un ide kablosu takılan erkek ucalarını egdim saolsun..cımbız isimi gorur insallaaa :)=
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...