KraL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Arkadaşlar clientin portunu degiştirmek istiyorum nasıl yapıcam.Ufak bir dll ayari diye duydum ama tam anlamiyla nasıl yapılır bilmiyorum anlatirsanız sevinirim
Dozer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Demek istedigin oyuna giriş cıkış portu ise bunun icin clientla oynamana gerek yok. Server tarafında Sphere.ini de Client tarafında login.cfg de değişiklik yaptınmı yeterli Sphere.ini de SERVPORT=2593 login.cfg de ise LoginServer=127.0.0.1,2593[hline]Ne ve Kim oldugunu asla UNUTMA!Alma kudreti ancak verenindir!..Türkiye Türklerindir![Bu mesaj Dozer tarafından 07 December 2003 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 artı 1 :)[hline]I don't want to fake it... I want to make it!
KraL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yok ben public e açık bir client tan bahsediyorum login.cfg den ip port yazdıgında girilmeyen bir server ve sadece kendi client indan giriliyor onun için sordum yoksa öle degiştirmeyi bende biliyorum :P
taz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 clientın portunun değişmesi gibi bi olay yok. ama herhangi bir hex editörün varsa login.cfg nin ismini değiştirebilirsin. hex editörü aç client203 ü aç editörle sonra ordan find a gel login.cfg yaz buldugu sonucu herhangi bir isimle değiştir. örn: ahmet.jkl sonra kaydet ahmet.jkl die bi dosya olustur uo dizininde. içine loginserver=ip,port şeklinde yaz
Öne çıkan mesajlar