KraL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Arkadaşlar clientin portunu degiştirmek istiyorum nasıl yapıcam.Ufak bir dll ayari diye duydum ama tam anlamiyla nasıl yapılır bilmiyorum anlatirsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Demek istedigin oyuna giriş cıkış portu ise bunun icin clientla oynamana gerek yok. Server tarafında Sphere.ini de Client tarafında login.cfg de değişiklik yaptınmı yeterli Sphere.ini de SERVPORT=2593 login.cfg de ise LoginServer=127.0.0.1,2593[hline]Ne ve Kim oldugunu asla UNUTMA!Alma kudreti ancak verenindir!..Türkiye Türklerindir![Bu mesaj Dozer tarafından 07 December 2003 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 artı 1 :)[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KraL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yok ben public e açık bir client tan bahsediyorum login.cfg den ip port yazdıgında girilmeyen bir server ve sadece kendi client indan giriliyor onun için sordum yoksa öle degiştirmeyi bende biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 clientın portunun değişmesi gibi bi olay yok. ama herhangi bir hex editörün varsa login.cfg nin ismini değiştirebilirsin. hex editörü aç client203 ü aç editörle sonra ordan find a gel login.cfg yaz buldugu sonucu herhangi bir isimle değiştir. örn: ahmet.jkl sonra kaydet ahmet.jkl die bi dosya olustur uo dizininde. içine loginserver=ip,port şeklinde yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar