HellHound Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 saat 3'de ntv'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 saat 5.30'daki lakers-spurs maçını izlemek için zombi olan zıbıdlar nerde ? kimse izlemiyo mu şu güzelim maçı. hem de 3 'te başladı...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mac Sonucu: Spurs: 105 Magic: 94[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bu arada Duncan 47 sayi 12 rebound ile maci domine etti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ayıpsın ya kaçar mı bu maç? yalnız bu geceki sonuçlar da tam benim istediğim gibi olmuş. :D Bucks-Nets: 86-93 sixers-heat:93-90 rockets-hornets:83-74 Wizard-Grizzlies:77-92 Warriors-Nuggets: 91-98 Timberwolves-Kings:112-109(uzatmada) özellikle şu son yazdığım maça dikkat etmenizi istiyorum. inşallah bu timberwolves'ın dirilişi olur ve azarlar bundan sonraki maçlarda.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ılk ceyregı seyrettım yattım sonra dayanamadım :-P[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TassadarDoran Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ben T-mac e acıyorum o takımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 heh aynen gitsin başka yere yazık ya harcanıyo[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 T-Mac nereye gidecek ki? bence hangi takıma giderse gitsin barınamaz o adam. orlando gibi hiç yıldızı olmayan takımlar tam ona göre. başka türlü satmak isteyecek satamayacak, bütün toplar içinde patlayacak. T-Mac bir takım oyuncusu değil çünkü.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 mesela lakers'da oynar t-mac ama kobe olmaması lazım bu durumda da[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 T-Mac Toronto'dayken hatırlıyoruz, değil mi? ya mehmet okur aslında orlando'ya gitse kendisi için süper olur.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 76ers'a giderse T-Mac, Iverson'la anlaşabilirse bir de, o zaman kesin doğu konferansını alırlar.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ya new jersey e gelsin (ben jersey taraftayım bu arada) bizim bi eli düzgün şutöre ihtiyacımız var hem kendisini de çok severim bu arada kenyon martin in bu seneki istatistiklerine dikkat derim adam bu seneye süper başladı hele son maçlarda çoştu[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 duncan hayvanı ne yapmıs ole be yuh gazetede okudum bende tv falan yok suan izleyemedim hiçbişi[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 o dediğin duncan hayvanının bi performansını söyliyim sana dyna geçen seneden o zaman 21 sayı, 20 ribaund, 10 asist, 8 blok heh fena diil di mi? yani idare eder...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bir Hakeem klasiği: 22 points, 14 rebounds, 13 assists and 12 blocked shots. var mı daha laf eden? Quadruple-Double! ayrıca; David Robinson Nate Thurmond Alvin Robertson'da yapmıştır quadruple-double.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 he ayrıca Oscar Robertson'un bir yıllık istatistikleri triple-double. ayrıca aynı elemanın 5 yıllık ortalaması da triple-double. yuh derim sadece![hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar