unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 php dir shtml dir baska hicbir scriptingi kullanan sitelerde basima gelmiyor, ama nerde aspli site var, girerken zirt pirt oluyor. boyle bilgisayarda 2-3 browser acikken bir de arka fonda filesharingdir ya da media playerdir ufak bi is calisirken alet yuz uzerinden belli bi oranla kitliyo ya makinayi ? hayir NE gibi bi sistem kaynagi - artik benim makinadan nasi isteyebiliyorsa kaynak bir server side scripting olayi - istiyor da benim makineyi bloke edebiliyor yahu ? ustelik sonuc da ne flash ne realstream hicbisi abidik gubidik site, mesela hurriyetin sitesi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 lol, asprin diye okudum, noluyo diyorum. internet bölümünde asprinin ne işi var[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ahaha sabo yeminle bende aspirin okudum noluo lan falan oldum . lol :D[hline]Sad But True.
Steel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ben de asprin okudum demek ki biz de bi gariplik yok.
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ya sımdı bende ole okudum desem ayıp olmaz dımı :p ehe bu ne ya herkes[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 şimdi asetil salisilik a... hmmm...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Öne çıkan mesajlar