Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 merhabalar silent hill 2 yi 3 kere bitirdim silent hill 3 şimdi elime geçti fakat başka forumlardan okuduğum kadarıyla şunu anladım: silent hill 3 ü anlamak için 1 i de oynamış olmak gerekiyor. sh 3 ü oynamamın tek sebebi ise sh2 nin hikayesinin inanılmaz olmasıdır. yani, sh1 in hikayesini bilmeden sh3 ü oynamamın bir alası yok. bugün sadece sh1 i bulmak için oyun satan yere gittim, fakat bulamadım neyse, biri yazarsa, ya da yazan bir site urlsi verirse çook sevinirim ;)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 aralarında bağlantı fln yok konuların,aman karanlıkta oynayamam 2sinide yanımda biri olmaı lazım,uyy,öle oyumları sevmiom böğ :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 1.sinde elemanın kızı mı ölüyordu öle hatırlıyorum .. bişiler oluyordu ama .. :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 1'den fazla sonu vardı,1'inde kadın polis ölüyor,adam kzını bulamıyor,ama bir bebek buluyordu,diğerinde kadın polisölmüyor ve birlikte bebek buluyorlardı,diğer sonalrı görmedim.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hatta 1. sinde kadın polis zombi oluyordu galiba lunaparktaki atlı karıncada öle hatırlıyorum doğrumu =P peki bu silent hill in espirisi nedir yani neden böle manyak manyak yaratıklar var hadi resident evil de virus var ordan mantıklı bir bağıntı kurabiliyoruz ama nedir bunun mantığı ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 silent hill in esprisi, gercek ile hayalin karismis olmasi, bir kisinin deliligin sinirlarina ulasmis olup farkinda olmamasi, olanlarin yasamla olum arasindaki zaman diliminde gecmesi. yoksa o yaratiklarin cehenneme acilmis bir gatewayden gelmis zebaniler falan oldugu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 SPOILER :) silent hill de herkes kendi cehennemini yaşıyo sh2 de angela mesela hiç yaratık görmüyo, fakat hertarafı yanıyormuş gibi görüyo eddie ise hertarafta onunla şişman olduğu için alay eden insanlar görüyo. vsvs. dikkat ettiyseniz oyunda yara alan tek kişi biziz, ama hertarafta yaratık var. yaniiii, o yaratıkları sadece biz görebiliyoruz :) dikkat ettiyseniz sh2 de yaratıkların hepsinin karınızla bir alakası var: 1) ilk çıkan dandikler: suratı gitmiş (mary nin suratı aldığı ilaçlardan dolayı çok çirkinleşiyor). ayrıca kusma saldırısı var :) (mary hasta olduğu için durmadan kusuyor). 2) hemşireler: mary uzun bir süre hastanede kalıyor. ayrıca son mektupta o mektubu bir hemşireye vereceğini söylüyor mary. vsvs... angela ise babası, anne ve kardeşini öldürüp evi yakıyor. angela ise onu öldürüyor. bu yüzden hertarafı yanıyormuş gibi görüyor. oyunun sonunda angela yanan merdivenden çıkarken james: "alevlere dikkat et" diyor. angela baya şaşırıyo, ve "demekki sen de benim gördüğüm gibi görebiliyorsun etrafı. acaba sen ne görüyorsun, merak ettim" diyip alevlerin üstünden yürüyüp merdivenden çıkıyor. biz alevlerden dmg alıyoruz :) bir de, oyunda canlı olarak sadece birkaç eleman görebiliyoruz. fakat eddie ile savaşmadan önce o odada birsürü yeni öldürülmüş ceset görüyoruz. yani, o kişiler sadece eddie ye gözüküyor, fakat öldürülünce biz de görüyoruz. vsvs. insanın psikolojisini darmadağın eder bu oyunlar ;)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bu japon ve korelilerin hepsi kafadan yemis haberiniz ola. Burda hergun (yemin ediyorum) 3 tane Kore filmi geliyor. Bunlardan 2si kesin korku. Ve ne bicim korkular. Reklami izlerken koltugun arkasina saklanan arkadaslarim var. Ama hasta bu millet. Nedir bu korku tutkulari, hicbirinin de bole gerile gerile bir Stephen King tadi fln verdigi yok Varsa yoksa buyu atiyim suna ejder vursu koyuyim Su kuydan cikssinda Onu ziliyim sonra nallari dikiyim, Ne malliktir ne gereksizliktir anlamam(artik gina geldi burda yasamaktan) ohh ya rahatladim.,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Oynamayın ya 2. yi bitirdikten sonra 1 ay boyu paranoya geçmedi üstümden.Ben Jadelith ten farklı biliyordum ama onunkide mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 1.'nin konusu şudur: elemanımız (harry) kızıyla beraber silent hill'e dinlenmeye gider,yolda cipleriyle giderlerkene yanlarından bi motosikletli geçer,bunlar giderler giderler ve ileride harry yol kenarında kendilerini geçen motosikletin hurdaya dönmüş olduğunu ve sürücüsünün olmadığını görür ve gözlerini yola çevirdiğinde önünde motosiklet sürücüsünü görür,direksiyonu kırar,kaza yapar,bayılır.. ayıldığında kızı cheryl yoktur ve arabanın şaftı kaymıştır,kızını aramaya çıkar.mavi gözlü sarışın bi polis hatunla tanışır ve bu polis ona yardım eder..(silah milah verir,silent hill'deki ilginçlikleri anlatır fln) neyse harry kızını aramaya başlar,türlü türlü ilginçliklerle karşılaşır ve dahlia isimli 50'li yaşlarda bi hatunla tanışır.bu kadın esrarengiz biridir ama harry'ye yardım da eder.. oyunun en sonunda harry dahlia'nın asıl amacını öğrenir;dahlia harry'nin kızının bedenini daha önceden ölmüş olan kendi kızının ruhuyla birleştirir.bu birleşme esnasında harry'nin kızı bir sandalyeye bağlanmıştır ve dahlia'nın kızının ruhu onun üstünde belirir.birleştiklerinde dahlia kızını geri kazandığını sanar fakat ilginç bi şekilde harry'nin kızının üstünde beliren hayaletimsi figür oraya buraya yıldırım atmaya başlar ve ilk attığı yıldırım dahlia'yı vurur ve dahlia yanarak ölür.. ben oyunun iyi sonunu göremedim ama bitirdiğim şeklini anlatiim: ortadaki figüre ateş etmek zorundasınızdır çünkü etmezseniz attığı yıldırımlarla hakkın rahmetine kavuşursunuz.neyse ben baya bi ateş ettim o hayaletimsi figürü indirdim acıyla bağırıp kayboldu.sonra cheryl'in vücudu ortada kaldı ve şu konuşmalar geçti: -cheryl? -is it you daddy? -cheryl! -thank you daddy,goodbye.. -cheryl? (cheryl yavaşça kaybolur) cheryl! noooooo!!!! bu sahneyi gördükten sonra chery cd'yi kırmak istedim.iyi sonları da varmış lakin taa tekrardan oynamaya kasamadım.. hikaye kısaca harry'nin kızını aramasıyla geçer.. dipnot:cheryl,harry ve karısının (karısı ölmüştür çoktan) öz çocuğu değildir ve silent hill'le cheryl arasında ilginç bir bağlantı vardır.(bende çözemedim tam hatırlamıom zaten 3-4 yıl oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 http://www.yitikkent.com/silent/silent1.htm daha çok bilgi için buraya tıkla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 eyvallah gabe,oyunun 2 sonunu görmüştüm ama diğerlerini açmaya yusufum yetmemişti :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 küçükken tek korktugum oyun.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 valla benim hala tek korktuğum oyun[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ne demek.. gerçi bende kasamadım bidaha başlamaya dedim ama.. bende tırsıyom.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: DoGMeaT, 23 November 2003 00:00 tarihinde demiş ki: aralarında bağlantı fln yok konuların,aman karanlıkta oynayamam 2sinide yanımda biri olmaı lazım,uyy,öle oyumları sevmiom böğ :) yahu sonlarına geldim nasıl bağlantı olmaz, adeta birbiriyle aynı şeyleri anlatıyorlar. hatta bir yerde birinci oyunun hikayesini bile anlatıyor, bilmeyenler de öğrensin diye. cık cık cık[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 silent hill 3'ün konusu neymiş merak ettim bak.silent hill 1 ile nası bağlantılar kurulmuş?pc ii olsa alcam oyniycam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 demekki ben farketmemişim jadelith.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 spoiler hemde allahı, bunu okursanız sh 3 ü oynamanızın bir anlamı kalmaz :) şöyle diyim, oyunda yönettiğimiz karakter, harry'nin sh1 in sonunda avabilmemne (o tanrıyı doğuran kız) den aldığı kız :) oyunda samuel kültü tanrıyı yeniden doğurmaya çalışıyor. ve bu sefer tanrıyı doğuracak olan kişi biziz :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hmm,o zaman ben dayıma gitmeye başlicam her haftasonu sh3'ü oynamak için,yeni pc aldı da.. :D hani benim pc kaldırsa direk alıp oyniycam da kaldırmaz allahın cezası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 sh3 grafikleri güzel olsada çok sistem istemiyorki.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 peki ekran kartı? benim ekran kartı tnt 2 riva ultra 32mb.sizce çalışır mı? ben makineyi kasar diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 evet kasabilir,asus gf4 440mmx,p3-550mhz,320 sdram,çok akıcı oynuyordum.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 p2.4 256 ram ortalama bir grafik kartında çalışır yani? (bi arkadaşta oynucaz da)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ortalama?gf4mmx anlıyorum ben ortalama diyince,çalışır tabi,yok gf2 ise yine çalışır hemde akıcı olarak.BELKİ biraz detayları kısman gerekir.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar