DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 http://www.milliyet.com.tr/2003/12/05/magazin/amag.html[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 aahaha sabah okulda gazetede gordum ben de, eh ilginc tabi, ben gerci yari$mayi bir kere fln izledim ama sanirim o herif de bayaa iyi oy alanlardan biriydi yanilmiyorum degil mi ? edit : bi de merak ettigim $u o adam neyine guvenip o haliyle televizyonlara cikiyo , yakalanmaktan hic mi korkmuyo? [hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! [Bu mesaj sanerixx tarafından 05 December 2003 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bende şimdi gazeteye bakıyodum. Aha Milliyet sür manşet vermiş haberi. Ben yarışmayı izlemiyom ama Bayhan çıktığında seyircilerin çok alkışladığını biliyom. Ya daha öncede muhebbeti olmuştu burda nerde ünlü insan varsa Çirkef diye artık ünlü olmaya çalışanlar bile çirkef demekki...[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Şimdi ben pek anlamadım, adam bir kez hapse girip çıktığı zaman bir daha kimsenin yüzüne bakamaz mı veya hiç bir televizyon programına çıkmaz mı? Yarışmalara katılmak için hapse girmemek gibi bir ön şart mı var?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ha birde iyi şarkı söylemekle cezaevinde yatmak arasında ne şekilde bir bağlantı var onu hiç anlayamadım.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Türkiyeye Kuzenini öldürmüş sabıkalı bi star yakışır zaten.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bayhan ii mi $arkı soyluyo ki ? Bi kere gorduydum annemler hastası, sarkı sozunun sonunda "a"-"e" seslileri varsa eaaauuuueeee sekline uzatıyo bi kere cok komik oluyodu heheh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 imaj olayi abicim, bu herif meshur olursa kucuk zibidiler bunu ornek alacak.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ha boyle bisi olsa zaten boyle 'delikanli' 'babafingo' gibi kirli sakal + mal surat + 9 mm dizilerinin baslattigi okuzluk trendinin tepesine tuy olur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bana kalsa zaten bu tür yarışmalara katılanları ve büyük bir ilgiyle izleyenlerin topunu sallandıracaksın, memleket o zaman daha güzel bir yer olur zaten de :-P bu durum o adamın sadece sabıkalı olduğu için dışlanmasını gerektirmez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: fedaykin, 05 December 2003 11:23 tarihinde demiş ki: Bana kalsa zaten bu tür yarışmalara katılanları ve büyük bir ilgiyle izleyenlerin topunu sallandıracaksın, memleket o zaman daha güzel bir yer olur zaten de :-P bu durum o adamın sadece sabıkalı olduğu için dışlanmasını gerektirmez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] ??[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 adamın sabıkalı olması tek sorun değil, ayrıca aranıyomuş adam.[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: fedaykin, 05 December 2003 11:23 tarihinde demiş ki: Bana kalsa zaten bu tür yarışmalara katılanları ve büyük bir ilgiyle izleyenlerin topunu sallandıracaksın, memleket o zaman daha güzel bir yer olur zaten de :-P bu durum o adamın sadece sabıkalı olduğu için dışlanmasını gerektirmez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] aha aha. tanidigimiz, bildigimiz fedaykin geri dondu. tabi ya. neydi o oyle yakinlasan dudaklar ve kovalamaca oyunu.... edit : dur bi bold cekiyim daha guzel gorunsun. bi de abicim niye katile sevgiye yaklasiyoruz da magazin programi izleyenleri seediyoruz ? [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com [Bu mesaj unity100 tarafından 05 December 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 arkadaşlar doğuş diye bir sanatçı var allahın hırsızı tecavuzcüsü v.s, sonuçta sanat yapıcaksa bu tür şeylerde zaten uzak kalıcaktır yetekli gibide duruyor, bilmiyorum hayırlısı olsun :)[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 saldirdigimi kim soyledi ? guzel guzel konusuyoruz surda illa smili mi koycaz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 oh be sarkı solemesini bilmeyen birisinin daha basımıza pop star olma teşebbüsü önlenmiş mi olacak simdi iyi bari :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 saftiriğin aranma sebebi 16 günlük hapis yada 180 mil. aslında bütün stüdyodakileri alıp canlı yayında 1 hafta nezarete atacan ne eğlenceli olur böle izlemesi çekirdek çitlete çitlete [Bu mesaj Rahan tarafından 05 December 2003 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 evren i eleyip bole tiplere oy veren millet merak etmeyin sabıkasıda olsa destegi sürdürür adam ne konusmayı biliyo ne kafa calısıyo ot gibi biraz yumusak takliti yapıyo elalemde aha bak pop star gibi davranmayıda orenmiş duruşu falan da ole diyip şişirdikçe şişiriyo[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 dyna hakılı bumemlekette hâlâ çetecilere "Türkiye sizinle gurur duyuyor" deniliyorsa varsın olsun bu adam da birinci olsun sürpriz olmaz yani... bbg dede psikopat edi yi birinci yapmışlardı zaten (sitemizin zabrağı/tribal enfeksiyonlusu sen değil bbg edi bu :))[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: fedaykin, 05 December 2003 11:23 tarihinde demiş ki: Bana kalsa zaten bu tür yarışmalara katılanları ve büyük bir ilgiyle izleyenlerin topunu sallandıracaksın, memleket o zaman daha güzel bir yer olur zaten de :-P bu durum o adamın sadece sabıkalı olduğu için dışlanmasını gerektirmez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Biri benden önce yazmış. Bi tek ben smiley felam koymazdım.[hline]Darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 mllet sapıtmıs yahu[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 gansta rap den sonra yeni trend ! murderer pop lol ![hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponerma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bayhan ' ın bende tabıkı yarısmada bırıncı olmasını ıstemıyorum ama .[ www.kanald.com/popstar dı sanırım burda bayhanı tıklayıp sarkılarını dınleyın ] en azından gulmemıze hatta kopmamıza etken oluyodu bu arada adamda suclu tıpı vardı zaten : )) . hayırlısı neyse o olsun ama bı kac kez daha bızı koparıp ole gırsın ıcerı . [ popstarı ızlemıyorum ama bugun mutlaka ızlıcem bayhan la ılgılı acıklamalar falan yapılacakmıs verdıgınız lınkte yazıldıgına gore ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: fedaykin, 05 December 2003 11:23 tarihinde demiş ki: Bana kalsa zaten bu tür yarışmalara katılanları ve büyük bir ilgiyle izleyenlerin topunu sallandıracaksın, memleket o zaman daha güzel bir yer olur zaten de :-P bu durum o adamın sadece sabıkalı olduğu için dışlanmasını gerektirmez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] ehe fedaykine katılıyorum. tabi öldürmek değilde ben kültür bakanı olsam buna izin vermem mesela. veya kim ilgileniyosa.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ya sanırm bambaşka bi tartışmaya sebebiyet verecek ama içimde kaldı en azından burda yazmak istiyorum. Elena'ya Sırf Rus uyruklu oldugu ıcın Popstar seçilmemeli elenmeli direk diskalifiye edilmeli diyen insanlar goruyorum cevremde. Otobuste yolda yururken falan genelde bunlar kadın oluyor. Ya Nası bi mantıktır bu ya Kız kendisi de soyluor Beni Rus olarak deil Turk olaran bilin diye yani ben Turkum diyor. Turkıye toprakları ıcınde yasıyan her Ben "Türküm" diyen Türk'tür. Bu nası bi ayrımcılıktır. SİNİR oluyorum boyle diyenlere. Ayrıca FAzla izlememe ragmen ailecek Favorimiz Elena'dır. Harika bir sesi var. Bozuk türkçesi biraz ama olsun.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar