Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popstarda Sabıkalı şoku

DiaBLeSSe

Öne çıkan mesajlar

aahaha sabah okulda gazetede gordum ben de, eh ilginc tabi, ben gerci yari$mayi bir kere fln izledim ama sanirim o herif de bayaa iyi oy alanlardan biriydi yanilmiyorum degil mi ?

edit : bi de merak ettigim $u o adam neyine guvenip o haliyle televizyonlara cikiyo , yakalanmaktan hic mi korkmuyo?
[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!

[Bu mesaj sanerixx tarafından 05 December 2003 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende şimdi gazeteye bakıyodum.
Aha Milliyet sür manşet vermiş haberi.
Ben yarışmayı izlemiyom ama Bayhan çıktığında seyircilerin çok alkışladığını biliyom.
Ya daha öncede muhebbeti olmuştu burda nerde ünlü insan varsa Çirkef diye artık ünlü olmaya çalışanlar bile çirkef demekki...[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben pek anlamadım, adam bir kez hapse girip çıktığı zaman bir daha kimsenin yüzüne bakamaz mı veya hiç bir televizyon programına çıkmaz mı? Yarışmalara katılmak için hapse girmemek gibi bir ön şart mı var?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bana kalsa zaten bu tür yarışmalara katılanları ve büyük bir ilgiyle izleyenlerin topunu sallandıracaksın, memleket o zaman daha güzel bir yer olur zaten de :-P bu durum o adamın sadece sabıkalı olduğu için dışlanmasını gerektirmez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 05 December 2003 11:23 tarihinde demiş ki:
Bana kalsa zaten bu tür yarışmalara katılanları ve büyük bir ilgiyle izleyenlerin topunu sallandıracaksın, memleket o zaman daha güzel bir yer olur zaten de :-P bu durum o adamın sadece sabıkalı olduğu için dışlanmasını gerektirmez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

??[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[ no pain, no gain ]

aha aha. tanidigimiz, bildigimiz fedaykin geri dondu. tabi ya. neydi o oyle yakinlasan dudaklar ve kovalamaca oyunu....

edit : dur bi bold cekiyim daha guzel gorunsun. bi de abicim niye katile sevgiye yaklasiyoruz da magazin programi izleyenleri seediyoruz ?

[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

[Bu mesaj unity100 tarafından 05 December 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saftiriğin aranma sebebi 16 günlük hapis yada 180 mil.

aslında bütün stüdyodakileri alıp canlı yayında 1 hafta nezarete atacan ne eğlenceli olur böle izlemesi çekirdek çitlete çitlete

[Bu mesaj Rahan tarafından 05 December 2003 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
evren i eleyip bole tiplere oy veren millet merak etmeyin sabıkasıda olsa destegi sürdürür
adam ne konusmayı biliyo ne kafa calısıyo ot gibi biraz yumusak takliti yapıyo elalemde aha bak pop star gibi davranmayıda orenmiş duruşu falan da ole diyip şişirdikçe şişiriyo[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Sosyal ağlarda paylaş

dyna hakılı
bumemlekette hâlâ çetecilere "Türkiye sizinle gurur duyuyor" deniliyorsa varsın olsun bu adam da birinci olsun

sürpriz olmaz yani...

bbg dede psikopat edi yi birinci yapmışlardı zaten
(sitemizin zabrağı/tribal enfeksiyonlusu sen değil bbg edi bu :))[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[ no pain, no gain ]

Biri benden önce yazmış. Bi tek ben smiley felam koymazdım.[hline]Darkspade
Sosyal ağlarda paylaş

bayhan ' ın bende tabıkı yarısmada bırıncı olmasını ıstemıyorum ama .[ www.kanald.com/popstar dı sanırım burda bayhanı tıklayıp sarkılarını dınleyın ] en azından gulmemıze hatta kopmamıza etken oluyodu bu arada adamda suclu tıpı vardı zaten : )) . hayırlısı neyse o olsun ama bı kac kez daha bızı koparıp ole gırsın ıcerı . [ popstarı ızlemıyorum ama bugun mutlaka ızlıcem bayhan la ılgılı acıklamalar falan yapılacakmıs verdıgınız lınkte yazıldıgına gore ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[ no pain, no gain ]

ehe fedaykine katılıyorum. tabi öldürmek değilde ben kültür bakanı olsam buna izin vermem mesela. veya kim ilgileniyosa.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sanırm bambaşka bi tartışmaya sebebiyet verecek ama içimde kaldı en azından burda yazmak istiyorum.

Elena'ya Sırf Rus uyruklu oldugu ıcın Popstar seçilmemeli elenmeli direk diskalifiye edilmeli diyen insanlar goruyorum cevremde. Otobuste yolda yururken falan genelde bunlar kadın oluyor. Ya Nası bi mantıktır bu ya Kız kendisi de soyluor Beni Rus olarak deil Turk olaran bilin diye yani ben Turkum diyor. Turkıye toprakları ıcınde yasıyan her Ben "Türküm" diyen Türk'tür. Bu nası bi ayrımcılıktır. SİNİR oluyorum boyle diyenlere.

Ayrıca FAzla izlememe ragmen ailecek Favorimiz Elena'dır. Harika bir sesi var. Bozuk türkçesi biraz ama olsun.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...