wicca Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 az mı sence melankoli? türkçemiz o kadar engin kelimeye sahipken senin "cidden" de takılı kalman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 şu paticiğin ilgi alanlarına "Kavga - Tartışma" diye bi bölüm açsanız da bazı kişilerden kurtulsak güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Beşiktaş sevindi bu skora Sinan Engin güle güle yorum yaptı aynı şekilde Lucescu da öyle Lucescu berabere kalınan hiç bir maçtan sonra gülerek yorum yapmazdı belli ki sevinmiş Fenerbahçe kadıköy cehenneminde aslan kesiliyor bu doğru. Güzel maçtı arşivime ekleyeceğim.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 isterse aslan kesilmesin.. artik fb nin kotu oynama weya bjk ye yenilme gibi bi sansi yoktu.. bjk rahat oynadi güle oynaya bitirdi maci donuyo..paun farkida belli zaten..fb düsünsün[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: -Melancholy-, 30 November 2003 21:35 tarihinde demiş ki: sergen'in futboluna laf etmem de, pvh ezer geçer frikikte.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç gorduk[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 neyi gördük?[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 kalecide gorememis zaten[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ya bi sergen'in attığı yerlere bakın, bir de pvh'nin. bir de kalecilere bakın. sonra gelin konuşun benle. azıcık da objektif olun ya.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: daverc, 30 November 2003 21:47 tarihinde demiş ki: kalecide gorememis zaten[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ya bı gıt o zaman nıye fırıkık te recep error verdi?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 yazının başlarında demiştim recep faktörünü ayrıca sergen'in frikik'inin neresi özel olmuş onuda anlamadım, cordoba o topu yürüyerek tutardı recep faktörü maçı berabere bitirdi resmen, neyse mantığım keşke fener kazansaydı diyordu ama içimden fener'in fark yemesi için dualar ediyordu[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 haha adamlara bak sergen'i daha iyi frikikci yapmislar , cidden futboldan hicbirsey anlamiyorsunuz oturup biraz istatistik falanda mi bakamiyorsunuz dicem kor musunuz dicem ama neyse dedim artik diyim bari :) , ha ?[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 mephisto'ya katılacağım hiç aklıma gelmezdi.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 senelerce rüstüyle mac kurtaran dogru düzgün skorlar alan fener simdi kaeye recep gecincemi kotu oldular ? bizim uzerine gelen topu iskalayn kalecilerle oynadimiz unutulmasin[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 pek türkce olmamis yazdiğim kusura bakmayin :-p[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 daverc, şimdi sen bu yazdığınla bizi avutmaya mı çalışıyorsun onu kavrayamadım. :D yani iyi kaleci olmasa, fener hiç bir zaman yenemez mi dedin, yoksa kendini mi avuttun 2 dakikada 8 sene şampiyon olamamanızdan dolayı.(8'di di mi?)[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 lol mela sız kac sene sampıyon olamadınız en ason 2 sene oncesınden once o yana? walla komıksınızya bu muhabbetler baymaya basladı yok 6s yok su yok bu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 recep aynı gs-fb maçında mondragon un yedigi ilk golun aynısını yedi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 walla siz bilirsiniz nasil isterseniz oyle anlarsiniz :D rüstü olmayinca alinan sonuclari kaleciye bagliyosunuz .. diyelimki oyle.. herzaman rüstü olmucak yok ta zaten[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: fizban, 30 November 2003 22:15 tarihinde demiş ki: bu mu bizden 9 puan önde olan takım ? indirin bunu gençerbirliği gelsin. bu mu yılların güzide takımı fenerbahçenin büyük taraftarı? beşiktaş ı "ulaşılmaz,yenilmez" olarak düşündüğünüzü bilmiyodum. teşekkür ediyorum bu sıfatları yakıştırdığın için fizban, bi beşiktaşlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 unutmayalım bızı sampıyoluktan eden fevzimiz wardı bız bukadar bvagıyomuyduk :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 kimse beşiktaş'ı 'ulaşılmaz vs.' gibi tanımlamamış nereden çıktı bu şimdi ? bizden ' 9 ' puan ileride olan takım demiş kafa iyi heralde[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ehem frikik diyince birden aklıma bir şey geldi =) bunu hatırlayan varmı ... alişen ... alişen nası koydu ama 90 da Sergen 90 da Sergen OOooOOoOOOoOo[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 he bıde onun madida versiyonuda war :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 "bu mu bizden 9 puan öndeki takım?" cümlesi bana "hayranlık" içeriyo gibi geldi bi an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar