Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Beşiktaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 30 November 2003 10:08 tarihinde demiş ki:
meph sende takmıssın sıkıcı lafına ole bıolay yok nıye o zaman butun yazarlar olsun yada ıste ole kısıler en zevk veren takım besıkta$ dıyorlar bu gecen senede boleydı bu senede bole[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

otoritelerin skora göre yorum yaptıgı bi ülkede verilebilecek en kötü örnekti.. heralde[hline]a.k.a wicked
Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki:
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world.
Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Mesaj tarihi:
maç konusunda da bnm favorim emre!. kesinlikle bi kırmızı da bugün görür, adamın kaçışı yok bu kadar mı kaşıntılı olabilir bi insan fbdeyken de sevmezdim.
fenerin en büyük kozu sizde emre(zagosaolsun)[hline]a.k.a wicked
Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki:
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world.
Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Mesaj tarihi:
Tümör-Sergen yanyanA OOOOOooooooOOOOOooooooOOOO!!![hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum...
Mesaj tarihi:
0-0
hadi bakalım, nolcak sonu..[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Mesaj tarihi:
GOOOOL
sergen yalçın ve güzel bir frikik :)

1-0[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki:
Yuce aerius sana sesleniorm :
Heal pls
Mesaj tarihi:
SERGENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YALÇINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Allahın kazması Recep deli etti beni ya.Insan bare topun üstüne atlarmış gibi yapar ya yuhh be.Delirmemek elimde deyil ya..[hline]Jabba
[i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b]
Mesaj tarihi:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
TUNCAYYYYY SANLİİİİİİİİİİİİİİİİİİ[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki:
in apex we trust
  • Admin
Mesaj tarihi:
GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
SAHADAN SILINDI BE BESIKTAS!!!
YINE PVH![hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki:
in apex we trust
  • Yeni Oluştur...