fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Hehe o kadar da ötü durmadı ama bu kasayı yapan adama cidden kafam girsin. Yani bir kasanın içi ancak bu kadar kötü dizayn edilir. Eşşek kadar boş bölgeler kalırken herşeyi mecbur altalta üstüste tıkıyorsun. Hele bu anakartla birlikteliği tam bir felaket. Ide kablolarının çıktığı yerde harddisk yuvası var, diğer yuvanın olduğu yerde ise deliklerin yeri tutmuyor, kabus gibi ya. Yani hayatımda ilk kez yükseklik ayarı tutmayan delikler görüyorum. Topu topu 3 parça şey taktım ama sıfırdan toplamış gibi enerji harcadım çünkü ram dahil güç ünitesi hariç her şeyi sökmem gerekti.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 walla en iisi kendi makinanı kendin kurmak.ben öyle yaptım makinada bi ses çıksa nedne olduunu biliorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 fistan şuraya bi baksana http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=63477 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar