fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Şimcik 566 cel bilgisayarımı biraz dah modern bir kuzeni ile değiştirmeye karar verdim. Çalıştığımız yerin bana sunduğu teklif ahanda budur... AMD Barton 2.5 işlemci Asus A7N8X-XL anakart 256 Mb DDR 333 Mhz Ram 64 Mb Gf-4 Mx-440 DDr Tv Out Atx Siyah Kasa Ethernet 8139a Chipset 80 Gb 7200 Rpm Hgg Toplam 375$ + KDV birde bu bilgisayarı oyun manyağı gibi kullanmıyacağım zaten oynadığım herhalde en sofistike oyun ultima online :-) Sizce nasıl fiyat performan olarak.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Arkadaşıma aldık geçen hafta sadece işlemcisi p4 3.06 390$ dı kdv siyle beraber. amd p4 den 30-40$ ucuz fedaykin biraz pahalı geldi bana ama anakart modelini bilmiyorum belki senin anakart fark koyuyodur. bizimkiside asusdu gerçi. fiş kesmesin 375$ a alın ehehe[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 tam özelliklerini yazabilecekmisin[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bence fiyat mükemmel 80 gb disk ile ekran kartı zaten 150 + kdv gibi bi fiyat oluyor sanırım ama amd bir daha düşün derim.Overclock yapacaksan al ama bil ki amd alanlar overclock için alıyor ama memnun olanını duymadım ram biraz az gibi 512 yapsan fena olmas.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 P4 3.06 işlemci ASUS P48Xgibi X li - li bi model DDR333+LAN AGP8X di yada daha düşük bi model 256 MB 333 MHZ DDRAM 40 GB 7200 RPM 64 MB GF4 MX440 TVOUT 9$ lık bi kasa floppy almadık bide LG cd room aldık 14$ olması lazım[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bu arada tek başına p4 3.06 325-350$ arası bir fiyatta gezinmiyormuydu yav, toplamda nasıl 390$ ediyor anlamadım. Bunun anakartı var, ram'i var harddiski var...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ya neyse fazla uzatmaya gerek yok uzattıkca karışacak ve ben yine almayacağım :-P Biraz önce siparişi verdim :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 hayir amd alanlar overclock icin almiyor, dusuk maliyet- ustun grafik performansi icin aliyor. 4 senedir amd kullaniyorum teknik olarak su anda oynayamamam gereken kalitede oynuyorum oyunlarimi. overclock da yok. makine cok guzel ama hard disk seagateden baskasi olmasin, en sessiz ve saglami o. bir de ram 256 olmasin 512 olsun 400 mhz. belki 100 dolar filan daha artar ama cok farkettirir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Fistan, 03 December 2003 16:46 tarihinde demiş ki: Arkadaşıma aldık geçen hafta sadece işlemcisi p4 3.06 390$ dı kdv siyle beraber. amd p4 den 30-40$ ucuz fedaykin biraz pahalı geldi bana ama anakart modelini bilmiyorum belki senin anakart fark koyuyodur. bizimkiside asusdu gerçi. fiş kesmesin 375$ a alın ehehe hangi gezegende yaşıyosun yaw ? :) hayır 400$ küsür sadece işlemci de o açıdan sordum hayır harbiden o makinayı 390$ a aldıysan kdv dahil yarın evi satıp o makinadan alıcam 300-500 tane satarım ben onları 1k$ dan[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 fedaykin çok kral makina almışsın bedava denebilir anakartın çok iyi işlemcide biraz ram kötü o kadar 512- ram yetmez hiç bi şekilde 400mhz lik olmasa bile 2x256mb almalıydın olmadı onu sonradan eklersin 40$ bayılıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 abi siz napıyonuz gidip bilmemne şirketinden 36 ay garantili alırsan 400 küsür olur tabi. bizim aldığımız işlemci kaçak 185 +kdv yada - kdv gibi bi fiyat söyledi adam ve kutusundaydı yani. isteyene alabilirim kargoyla gönderirim. 185+kdv(%18) desek = 218$ kargo yada 2$ diyelim 220$ Siparişleri alayım.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 kaçağın kdv si nasıl oluyor onu anlayamadım[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 KDV yi ben alıyorum eheh[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 abi amd ye laf etmeyin.microsoft aldığı parayı ne kadar hakediyorsa intel bi işlemciye aldığı fazladan 200 doları o kadar hakediyor.ve overclock için alan da onun için alıyor doğru.nedn performansı %50 lerde arttırabilecek bir tekniği kullanmayalım ki?enayi miyiz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 nası ya ne amd ne intel nası ? kim ? karışıklık olmuş ama anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ben p4 2600 aldim anakartimin ozelligi 2x2600 gibi calistirabilmesi 5200 gibi calisiyo iki tane de 256 ram aldim mis gibi :) amd falan bos isler ama parasi olmayan icin gercekten ii bi secenek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Norton_Antor, 03 December 2003 18:45 tarihinde demiş ki: abi amd ye laf etmeyin.microsoft aldığı parayı ne kadar hakediyorsa intel bi işlemciye aldığı fazladan 200 doları o kadar hakediyor.ve overclock için alan da onun için alıyor doğru.nedn performansı %50 lerde arttırabilecek bir tekniği kullanmayalım ki?enayi miyiz biz? Bi websitesi yapıyosun minimun 500$ alıyosun microsoft sana öyle güsel bir kolaylık sunuyo ve 80$ gibi bi rakama açıkları var onunda yamalarını çıkarıyor bence microsoft hakediyor.İntel'e bişiy diyemicem. Overclock yapmak bana göre çok akıllıca değil.O makinayı iyi soğutamazsan (çünkü overclock ile standart dışına çıkıyosun)işlemci yandığı zaman bi tane daha alıyosun çok da ucuz olmuyor o zaman. Bide seagate demişler sakın seagate alma sessizlik Samsung'da daha iyi zaten chip testlerinin birincisi de samsung ve seagate kısa sürede bad sector olayınıı kasıyo ve bi bakmışın diskinde kullanılacak yer kalmamış her yer badsector olmuş.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 AMD Intelli tokat manyağı yapar... Intell suxxor[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bence dediğin amd intel'i tokatlamayı anca hayal eder. gördüğümüz üzere intel amd'yi tokat manyağı yaptı :) amd yeni bi teknoloji ile geliyomuş gelsinde görelim. Hatırlıosanız bi aralar amdK6 vardı namıdiğer amudakalktı )[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Fis eğer o isteyene alabilirim'i öyle ispat amaçlı değilde ciddi olarak söylediysen 220$ a bitane müşteri buldum ciddi olarak icq 274352423 225$ diyip 5 dolar karda edebilirsin[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 amd inteli tokatlarmı tokaylayamazmı amdforums.com da tomshardware'da donanımhaber.com da çok tartışıldı sonucuna ulaşılamadı sanmıyorumki siz kısıtlı bilginizle zort diye ulaşın. :) bazı yerde intel bazı yerde amd iyi amd işlemci soğumazsa yanar demiş birisi adam gibi sogutunca ne kadar ısındığını kontrol edince ayrıca biostan "şu dereceye gelince makinayı kapat" ayarı yapınca hiçte yanmıyor[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ben o dediğin ayarı bilmiyordum öğrenmiş oldum.Kontrolü sen ben yaparız fazla ısıtmayız dikkatli oluruz ama herkes bunun farkında değil overclock yapan adam onları zaten bilir diyeceksin ama bi çok dergi overclock nasıl yapılır diye yazılar yayınladı ben bundan 5 yıl önce 200 mmx'ime yapmayı denicektim önce bi sorem dedim sordum vazgeçtim bu şekilde yapılırsa cossss olacaktır :)[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bilgisayarım geldi ve kasası siyeh :( Şimdi niye üzülüyosun diyeceksiniz, güzel bir renk. Evet güzel olmasına güzelde benim disket sürücü cd-rom ve cd-writer beyaz :-([hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 muhafkhsdfjkhskj iğrençlik cidden kasa mod girişmen lazım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 walla benim de dvd-rom ve cd writer beyaz(aslında writer philips olduu için tam beyaz deil ve o kadar kötü deil)ama bişey yapmadım şimdiye kadar.writer keşke aopen alsaydım onların ön kapak opsiyonu var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar